Închide meniul

Mihai Pintilii l-a cucerit pe Marius Croitoru: „E stăpân pe el, are rezultate! E la o echipă mare!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 ianuarie 2023, 11:27

Mihai Pintilii l-a cucerit pe Marius Croitoru: „E stăpân pe el, are rezultate! E la o echipă mare!

Marius Croitoru, cuvinte uriaşe la adresa lui Mihai Pintilii

Marius Croitoru, pe vremea când era antrenor la FC U Craiova 1948 / Hepta

Mihai Pintilii l-a cucerit pe Marius Croitoru, unul dintre antrenorii pentru care Gigi Becali şi-a manifestat admiraţia. Croitoru chiar a fost pe lista patronului de la FCSB după ce Nicolae Dică a plecat de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru e de părere că Mihai Pintilii trebuie să fie lăsat să antreneze pentru că a avut rezultate şi a demonstrat că „este stăpân pe el„.

Mihai Pintilii l-a cucerit pe Marius Croitoru

Exact cum am fost şi eu, vă daţi seama că nu e uşor nici pentru el, e un antrenor tânăr, care vrea să antreneze, are rezultate. Văzând că se descurcă şi că are rezultate, a acceptat şi bine a făcut, aşa am început şi eu. E stâpăn pe el, are un lot bun, e la o echipă mare”,a spus Marius Croitoru la orangesport.ro.

Nana Falemi l-a umilit pe Mihai Pintilii: „Și un taximetrist poate câștiga două meciuri!”

Nana Falemi l-a umilit pe Mihai Pintilii. Fostul jucător de la FCSB crede că Pintilii nu poate să câștige titlul fără experiență ca antrenor. Falemi e de părere că Pintilii va pierde vestiarul.

Contează un antrenor care se poate impune şi, când suferă, să poată să meargă mai departe, dar nu cred că Pintilii are capacitatea asta. E bun organizator, dar nu cred că are capacitatea ca să ducă jucătorii mai departe, când trebuie să-i capaciteze.

Reclamă

Alaltăieri era colegul lor şi îi înţelege şi jucătorii joacă pentru Pintilii. Când devii dur, nu mai eşti ăla care înţelege. Îţi spun cum eram noi <<Băi, erai colegul nostru, acum ce faci?>>. Îi lipsesc anii de experienţă şi el nu-i are. În meciuri oficiale vom vedea trecerea de la coleg la antrenor.

După umila mea părere, şi un taximetrist poate câştiga două meciuri pe banca FCSB-ului. Problema se pune când echipa pierde, la reglaje, la discursul pe care-l ai, ce faci.

Un antrenor care nu are experienţă nu poate corecta, iar în timp va pierde vestiarul. Când îl scoţi pe fotbalist din zona de confort, atunci pot apărea conflicte. Conflictele vor apărea când va fi greu. Pentru ca echipa să crească şi echipa să obţină rezultate, atunci e nevoie de presiune, iar atunci să vedem cum se vor gestiona conflictele”, a spus Nana Falemi, conform orangesport.ro. 

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii, susținut de Leo Strizu

Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali s-a răzgândit şi nu îi mai caută înlocuitor lui Leo Strizu. Astfel, antrenorul în vârstă de 55 de ani va continua să fie „principalul” din acte. Mihai Pintilii va conduce însă antrenamentele.

Leo Strizu va sta pe bancă la confruntarea de la Sibiu, care va fi duminică, 22 ianuarie, de la ora 20:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Lângă el îl va avea pe Pintilii, care rămâne cu funcţia de delegat.

Din informațiile pe care le am, strategia pe care a implementat-o Leo Strizu ar putea da roade. Și ar putea continua ca antrenor principal. La finalul cantonamentului vom lua o decizie.

Strizu nu ar fi făcut deplasarea în cantonament nici dacă decizia îmi aparținea. De ce? Are probleme mari. Părinții lui sunt bătrâni și bolnavi”, a declarat Mihai Stoica, săptămâna trecută, pentru orangesport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și