Închide meniul

Mihai Pintilii a plecat la mare, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2! De cine este însoțit secundul roș-albaștrilor

Cosmin Olteanu Publicat: 1 mai 2023, 19:46

Reclamă
Mihai Pintilii a plecat la mare, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2! De cine este însoțit secundul roș-albaștrilor

Mihai Pintilii a plecat la mare, după Universitatea Craiova - FCSB 1-2

Mihai Pintilii, Paul Pîrvulescu și Costin Gheorghe / Instagram

Mihai Pintilii a plecat la mare, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2, partidă care a contat pentru etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1! Secundul roș-albaștrilor este însoțit de Paul Pîrvulescu și Costin Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii a decis să-și facă un „cadou” după victoria obținută în Bănie, astfel că a plecat pentru câteva zile la mare.

Mihai Pintilii a plecat la mare, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2

Secundul lui Elias Charalambous a postat mai multe imagini, pe Instagram, din Constanța, acolo unde a plecat, împreună cu familia, după Universitatea Craiova – FCSB, 1-2. Alături de acesta mai sunt Paul Pîrvulescu, fostul său coechipier la FCSB, și Costin Gheorghe, fost fotbalist la Rapid.

Mihai Pintilii, Paul Pîrvulescu și Costin Gheorghe / Instagram

După victoria din Bănie, FCSB a urcat pe locul 2 din play-off-ul Ligii 1. Însă, ar putea reveni pe locul 3, dacă CFR Cluj se va impune în fața celor de la Rapid, în meciul de astăzi.

Ştefan Târnovanu, foarte fericit după victoria cu Universitatea Craiova

Ştefan Târnovanu a fost foarte fericit după victoria cu Universitatea Craiova, meci în care a avut o evoluție excelentă.

Reclamă

„O seară foarte frumoasă. Ne-am apropiat de Farul. Mă bucur că am făcut asta. „O seară foarte frumoasă. Ne-am apropiat de Farul. Mă bucur că am făcut asta.

Mă aşteptam să bată Ivan, mă gândeam că bate pe mijloc, că aşa bate el. A alunecat, după aia s-a făcut 2-0, mă bucur că am câştigat.

Am încercat să îl scot din mână (n.r.: pe Andrei Ivan), nu ştiu dacă acesta a fost motivul pentru care a alunecat.

Reclamă 4 / 0/3

La Ivan vorbeam şi cu antrenorul de portari, mi-a zis să stau pe mijloc. La Koljic m-am gândit că dă tare în dreapta mea şi am plecat. E mai puţin important.

Peste CFR până mâine, să vedem dacă vom rămâne şi după meciul lor. E o luptă care se va ţine până în ultima etapă cu siguranţă.

Sunt 3 puncte, dacă Farul se mai încurcă vom fi campioni. Ar fi foarte frumos, cred că ne-am maturizat. Avem tinerii noştri, foarte talentaţi.

Mă uitam aseară la Farul cu Sepsi şi Niczuly s-a dus în blocaj cu mâna. Eu am simţit să mă duc cu piciorul. Mă bucur foarte tare că am câştigat”, a declarat Ştefan Târnovanu, după Universitatea Craiova – FCSB 1-2, pentru digisport.ro.

Bănel Nicoliță, discurs dur la adresa FCSB-ului, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova

Fostul fotbalist al roș-albaștrilor a numit „catastrofal” primul „11” folosit de FCSB în meciul din Bănie.

„Un prim «11» catastrofal, cu banda dreaptă la mici. La pauză au venit cele două schimbări bune și jocul a fost puțin altfel. În prima repriză în afară de cornerul ăla bătut bine de Coman… Nu mi-a plăcut jocul. Târnovanu a fost numărul unu. A avut niște intervenții incredibile, a prins încredere cu prima intervenție, iar Sepsi a relansat campionatul”, a spus Bănel Nicoliță.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și