Închide meniul

Mihai Rotaru, discurs dur la adresa CFR-ului, după remiza cu Universitatea Craiova: „Sunt penibili! Au o problemă!”

Cosmin Olteanu Publicat: 3 aprilie 2023, 17:35 / Actualizat: 4 aprilie 2023, 22:55

Reclamă
Mihai Rotaru, discurs dur la adresa CFR-ului, după remiza cu Universitatea Craiova: Sunt penibili! Au o problemă!”

Mihai Rotaru, discurs dur la adresa CFR-ului, după remiza cu Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, în timpul unui interviu / Hepta

Mihai Rotaru a avut un discurs dur la adresa CFR-ului, după remiza, 1-1, cu Universitatea Craiova. Reacția finanțatorului oltean vine după ce Cristi Balaj, președintele campioanei României, a criticat arbitrajul de la meciul cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj susține că Andrei Ivan s-ar fi aflat într-o poziție de ofsaid la faza în urma căreia Elvir Koljic a marcat.

Mihai Rotaru, discurs dur la adresa CFR-ului, după remiza cu Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a criticat dur declarația lui Cristi Balaj, susținând că acesta se află într-o eroare.

„Sunt penibili. Dacă ei acuză arbitrajul, din punctul meu de vedere, cu toate că au fost discuții vizavi de acea fază cu Ndong, eu zic că arbitrajul lui Istvan Kovacs de aseară a fost imperial.

Ți-am spus. Sunt penibili. Ce discutăm? Dacă ei acuză liniile trase, au o problemă. Să se uite dacă vor la poziția umărului lui Andrei Ivan, care oricum nu joacă mingea și uitați-vă la Manchester United cu City care e o fază aproape identică. Ivan nu atinge mingea, dar să se uite la umărul lui Ivan în raport cu piciorul său. Ca să compare mere cu mere.

Reclamă

După care se uită la piciorul lui Ivan și compară cu al fundașului de la CFR Cluj și atunci avem răspunsurile. Iluziile optice sunt iluzii optice. Ele trebuie să existe într-un fel sau în celălalt.

Dar să acuzi în acest moment, deja au trecut la alt nivel. (n.r. Cristi Balaj) Îl salutăm, îmi retrag cuvântul penibil, dar eu zic că au luat-o pe cărări greșite”, a declarat Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro.

Ce a spus Cristi Balaj

„Habar nu am ce chinezărie am achiziționat! La Maglica, etapa trecută alegem să tragem linia pe la umăr sau pe la cot și aici pe la ghete. Unde este uniformitatea, lăsând la o parte că nu suntem în stare cu acest sistem să tragem o proiecție și să stabilim dacă umărul este mai în față decât gheata. Din punctul meu de vedere, au eșuat și sunt profund dezamăgit.

Reclamă 4 / 0/3

Nu au credibilitate în fața mea și au demonstrat că este eronat și se judecă greșit. Nu dau vina pe arbitrii pentru că nu sunt sprijiniți suficient. Se bazează pe o aplicație care dă erori imense. Nu înțeleg cum UEFA a putut să accepte”, a spus Cristi Balaj, pentru sursa citată.

Dan Petrescu a răbufnit după remiza din Bănie

Dan Petrescu a răbufnit şi a declarat că Universitatea Craiova nu a avut nicio ocazie notabilă până în minutul 72, atunci când a reuşit să egaleze.

A fost un meci foarte greu, ştiam că echipa nu va fi bine azi. N-am avut timp să pregătesc meciul. Nu cred că vreo echipă va câştiga aici. E un teren greu, au o bancă extraordinară. Jucătorii de pe banca de la noi n-au niciun CV, au intrat foarte rău. Nu ştiu dacă ei au avut vreo ocazie mare până în minutul 75. Am căzut după ce am luat golul, jucătorii care au intrat nu au adus nimic, poate doar Hoban. E un play-off strâns, foarte multe egaluri.

Trăiesc la maxim orice meci, a fost cel de-al 700-lea din cariera mea, nu ştiu care antrenor din România va mai face atâtea. Am şi 300 de meciuri amicale, deci am ajuns pe la vreo 1000. Îmi doream să fie victorie la meciul 700.

Universitatea Craiova a făcut schimbări bune, ale noastre au fost slabe. Unii jcuători s-au relaxat, par în vacanţă, o să avem o discuţie mai dură săptămâna aceasta. Mai bine bag juniori, decât să bag jucători care nu dau totul pentru echipă”, a declarat Dan Petrescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și