Închide meniul

Mesajele transmise de Ştefan Târnovanu şi Florinel Coman, înaintea finalei de titlu dintre Farul şi FCSB: „Vă promit asta!”

Viviana Moraru Publicat: 18 mai 2023, 17:01

Reclamă
Mesajele transmise de Ştefan Târnovanu şi Florinel Coman, înaintea finalei de titlu dintre Farul şi FCSB: „Vă promit asta!

Ştefan Târnovanu, răspuns pentru Gică Hagi

Ştefan Târnovanu, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

S-au aflat care au fost mesajele transmise de Ştefan Târnovanu şi Florinel Coman, înaintea finalei de titlu dintre Farul şi FCSB. Portarul le-a făcut o promisiune roş-albaştrilor, accea că echipa va deveni campioană la finalul sezonului. De cealaltă parte, „Mbappe de România” a rămas rezervat şi a declarat că mai est un „hop” de trecut până la cucerirea titlului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul şi FCSB se duelează într-un meci care ar putea decide campioana acestui sezon de Liga 1. Partida va avea loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Mesajele transmise de Ştefan Târnovanu şi Florinel Coman, înaintea finalei de titlu dintre Farul şi FCSB

Ştefan Târnovanu a fost recent în centrul atenţiei, după ce portarul roş-albaştrilor a declarat că „toată lumea trage pentru Farul”. Imediat după această declaraţie, de la finalul duelului cu CFR Cluj, a venit şi replica lui Gică Hagi, „Regele” amintindu-i goalkeeper-ului de cele zece goluri primite de la Silkeborg.

Târnovanu a revenit cu un alt mesaj de luptă, declarându-se convins că FCSB va lua titlul la finalul acestui sezon. Acesta le-a promis fanilor că roş-albaştrii vor deveni campioni.

„Le mulțumim pentru asta (n.r – susținere din meciul cu CFR Cluj) și vă așteptăm duminica viitoare să umplem stadionul și să ne bucurăm. Vă promit că vom lua campionatul!”, a declarat Ştefan Târnovanu, într-un live pe TikTok al lui Gheorghe Mustaţă.

Reclamă

De cealaltă parte, Florinel Coman s-a declarat rezervat, fiind conştient că pe roş-albaştrii îi aşteaptă un meci „de foc” cu Farul, în week-end.

„Aștept în ultima etapă să vină 55.000 și să ridicăm cupa, dar până acolo mai avem un hop mare pe care trebuie să-l câștigăm. Trebuie să fim cu toții uniți pentru titlul 27”, a spus şi Florinel Coman, în acelaţi live al liderului galeriei roş-albastre.

Ştefan Târnovanu, criticat din nou după declaraţiile lui Gică Hagi

După declaraţiile acide ale lui Gică Hagi, Ştefan Târnovanu a fost din nou criticat. Ion Crăciunescu a avut o reacţie categorică, după ce portarul de la FCSB a declarat că va merge la Farul pentru a le strica bucuria constănţenilor. De asemenea, şi Bogdan Stelea a reacţionat dur.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Crăciunescu a reacţionat, după declaraţiile lui Ştefan Târnovanu. După ce portarul a declarat că „toată lumea trage pentru Farul”, fostul arbitru l-a taxat în termeni duri pe acesta.

Crăciunescu susţine că cel mai bine pentru Târnovanu ar fi să vorbească despre situaţia echipei sale, mai ales înaintea unui meci cu miză atât de mare, precum cel de la Ovidiu.

„Mie îmi plac persoanele care respectă ceilalți competitori. Vorbește, frate, de echipa ta. Vorbești de o echipă care a avut și rezultate”, a declarat Ion Crăciunescu, pentru digisport.ro.

De asemenea, şi Bogdan Stelea a avut o reacţie dură la adresa lui Ştefan Târnovanu. Fostul portar susţine că goalkeeper-ul celor de la FCSB ar trebi să aibă altă motivaţie înaintea duelului cu Farul, şi nu doar aceea de a le strica bucuria constănţenilor.

„Dacă asta e motivația lui, să le strice sărbătoarea celorlalți. În loc să se bucure el se gândește la alții. În momentul în care începi să vorbești se pot întâmpla multe”, a spus şi Bogdan Stelea, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și