Închide meniul

Mihai Pintilii, scandal cu un fan la Clinceni! Spiritele s-au încins după Unirea Slobozia – FCSB 2-2! Dialogul dintre cei doi

Publicat: 20 iulie 2024, 8:25

Reclamă
Mihai Pintilii, scandal cu un fan la Clinceni! Spiritele s-au încins după Unirea Slobozia – FCSB 2-2! Dialogul dintre cei doi

Mihai Pintilii, scandal cu un fan la Clinceni! Spiritele s-au încins după Unirea Slobozia – FCSB 2-2

Mihai Pintilii se îndreaptă către fanul care protesta / captura primasport.ro

Mihai Pintilii a fost implicat într-un scandal cu un fan la Clinceni! După un nou semi-eşec, spiritele s-au încins între fanii FCSB-ului şi cei responsabili de echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii nu a rezistat şi i-a răspuns unui fan care i-a criticat pe roş-albaştri. Iată dialogul dintre cei doi:

Mihai Pintilii, scandal cu un fan la Clinceni! Spiritele s-au încins după Unirea Slobozia – FCSB 2-2! Dialogul dintre cei doi

Pintilii: ”Ţie să-ţi dau explicaţii?”

Fan FCSB: ”Dacă acum cu ăştia de la judeţeană facem 2-2, Maccabi ne dă cu terenul în cap”

Pintilii: ”Aşa ştii tu? De unde ştii?”

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Pintilii l-a auzit protestând pe fanul respectiv şi imediat s-a dus spre el, urmând un dialog intens între cei doi, aşa cum arată imaginile publicate de primasport.ro.

Din fericire, nu a fost vorba decât de un dialog aprins. Mihai Pintilii a urcat ulterior în autocarul echipei.

Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!”

Gigi Becali a avut o reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a rămas fără victorie după primele două etape din Liga 1. Golul fabulos marcat de Dorobanţu a restabilit egalitatea.

Reclamă

Gigi Becali a comentat cea mai controversată fază a meciului şi a spus că penalty-ul acordat la Olaru a fost corect acordat. În minutul 51, Vlad Baban a acordat penalty după un duel între Darius Olaru şi Marius Antoche.

Nana Antwi a făcut un sprint pe partea dreaptă, a câştigat mingea, moment în care se pregătea să centreze. În zona de la marginea careului, a avut un duel între Darius Olaru şi Marius Antoche. Vlad Baban a acordat lovitura de pedeapsă pentru FCSB şi a aşteptat şi validarea de la VAR. În acest timp, fanii de pe stadionul din Clinceni au început să scandeze „Hoţii! Hoţii!”.

Pe mine nu mă îngrijorează asta, a fost şi o execuţie extraordinară. Pe mine mă îngrijorează că sunt nişte oameni care văd o fază şi au mintea întunecată. În primă fază nici nu e fault, bagă umărul. Numai că la cot intră în careu. Îi dă cu cotul sub bărbie”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a fost încurcată de nou promovata lui Adrian Mihalcea! Dorobanțu, eroul ialomițenilor

La Clinceni, Alexandru Musi l-a încercat pe Denis Rusu cu un şut din careu, în minutul 16, pentru ca gazdele să treacă pe lângă gol două minute mai târziu, când Ariel Lopez a reluat cu capul, la un corner. Bucureştenii au deschis scorul după un corner, în minutul 34. Marius Ştefănescu a executat cornerul, iar Lixandru a înscris. În minutul 36 gazdele au restabilit egalitate, tot după un gol din corner, marcat de Filip Ilie.

În partea secundă, FCSB a primit un penalty, după consultarea VAR, în minutul 54, pentru un fault asupra lui Olaru. Acelaşi Olaru a transformat şi elevii lui Charalambous au trecut în avantaj, cu 2-1. Gazdele au reuşit să egaleze în minutul 90, prin tânărul Andrei Dorobanţu, gol superb, din voleu, de la marginea careului. În minutul 90+3 Ngezana a trimis în transversala propriei porţi şi s-a încheiat 2-2. Unirea Slobozia are patru puncte după primele două etape, în timp ce campioana FCSB a adunat doar două puncte.

 

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:54

Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Se vede asta!”

0:50

Neil Lennon a anunţat noi transferuri la Rapid, după egalul cu CFR Cluj: „E nevoie de concurenţă”. Ce a spus de Albion Rrahmani

0:37

Dan Petrescu, după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Suntem supăraţi! Echipa a jucat bine!” Dialog fabulos cu Braun: „Eu l-am făcut mare!”

0:22

Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: „Pot să mă înjure, nu mă afectează! Am vrut să mă apăr”

0:00

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

23:47 20 iul.

FotoAlbion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 3 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Gala de Box Magnificent 7 a fost în AntenaPLAY. A fost spectacol total la Birmingham
Citește și