Închide meniul

Mesajul lui Mihai Stoica, după ce Farul a primit licenţa pentru Europa: „Va fi cel mai tare play-off!” Managerul de la FCSB vrea revanşa cu Hagi

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2023, 11:34

Mesajul lui Mihai Stoica, după ce Farul a primit licenţa pentru Europa: „Va fi cel mai tare play-off! Managerul de la FCSB vrea revanşa cu Hagi

Mihai Stoica, reacţie imediată după ce Farul şi-a obţinut dreptul de joc în Europa

Mihai Stoica, într-un meci pentru FCSB / Hepta

  • Mihai Stoica, reacţie după ce Farul şi-a obţinut licenţa pentru Europa
  • Ce a transmis managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a oferit imediat o reacţie după ce Farul şi-a obţinut dreptul de joc în competiţiile din Europa. MM susţine că urmează un play-off de vis, având în vedere că Gică Hagi se va putea lupta pentru un loc în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a primit decizia finală de la TAS. Trupa lui Gică Hagi va avea drept de joc în competiţiile europene, vestea venind la o zi distanţă după ce echipa a revenit pe primul loc în Liga 1.

Mihai Stoica, reacţie imediat după ce Farul a primit licenţa pentru Europa! Ce mesaj a transmis managerul de la FCSB

Mihai Stoica a transmis faptul că îşi doreşte revanşa cu Farul, imediat după ce echipa şi-a obţinut dreptul de joc în cupele europene.

Reclamă

Totodată, MM susţine play-off-ul din acest an va fi cel mai competitiv de până acum, având în vedere că trupa „Regelui” are o motivaţie în plus pentru a se clasa pe primele locuri din Liga 1.

„E o veste foarte bună că Farul va avea licență pt Europa. Ăsta va fi cel mai tare playoff ever. Iar noi avem o revanșă de luat. Chiar două”, a transmis Mihai Stoica, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

FCSB s-a duelat cu Farul în urmă cu două runde în Liga 1. Roş-albaştrii au pierdut dramatic meciul de pe Arena Naţională, cu scorul de 2-3, după ce constănţenii au marcat două goluri în minutele de prelungire ale jocului.

Verdict final pentru Farul de la TAS! Trupa lui Gică Hagi are drept de joc în competiţiile europene

TAS a oferit verdictul final pentru Farul, iar trupa lui Gică Hagi a aflat că are drept de joc în competiţiile europene! Cazul constănţenilor s-a judecat pe data de 6 decembrie la Tribunalul Sportiv de la Lausanne, iar liderul din Liga 1 a avut câştig de cauză.

Vestea că Farul va putea evolua în competiţiile europene a fost publicată şi pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

„Tribunalul Arbitral al Sportului a emis în cursul zilei de luni, 6 februarie, decizia în cazul privind licența de pariticipare în competițiile europene a clubului Farul Constanța, iar în urma analizei argumentelor clubului și ale FRF a constatat validitatea acestora dispunând anularea deciziei CFCB”, se arată în anunţul postat pe frf.ro.

Farul era nesigură în privinţa dreptului de participare în competiţiile europene, după ce oficialii de la TAS şi-au ridicat semne de întrebarea cu privire la fuziunea pe care clubul din Constanţa a făcut-o cu Viitorul, în vara lui 2021. Astfel, a fost pus la îndoială modul în care actualul lider din Liga 1 a promovat în primul eşalon din România, la momentul fuzionării activând în liga secundă.

Comisia de la UEFA a considerat că în urma fuzionării dintre Farul şi Viitorul a rezultat un club nou, care nu ar fi trebuit să evolueze în Liga 1. Însă, în urma deciziei de la TAS, s-a dovedit că proiectul lui Gică Hagi este unul „sănătos”.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat 21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”