Închide meniul

Mihai Rotaru a realizat prima mutare pentru noul sezon: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Bogdan Stănescu Publicat: 23 mai 2024, 23:15

Reclamă
Mihai Rotaru a realizat prima mutare pentru noul sezon: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România

Mihai Rotaru a realizat prima mutare pentru noul sezon

Mihai Rotaru, într-o conferinţă de presă

Mihai Rotaru a realizat prima mutare pentru noul sezon. Patronul Universităţii Craiova l-a convins pe un jucător important al echipei antrenate de Costel Gâlcă să semneze prelungirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Creţu a semnat pe încă 3 ani cu Universitatea Craiova. Mihai Rotaru a dezvăluit că Alex Creţu mai avea alte două oferte din România.

Mihai Rotaru a realizat prima mutare pentru noul sezon: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Lui Crețu i-a fost prelungit contractul, a semnat pe 3 ani. Îi expira în vara asta. A avut două oferte din campionatul României, mai bune decât la Craiova, dar a vrut să rămână aici. A fost dorit de echipe mari din România. Noi i-am dat mai puțini bani.

El mi-a arătat ce oferte a primit și i-am zis: «Crețule, nu înțelegi că nu merge așa?». Nu discutăm de plecări înainte de finalul sezonului, mai avem un meci. Vedem ce se va întâmpla cu Ivan, cu Mitriță, cu Bancu. Nu discut despre plecări sau veniri acum. Vorbim despre transferuri după meciul de duminică, totul depinde de acest meci.

Una e să știi că mergi pe mai multe fronturi, alta e să nu mergi. Noi ne uităm deja după jucători, am primit fișa cu jucătorii pe care îi vrea antrenorul. Domnul Gâlcă a început să vină cu propuneri, deci la veniri lucrăm.

Reclamă
Reclamă 4

Nu avem niciun jucător din România pe listă. Avem din Portugalia, Croația, nu din România. Cel puțin nu jucători consacrați din România, ne uităm la juniori de 16, 17 ani”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

„Visezi la echipa naţională?” Răspunsul dat imediat de Andrei Ivan! Mesaj pentru Edi Iordănescu

„Visezi la echipa naţională?” este întrebarea la care Andrei Ivan a dat imediat răspunsul. Atacantul Universităţii Craiova a fost sincer şi a declarat că nu se pune problema să fie convocat, în acest moment.

Andrei Ivan a oferit declaraţii înaintea play-off-ului de Conference League, dintre Universitatea Craiova şi U Cluj. Partida se va disputa duminică, de la ora 20:00, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă

Andrei Ivan a oferit un răspuns clar şi a declarat că pentru moment, nu visează la echipa naţională, dată fiind fluctuaţia sa din joc din acest sezon. Atacantul a transmis însă că în cazul în care Edi Iordănescu va apela la el, nu va avea nimic de comentat.

De asemenea, întrebat despre viitorul său la Universitatea Craiova, Andrei Ivan a dezvăluit că mai are trei ani de contract cu oltenii, însă a recunoscut că şi-ar dori să prindă un transfer în străinătate.

„Nu cred că se pune problema de echipa naţională, nu trebuie să vorbesc, când voi merita voi fi şi eu acolo. Dacă domnul Edi vrea să mă ia, nu am nimic de spus. Nu am avut un sezon aşa bun, ultimele şase-şapte meciuri am jucat bine. Eu i-aş trimite pe toţi, dar vom vedea cine va fi.

Mai am trei ani contract. (N.r. Ai vrea să pleci?) Da, oriunde”, a declarat Andrei Ivan.

Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2

Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2. Atacantul Universităţii Craiova e de părere că totul s-a decis în jocul direct dintre cele două echipe.

Universitatea Craiova a învins-o în ultima etapă pe Sepsi cu 3-2, dar CFR Cluj a umilit-o, cu 5-1, pe Farul şi şi-a asigurat poziţia secundă în campionat.

„Acum două minute am aflat, când s-a terminat meciul (n.r.: că Universitatea Craiova a ratat locul 2). Am întrebat ce s-a întâmplat şi am auzit că s-a terminat 5-1.

Puteam termina pe locul 2. Am făcut o greşeală acasă cu CFR Cluj şi ne-a costat asta. Sunt bucuros că am marcat. Mister mă ajută să revin la forma mea.

(n.r: Există posibilitatea să pleci de la Universitatea Craiova?) Nu cred. Mai am 3 ani cu Universitatea. Vom vedea ce se va întâmpla. Nu cred că am vreo ofertă.

(n.r: dacă îşi propune să câştige titlul cu Universitatea Craiova sezonul viitor): Bineînţeles.

(n.r: Pe cine doreşti la baraj?) Nu mă interesează. Trebuie să jucăm să câştigăm”, a declarat Andrei Ivan pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – Sepsi 3-2.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:10

Istvan Kovacs trebuie să mai aştepte debutul la EURO 2024! Decizia luată de UEFA

14:08

VIDEOFanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen! Motivul pentru care nu i-au văzut pe jucători

13:37

Polonia – Olanda LIVE TEXT (16:00). Lewandowski ratează debutul la EURO 2024. Echipele probabile

13:24

FotoGică Hagi şi Mircea Lucescu au plecat în Germania să îi susţină pe tricolori la EURO! Cele două legende au atras toate privirile

13:10

Conor McGregor a reacţionat după ce meciul cu Michael Chandler a fost amânat: „Îmi păstrez moralul ridicat”

12:30

Helmut Marko a pus la zid un pilot din Formula 1, după ultimele prestaţii: „Mă întreb dacă el chiar vrea să piloteze”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și