Închide meniul

Subiectul fuziunii celor două echipe ale Craiovei revine în actualitate: „Din două echipe bunicele am putea avea una foarte bună”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 februarie 2024, 16:59

Reclamă
Subiectul fuziunii celor două echipe ale Craiovei revine în actualitate: „Din două echipe bunicele am putea avea una foarte bună

Subiectul fuziunii celor două echipe ale Craiovei revine în actualitate

Colaj Universitatea Craiova - FCU Craiova / Profimedia - Hepta

Subiectul fuziunii celor două echipe ale Craiovei revine în actualitate. Cei doi patroni ai echipelor Craiovei, Mihai Rotaru (patronul Universităţii Craiova) şi Adrian Mititelu (patronul lui FCU Craiova), nu sunt în relaţii bune şi chiar s-au judecat în privinţa palmaresului Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, a spus acum că şi-ar dori ca fuziunea să fie realizată.

Subiectul fuziunii celor două echipe ale Craiovei revine în actualitate: „Din două echipe bunicele am putea avea una foarte bună”

Eu mi-aș dori foarte mult să fie o singură echipă la Craiova. Vă spun foarte sincer, dar asperităție sunt încă… mai e de lucrat la un astfel de proiect. E păcat să avem două echipe în Liga 1, bunicele amândouă, când am putea avea una singură foarte bună cu care să ne batem la titlu în fiecare an, mai ales că suntem foarte orgolioși.

Nici suporterii nu vor toți, nici patronii nu vor. E o situație complicată. Eu mi-aș fi dorit să fie o echipă continuatoare a palmaresului, care să atragă suporteri la stadion.

Bine, sunt foarte mulți. Universitatea Craiova este pe locul 2 în România ca număr de spectatori plătitori de bilete la fiecare meci. Ar fi mult mai frumos să nu existe această tensiune când de fiecare dată joacă Craiovele”, a declarat primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Adrian Mititelu, apariţie de senzaţie la ultimul meci! A plătit o avere pentru blana purtată

Adrian Mititelu a avut o apariţie de senzaţie la ultimul meci, câştigat de FCU Craiova cu Dinamo. Patronul oltenilor a atras toate privirile, după ce a ales să poarte un guler de blană.

FCU Craiova a învins-o pe Dinamo cu scorul de 2-1 şi s-a apropiat de locurile de play-off. Bauza şi Bahassa au făcut spectacol pentru formaţia din Bănie.

Adrian Mititelu a făcut ravagii în tribune, după jocul prestat de jucătorii săi pe terene. Patronul oltenilor a purtat o haină care avea un guler de blană naturală, prin care a captat atenţia tuturor.

Reclamă 4 / 0/3

Conform digisport.ro, blana pe care a purtat-o Adrian Mititelu a costat o avere. Patronul celor de la FCU Craiova a plătit nu mai puţin de 25.000 de euro pentru articolul vestimentar, pe care l-a purtat la victoria cu Dinamo.

De asemenea, Adrian Mititelu a surprins şi cu maşina cu care a venit la stadion. Acesta a coborât dintr-un bolid Mercedes Maybach, personalizat cu iniţialele echipei sale. Maşina respectivă este cotată la circa 230.000 de dolari (peste 210.000 de euro).

Adrian Mititelu, val de laude pentru Juan Bauza după victoria cu Dinamo

Adrian Mititelu a lansat un val de laude pentru Juan Bauza după victoria cu Dinamo. Patronul de la FCU Craiova a vorbit despre jucătorul echipei sale, după victoria din Bănie.

Juan Bauza a făcut un meci excelent împotriva rivalilor din București. Jucătorul din Argentina a marcat un gol de senzație în a 2-a repriză a întâlnirii. În minutul 52, acesta a driblat doi adversari și a reușit să marcheze cu călcâiul în poarta lui Golubovic.

”Ce a făcut în seara asta (n.r. vineri) Bauza a demonstrat încă o dată că n-am bătut câmpii când am spus că e cel mai bun fotbalist din România. L-am auzit pe domnul Ilie Dumitrescu, care a spus că e cel mai bun decar din România.

Nu, domnule, e cel mai bun fotbalist din România! E cel mai bun din România și când joacă prost, și când e accidentat. Olaru, Florinel Coman și încă doi dacă mai punem nu fac cât Bauza.

Bauza nu poate fi vândut în România. Pentru mine înseamnă mult mai mult decât un fotbalist. El reprezintă spiritul actualei echipe”, a spus Adrian Mititelu, după meci.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” 0:30 „Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA 0:13 Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final” 0:08 VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi 12
mai
23:56
„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor”
12
mai
23:43
Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu
12
mai
23:38
Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău
12
mai
23:30
Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1
Vezi toate știrile
Citește și