Închide meniul

Mesajul lui Andrea Compagno pentru Gigi Becali, la plecarea în China: „Asta îi zic!”. Ce aşteaptă de la jucătorii FCSB-ului

Alex Ioniță Publicat: 10 februarie 2024, 19:24

Reclamă
Mesajul lui Andrea Compagno pentru Gigi Becali, la plecarea în China: „Asta îi zic!. Ce aşteaptă de la jucătorii FCSB-ului

Mesajul lui Andrea Compagno pentru Gigi Becali, la plecarea în China

Andrea Compagno, la plecarea din România / Captură AntenaSport

Mesajul lui Andrea Compagno pentru Gigi Becali, la plecarea în China. Fostul atacant de la FCSB a semnat cu Tianjin, din China. Acesta va încasa un salariu uriaș de la chinezi!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Andrea Compagno dă o lovitură importantă, acest lucru nu se poate spune și despre Gigi Becali. Italianul a refuzat o ofertă din Turcia pentru a ajunge în China, iar astfel, patronul de la FCSB a fost nevoit să accepte suma de 120.000 de euro în schimbul său.

Mesajul lui Andrea Compagno pentru Gigi Becali, la plecarea în China

La plecarea din România, atacantul din Italia a spus că nu este supărat pe Gigi Becali, chiar dacă patronul de la FCSB a horărât ca acesta să nu mai joace la echipa pregătită de Elias Charalambous. Italianul a spus că nu înțelege ce a dus la excluderea sa din echipă, având în vedere faptul că în sezonul trecut a avut prestații excelente în tricoul actualului lider din Liga 1.

Totodată, a spus că așteaptă medalia de campion de la jucătorii FCSB-ului.

„E puțin ciudat. România este o țară minutată, mi-a dat multe și pe plan personal și pe plan fotbalistic. O să rămân mereu recunoscător. S-a întâmplat totul foarte repede. E o schimbare importantă, e foarte departe. Din punct de vedere uman este doar un la revedere. Din punct de vedere fotbalistic nu se știe.

Reclamă

Pare că eu am vrut să plec în China doar ca FCSB să nu ia bani! Nu e adevărat! Eu o să le fiu mereu recunoscător celor de la FCSB! Mi-au dat o oportunitate mare, mai ales anul trecut. Pe suporteri o să îi am în inimă. 

La FCSB au fost 6 luni foarte grele. Am încercat să fiu profesionist. Când nu te simți apreciat e greu. Simțteam că mă apreciază doar suporterii, lor vreau să le mulțumesc! A fost o onoare să joc la FCSB, vreau să le transmit mulțumiri.

Nu mă așteptam să se întâmple așa. Anul trecut a fost cel mai frumos din viața mea, îmi era imposibil să mă gândesc la asta. Momentele grele îl ajută pe om totuși. Am crescut mult în această perioadă, dar îmi doream să joc mai mult. Nu pot să știu ce s-a întâmplat.

Reclamă 4 / 0/3

După cum am zis, eu o să îi fiu recunoscător domnului Becali, m-a luat de la FCU, anul trecut, pe o sumă foarte mare. Anul trecut l-am răsplătit, dar nu a fost destul. A spus că vrea să joace cu un alt gen de vârf. Nu e nicio problemă. Eu zic încă odată, îi mulțumesc. Pasul pe care l-am făcut acum e și datorat lui.

Chiar dacă ei se luptă acum pentru titlu, îmi aștept și eu medalia de campion! Anul trecut am pierdut titlul la meciul cu Farul. Dacă mă gândesc la partida aceea nu mai pot să dorm noaptea!

În România m-aș mai întoarce în vacanță. dar nu pot spune dacă voi mai juca aici”, a spus Andrea Compagno, la plecarea din România.

Mesajul lui Elias Charalambous pentru Andrea Compagno, după ce atacantul italian a plecat de la FCSB în China

Antrenorul celor de la FCSB a ţinut să îi mulţumească atacantului italian pentru tot ce a făcut pentru echipă.

„Vreau să-i mulțumesc lui Andrea Compagno pentru tot ce a făcut pentru acest club. Este un jucător profesionist și un atacant foarte bun. Îi doresc tot ce e mai bun la viitoarea echipă. Știu că a avut alte oferte, dar el știe mai bine de ce a hotărât să meargă în China. Andrea Compagno a devenit istorie la FCSB.

Nu mai vreau să spun nimic despre acest subiect. Îi doresc mult succes, dar acum singurul lucru pe care ne concentrăm este următorul meci de mâine. Momentan, sunt fericit cu ce am în atac şi nu am nevoie de nimic”, a spus Elias Charalambous într-o conferinţă de presă.

Reclamă
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și