Închide meniul

Mihai Rotaru, încrezător înaintea derby-ului cu FCSB: „Eu aș paria pe Universitatea Craiova! Trebuie să dăm 120%”

Cosmin Cioboată Publicat: 18 martie 2023, 10:53

Mihai Rotaru, încrezător înaintea derby-ului cu FCSB: „Eu aș paria pe Universitatea Craiova! Trebuie să dăm 120%

Cine va sta pe banca Universităţii Craiova, după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf

Mihai Rotaru este patronul Universităţii Craiova / Hepta

  • Săptămâna mega-finalei America Express, de duminică 19 Martie, până duminică 26 Martie. Duminică 20.00, Luni, Marți, Miercuri 20.30 și Duminică 20.00 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY.

 

Mihai Rotaru s-a arătat încrezător înaintea derby-ului cu FCSB. Universitatea Craiova joacă pe terenul vicecampioanei României în prima etapă din play-off-ul din Liga 1. Meciul „de foc” de pe Arena Națională se dispută sâmbătă, de la ora 20:00, și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, spune că jucătorii antrenați de Eugen Neagoe trebuie să dea 120% pentru a ieși învingători la finalul duelului cu roș-albaștrii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rotaru se așteaptă să vadă un meci spectaculos pe Arena Națională, între două echipe puternice care se luptă pentru titlu.

Mihai Rotaru, încrezător înaintea derby-ului cu FCSB: „Eu aș paria pe Universitatea Craiova!”

Finanțatorul oltenilor este optimist înaintea derby-ului cu FCSB. Conducătorul din Bănie își dorește ca jucătorii săi să se bucure de fotbal, iar la final să obțină cele 3 puncte.

Reclamă

„Eu aș paria pe Universitatea Craiova. Va fi un meci interesant, trebuie să dăm 120%. Atmosfera va fi foarte bună. Trebuie să ne bucurăm de fotbal. Vrem spectacol de cea mai bună calitate”, a spus Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

FCSB are două puncte avans față de Universitatea Craiova, înaintea meciului direct de sâmbătă seară.

Reclamă

Roș-albaștrii n-au câștigat vreun meci în actualul sezon, împotriva oltenilor. În sezonul regular, Universitatea Craiova s-a impus în meciul tur, din Bănie, cu scorul de 2-1. La retur, oltenii au restabilit egalitatea în prelungirile partidei de pe Arena Națională, încheiată cu scorul de 1-1.

Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Florinel Coman a transmis un mesaj de luptă înainte de meciul FCSB – Universitatea Craiova, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Roş-albaştrii sunt pe locul 3 în clasament după sezonul regulat. Mai au trei puncte de recuperat faţă de Farul şi CFR Cluj, după înjumătăţire.

„Mbappe” Coman cere ajutorul fanilor pentru duelul din startul play-off-ului. Mijlocașul își doreşte o atmosferă de senzaţie pe cel mai mare stadion al ţării.

Reclamă 4 / 0/3

Salut, băieţi. Vă aşteptăm în număr cât mai mare sâmbătă să fiţi alături de noi, pentru că începe play-off-ul. Ştiţi cu toţii care este obiectivul.

Trebuie să câştigăm primul meci şi să o ţinem tot aşa până la final. Forza Steaua!„, a spus Florinel Coman.

Mihai Stoica a anunțat o pierdere importantă pentru FCSB, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Mihai Stoica a anunțat o pierdere importantă pentru FCSB, înaintea derby-ului „de foc” cu Universitatea Craiova, din play-off-ul Ligii 1. Managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit că Joonas Tamm are gripă de tip B, și se simte extrem de rău, motiv pentru care nu va face parte din lotul trupei patronate de Gigi Becali, în duelul cu oltenii lui Eugen Neagoe.

În aceste condiții, fundașul ar putea rata chiar și convocarea la echipa națională, pentru primele meciuri ale Estoniei din preliminariile EURO 2024.

De asemenea, MM a vorbit și despre Billel Omrani. Managerul general de la FCSB susține că atacantul francez nu s-a antrenat alături de echipă, și astfel este incert pentru meciul cu trupa lui Eugen Neagoe.

Tamm are gripă tip B, cu febră. E clar că nu va juca. Nici nu știu dacă va pleca la echipa națională în condițiile astea. El e singurul cu probleme, nu va fi în lot.

Nici Omrani nu s-a antrenat. Ieri s-a antrenat Tamm, doar soția și copilul aveau ceva probleme. Acum a primit rezultatul, gripă tip B”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Joonas Tamm este unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB, în actualul sezon. Fundașul estonian de 31 de ani a bifat 37 de meciuri pentru roș-albaștrii, în toate competițiile, și a marcat și patru goluri.

În lipsa acestuia la meciul cu Universitatea Craiova, Iulian Cristea ar putea fi titularizat de Mihai Pintilii.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu