Închide meniul

Mihai Rotaru a reacţionat după ce subiectul fuziunii cu FCU Craiova a revenit în actualitate! Ce spune despre echipa lui Mititelu

Bogdan Stănescu Publicat: 7 februarie 2024, 17:23

Reclamă
Mihai Rotaru a reacţionat după ce subiectul fuziunii cu FCU Craiova a revenit în actualitate! Ce spune despre echipa lui Mititelu

Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova

Mihai Rotaru, într-o conferinţă de presă

Mihai Rotaru a reacţionat după ce subiectul fuziunii cu FCU Craiova a revenit în actualitate. Primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, a propus acum fuziunea Universităţii Craiova şi a FCU Craiova, dar Rotaru a declarat că nu se pune problema de aşa ceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a spus că Universitatea Craiova nu va fuziona cu nicio echipă, fie ea FCU Craiova sau alta.

Mihai Rotaru a reacţionat după ce subiectul fuziunii cu FCU Craiova a revenit în actualitate

Nu ştiu (n.r.: de declaraţia primarului Craiovei, Olguţa Vasilescu) şi nici nu se pune problema unei fuziuni. De ce Universitatea Craiova ar fuziona cu cineva?

E o singură echipă (n.r.: care deţine palmaresul), Universitatea Craiova.

Se poate obţine o singură echipă nu numai prin varianta fuziunii, dar nu se pune problema.

Reclamă

Respectăm orice echipă, inclusiv pe cealaltă din oraş, dar nu se pune problema unei fuziuni.

Nu vrem să ne războim cu nimeni, că am auzit vorbindu-se de război, dar nu (n.r: nu ia în calcul această variantă)”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Subiectul fuziunii celor două echipe ale Craiovei revine în actualitate: „Din două echipe bunicele am putea avea una foarte bună”

Subiectul fuziunii celor două echipe ale Craiovei a fost readus în actualitate de către primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu. Cei doi patroni ai echipelor Craiovei, Mihai Rotaru (patronul Universităţii Craiova) şi Adrian Mititelu (patronul lui FCU Craiova), nu sunt în relaţii bune şi chiar s-au judecat în privinţa palmaresului Universităţii Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Eu mi-aș dori foarte mult să fie o singură echipă la Craiova. Vă spun foarte sincer, dar asperităție sunt încă… mai e de lucrat la un astfel de proiect. E păcat să avem două echipe în Liga 1, bunicele amândouă, când am putea avea una singură foarte bună cu care să ne batem la titlu în fiecare an, mai ales că suntem foarte orgolioși.

Nici suporterii nu vor toți, nici patronii nu vor. E o situație complicată. Eu mi-aș fi dorit să fie o echipă continuatoare a palmaresului, care să atragă suporteri la stadion.

Bine, sunt foarte mulți. Universitatea Craiova este pe locul 2 în România ca număr de spectatori plătitori de bilete la fiecare meci. Ar fi mult mai frumos să nu existe această tensiune când de fiecare dată joacă Craiovele”, a declarat primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, pentru digisport.ro.

Adrian Mititelu, apariţie de senzaţie la ultimul meci! A plătit o avere pentru blana purtată

Adrian Mititelu a avut o apariţie de senzaţie la ultimul meci, câştigat de FCU Craiova cu Dinamo. Patronul oltenilor a atras toate privirile, după ce a ales să poarte un guler de blană.

FCU Craiova a învins-o pe Dinamo cu scorul de 2-1 şi s-a apropiat de locurile de play-off. Bauza şi Bahassa au făcut spectacol pentru formaţia din Bănie.

Adrian Mititelu a făcut ravagii în tribune, după jocul prestat de jucătorii săi pe terene. Patronul oltenilor a purtat o haină care avea un guler de blană naturală, prin care a captat atenţia tuturor.

Conform digisport.ro, blana pe care a purtat-o Adrian Mititelu a costat o avere. Patronul celor de la FCU Craiova a plătit nu mai puţin de 25.000 de euro pentru articolul vestimentar, pe care l-a purtat la victoria cu Dinamo.

Reclamă

De asemenea, Adrian Mititelu a surprins şi cu maşina cu care a venit la stadion. Acesta a coborât dintr-un bolid Mercedes Maybach, personalizat cu iniţialele echipei sale. Maşina respectivă este cotată la circa 230.000 de dolari (peste 210.000 de euro).

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor Vezi toate știrile
Citește și