Închide meniul

Mihai Pintilii a anunțat că Octavian Popescu este indispensabil la FCSB: „Restul, să plece toți!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 martie 2023, 23:21

Mihai Pintilii a anunțat că Octavian Popescu este indispensabil la FCSB: „Restul, să plece toți!

Reacţia lui Elias Charalambous despre interesul lui Porto pentru Octavian Popescu

Octavian Popescu, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Mihai Pintilii a anunțat că Octavian Popescu este indispensabil la FCSB. Antrenorul roș-albaștrilor a precizat că „perla” lui Gigi Becali nu poate ieși din primul „11”. În rest, Pintilii s-ar descurca dacă i-ar pleca alți jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat dacă poate face față la FCSB în cazul în care mai mulți jucători ar părăsi echipa, Pintilii a spus că n-ar avea nicio problemă, dar cu o singură condiție. Să-l păstreze pe Octavian Popescu!

Mihai Pintilii a anunțat că Octavian Popescu este indispensabil la FCSB

”Dacă ar fi după mine, să plece cel puțin jumătate. Mă refer la cei din față, să plece cel puțin jumătate, dacă nu toți. Din față, aș vrea să mai rămână doar Tavi un an. Restul, să plece toți.

Vor veni alții, mă gândesc. Vin din spate, sunt copii, e Miculescu, sunt și alții care au jucat mai puțin, Radaslavescu. Ei trebuie să facă pasul ușor-ușor.

Important e să facă un play-off foarte bun, să își dea silința, să creadă în ei că pot câștiga campionatul”, a spus Mihai Pintilii la podcastul Victory Extra Time.

Reclamă

Octavian Popescu, despre faptul că i s-a schimbat poziţia de joc la FCSB

Octavian Popescu a vorbit despre faptul că i s-a schimbat poziţia de joc în cadrul primului 11. Tavi spune că nu e deranjat de faptul că este folosit, în ultimele partide, pe poziţia de inter, din contră, susţine că încearcă să îşi ajute echipa de pe orice post.

De acum începe playoff-ul pentru noi şi trebuie să obţinem numai victorii. Eu joc unde sunt folosit şi sper să o fac cât mai bine. Am aflat că joc inter când am aflat echipa. Joc unde voi fi folosit. Contează foarte mult şi asta, dar fiecare are o poziţie preferată pe care se simte bine.

Eu sper să câştige echipa, nu ţin neapărat să dau goluri. Cred că acum sunt mai matur, dar anul trecut marcam. Nu mă macină, îmi place să mă distrez pe teren. Noi ne antrenăm, venim la meci şi cine stă pe bancă ne facem datoria„, a spus Octavian Popescu la digisport.ro, după FCSB – Petrolul 4-1.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a reacţionat Ilie Dumitrescu când a fost întrebat despre valoarea lui Octavian Popescu

Ilie Dumitrescu cere răbdare cu jucătorul de 20 de ani, care a înscris două goluri în această ediţie de campionat.

E un jucător cu potențial mare. (Moderator: În momentul în care-l văd în Top 5, la o echipă cel puțin medie, da) Hai să fim mai rezervați cu jucătorii noștri, înainte de a discuta despre pasul spre fotbalul mare.

Trebuie să ne rezumăm la faptul că sunt jucători cu potențial, foarte buni pentru campionatul nostru. Suntem obișnuiți să vorbim de ei la superlativ și… Trebuie să ne rezumăm la competiția asta pentru că am văzut ce se întâmplă când jucăm în cupele europene. Am jucat cu Silkeborg și a fost o rușine ce s-a întâmplat„, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și