Închide meniul

Mihai Pintilii a anunţat pe ce portar va miza în FCSB – CFR Cluj. Reacţie savuroasă când a fost pus să aleagă între Ştefan Târnovanu şi Andrei Vlad

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2022, 23:35

Mihai Pintilii a anunţat pe ce portar va miza în FCSB – CFR Cluj. Reacţie savuroasă când a fost pus să aleagă între Ştefan Târnovanu şi Andrei Vlad

Mihai Pintilii a anunţat pe ce portar va miza în FCSB - CFR Cluj

Mihai Pintilii are probleme după accidentarea lui Ştefan Târnovanu. Andrei Vlad a revenit între buturi / Colaj Hepta

Mihai Pintilii a anunţat pe ce portar va miza în derby-ul FCSB – CFR Cluj, care va fi joi, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Totul după ce Andrei Vlad a fost pentru prima dată, după 9 luni, titular la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Târnovanu a lipsit din lot în victoria obţinută de FCSB cu Chindia Târgovişte, scor 2-0. Titularul de drept al roş-albaştrilor s-a accidentat şi nu a putut fi recuperat.

Mihai Pintilii a anunţat pe ce portar va miza în derby-ul FCSB – CFR Cluj

Târnovanu a suferit o entorsă la gleznă, iar Pintilii a dezvăluit că e aproape imposibil să se recupereze până la duelul cu campioana en-titre. În lipsa lui, „Messi al portarilor” a scăpat fără gol în deplasarea cu Chindia.

Mihai Pintilii l-a felicitat pe Andrei Vlad pentru prestaţia din această etapă. A avut o reacţie savuroasă când a fost pus să aleagă între Vlad şi Târnovanu, în cazul în care goalkeeperul de 22 de ani se va recupera miraculos.

Din ce știu, Târnovanu nu joacă cu CFR Cluj, dar sperăm. Andrei Vlad e un portar foarte bun, și-a primit șansa, trebuie să apere. De asta e la Steaua (n.r. FCSB). Să dea Dumnezeu să apere la fel de bine și îi bag pe amândoi în poartă dacă e nevoie„, a declarat Mihai Pintilii la digisport.ro.

Reclamă

Andrei Vlad nu a mai fusese titular, la FCSB, din luna martie. Roş-albaştrii au fost învinşi atunci de FC Argeş, scor 0-1.

Andrei Vlad, pregătit să plece de la FCSB

Andrei Vlad e pregătit să plece de la FCSB. Portarul a făcut anunțul după ce a fost titular în victoria cu Chindia, 2-0, în etapa a 20-a din Liga 1.

Vlad nu s-a ferit să anunţe că îşi doreşte să joace mai mult şi că ia în calcul să schimbe echipa, încă din această iarnă, dacă nu i se vor da mai multe şanse la vicecampioana României.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un meci dificil, o echipă bună. Sunt fericit că am câștigat. Nu am ce să fac. A trebuit să mă antrenez, să-mi aștept rândul. Am aflat zilele trecute, Fane a făcut o entorsă. Nu am avut trac. Am trecut peste acea perioadă. E meseria noastră, trebuie să luăm cele mai bune decizii. E important că ne-am adaptat bine, băieții au făcut un meci bun.

Important este să joc, îmi doresc să joc cel mai mult. Cu CFR Cluj o să răspund prezent dacă se va apela la mine. Nu erau niște probleme foarte mari. Am făcut un meci bun, e important să nu primim gol. E greu cu titlul, suntem pe podium, dar trebuie să luăm meci cu meci”, a spus Andrei Vlad după succesul cu Chindia.

Radunovic a deschis scorul din penalty, în minutul 24. Rezultatul final a fost stabilit de Billel Omrani, care a înscris (73) primul său gol în tricoul lui FCSB. Cu această victorie, roş-albaştrii au depăşit-o pe Rapid în clasament şi au urcat pe podiumul Ligii 1. FCSB are 35 de puncte, cu 9 mai puţin decât liderul Farul.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și