Închide meniul

Mihai Pintilii a vorbit despre revenirea fantastică a lui Octavian Popescu: „Îi trebuia doar asta!” Mesaj despre Dawa: „Îşi sterge din greşeli!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 noiembrie 2022, 14:21

Reclamă
Mihai Pintilii a vorbit despre revenirea fantastică a lui Octavian Popescu: „Îi trebuia doar asta! Mesaj despre Dawa: „Îşi sterge din greşeli!

Mihai Pintilii, prima reacţie după FCSB - Farul 2-3: "Nu pot să dau într-un singur jucător!"

Mihai Pintilii, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Mihai Pintilii a vorbit despre revenirea fantastică a lui Octavian Popescu. După plecarea lui Nicolae Dică, Octavian Popescu a marcat în toate meciurile din Liga 1: cu Rapid şi FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pintilii a spus că tot ce a făcut a fost să îi dea încredere lui Octavian Popescu.

Mihai Pintilii a vorbit despre revenirea fantastică a lui Octavian Popescu

Valoarea şi-a demonstrat-o, doar îi trebuia încrederea pe care a avut-o anul trecut. E un copil care trebuie să crească frumos. Da, asta am simţit. Le-am zis şi la băieţi că vom marca din fază fixă şi aşa a fost„, a spus Mihai Pintilii despre Octavian Popescu.

Mihai Pintilii a vorbit şi despre Joyskim Dawa, cel care nu a fost în lotul pentru derby-ul cu Rapid. Pintilii spune că deşi face destul de multe greşeli în defensivă, Dawa se revanşează pe faza ofensivă.

Dawa a marcat 5 goluri în toate competiţiile pentru FCSB în acest sezon. Ultimul a fost chiar în derby-ul cu FC U Craiova 1948, câştigat de FCSB cu scorul de 2-0.

Reclamă

Îşi şterge din greşeli, dar e bine că şi le repară. Mă bucur pentru el, că nu am luat gol. Mă bucur pentru băieţi„, a mai spus Mihai Pintilii.

Joyskim Dawa a explicat gestul făcut după golul marcat pentru FCSB

Joyskim Dawa a explicat gestul făcut după golul marcat pentru FCSB. Fundașul camerunez a înscris în FC U Craiova 1948 – FCSB, scor 0-2, meci din etapa a 18-a a Ligii 1. La finalul partidei din Bănie, Dawa a explicat gestul făcut după golul înscris în minutul 26.

Dawa a declarat că nu se lasă afectat de informațiile care apar în presă despre el. Stoperul roș-albaștrilor a vorbit și despre Gigi Becali, după ce patronul FCSB l-a criticat în ultima perioadă.

Reclamă 4 / 0/3

Joyskim Dawa a clarificat și conflictul pe care l-a avut cu Nicolae Dică în vestiar, după meciul cu U Cluj.

„Sunt fericit pentru victorie, asta e cel mai important. Am jucat bine. Am avut caracter puternic şi e bine pentru noi. (N.r. – Despre gestul făcut după gol) În primul rând încerc să mă apăr, dacă marchez, e cu atât mai bine. Unii oameni vorbesc rău de mine, încerc să spună fake news. De asta am făcut acel semn după gol. Familia mea a aflat despre ceva, nu eu. Eu nu citesc ce apare în presă.

Nu mă afectează, pentru că este o parte din fotbal. Fiecare jucător este criticat uneori. Patronul îi critică pe toţi jucătorii, dacă joc rău, e normal să fiu şi eu criticat.

Nu s-a întâmplat nimic cu Nicolae Dică. Eram în vestiar, ne-am contrazis. Nu ne-am certat. Eu l-am respectat, dar dacă eu i-am spus ceva în vestiar şi el a crezut că este de rău… Vedeţi pe teren, mi-am revenit”, a declarat Joyskim Dawa, la Digisport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și