Închide meniul
Video

Micuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare!

Publicat: 14 aprilie 2024, 19:38

Reclamă

Micuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru "câini" şi cu Poli Iaşi!

Sursa foto: AntenaSport

Micuţii fani ai lui Dinamo oferă o susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Elevii şi-au încurajat minunat favoriţii în prima repriză a meciului cu Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Hai, Dinamo!”, „Dinamo!” au fost auziţi elevii susţinându-şi echipa preferată. 1.213 copii au venit cu însoţitorii lor la meci, să o încurajeze pe Dinamo.

Micuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi!

Înainte de meci, câteva fane ale „alb-roşiilor” au vorbit cu reporterul AntenaSport. Iată dialogul dintre reporterul AntenaSport şi fanele eleve, venite să îi încurajeze pe „câini” la meciul foarte important cu Poli Iaşi.

Reporter: Cu cine aţi venit voi azi la meci?

Fetele: Cu doamna de sport.

Reclamă

Reporter: Ce ştiţi voi despre fotbalul, vă place fotbalul? Vă place Dinamo?

Fetele: Da

Doamna profesoară de sport: Şi sunteţi sportive şi voi

Reclamă 4 / 0/3

Reporter: Ce sport faceţi voi?

Fetele: Gimnastică

Reporter: Unde faceţi voi gimnastică?

Fetele: La Dinamo

Reporter: Şi ca cine vreţi voi să ajungeţi?

Fetele: Ca Nadia Comăneci.

Momente dramatice în prima repriză la meciul Dinamo – Poli Iaşi!

În prima repriză a meciului Dinamo – Poli Iaşi, a avut loc un incident şocant. Luca Mihai a fost atacat brutal de Homawoo.

Reclamă

Luca Mihai a primit îngrijiri de urgenţă pe teren. Au fost momente teribile. În cele din urmă, Luca Mihai şi-a revenit. El a fost dus la spital, fiind surprins cu o mască de oxigen pe faţă de camerele TV.

Homawoo a primit doar cartonaşul galben pentru atacul asupra lui Luca Mihai. Decizia a fost contestată puternic de către ieşeni. Antrenorul lui Poli i-a arătat obrazul centralului Ovidiu Haţegan.

Meciul dintre Dinamo şi Poli Iaşi, disputat pe stadionul Arcul de Triumf, doar cu copii în tribune, este crucial în lupta pentru evitarea retrogradării.

Poli Iaşi are 17 puncte în play-out, în timp ce Dinamo are 16. Tot astăzi, FCU Craiova a fost învinsă cu 4-1 de FC Botoşani, într-un alt meci din Liga 1 foarte important pentru evitarea retrogradării.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și