Închide meniul

Mihai Rotaru, lovitură pe piaţa transferurilor! L-a transferat pe atacantul dorit de Gigi Becali

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 februarie 2024, 20:27

Reclamă
Mihai Rotaru, lovitură pe piaţa transferurilor! L-a transferat pe atacantul dorit de Gigi Becali

Mihai Rotaru, lovitură pe piaţa transferurilor! L-a transferat pe atacantul dorit de Gigi Becali

Gigi Becali şi Mihai Rotaru / Colaj Profimediaimages

Mihai Rotaru a dat o lovitură pe piaţa transferurilor. Universitatea Craiova l-a prezentat oficial pe Jalen Blesa, atacant ce a fost şi pe lista lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jalen Blesa, de la FC Priştina, a fost dorit în mercato şi de Gigi Becali. În vârstă de 23 de ani, atacantul spaniol e o maşinărie de goluri.

Mihai Rotaru, lovitură pe piaţa transferurilor

Cotat de transfermarkt.com la 250.000 de euro, Blesa are 18 jocuri în acest sezon, în campionat, la FC Priştina. El a marcat 9 goluri şi are şi 4 pase decisive.

Universitatea Craiova întărește compartimentul ofensiv și îl transferă în Cetatea Băniei pe atacantul Jalen Blesa de la FC Prishtina.
În vârstă de 23 de ani, Jalen Blesa este fotbalistul Științei cel puțin până în iunie 2027. Noul nostru atacant a marcat de 11 ori în 21 de partide în actuala stagiune pentru ocupanta locului 4 din Kosovo și a reușit să-și treacă în cont și 4 pase decisive. Bine ai venit în familia Științei! Mult succes„, a anunţat Universitatea Craiova pe reţelele de socializare.

Reclamă

Din 2022 evoluează în Kosovo, mai întâi la KF Istogu, ulterior la KF Rahoveci şi în cele din urmă la FC Priştina. Blesa a ajuns în Kosovo din Anglia, acolo unde a evoluat pentru Arlesey Town, în ligile inferioare engleze. Atacantul are dublă cetăţenie, spaniolă şi engleză. S-a născut la Barcelona.

Răspunsul lui Mihai Rotaru la întrebarea dacă va câştiga FCSB titlul! Milionarul craiovean le-a fixat obiectivul jucătorilor săi!

Patronul Universităţii Craiova a recunoscut că va fi foarte greu pentru o adversară a FCSB-ului să câştige campionatul sezonul acesta. Iată răspunsul lui Mihai Rotaru la întrebarea dacă va câştiga FCSB titlul.

Mihai Rotaru a precizat că obiectivul jucătorilor săi este să se claseze pe podium la finalul campionatului. Rotaru nu concepe ca echipa lui să rateze play-off-ul.

Reclamă 4 / 0/3

Cei de la FCSB au un avantaj consistent și asta apasă. Dacă intră într-o pasă proastă, putem discuta (n.r.: despre ratarea titlului de către FCSB). Dacă vor merge în același ritm, va fi greu pentru restul.

Noi am reușit asta cu CFR Cluj (n.r: să reducă din avansul liderului în play-off). Dacă se disputa meciul cu Astra (n.r.: în 2020), vorbeam altfel acum.

Nu am luat niciodată în calcul să ne temem de intrarea în play-off. Noi luptăm să terminăm pe podium. Noi nu am vorbit de campionat nici înainte, când stăteam mai bine”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și