Închide meniul

Mihai Rotaru, mutarea anului pe piaţa transferurilor! S-a înţeles cu jucătorul dorit de Gigi Becali!

Bogdan Stănescu Publicat: 13 februarie 2024, 13:46

Reclamă
Mihai Rotaru, mutarea anului pe piaţa transferurilor! S-a înţeles cu jucătorul dorit de Gigi Becali!

Mihai Rotaru, mutarea anului pe piaţa transferurilor! S-a înţeles cu jucătorul dorit de Gigi Becali!

Gigi Becali şi Mihai Rotaru/ Colaj Hepta, AntenaSport

Mihai Rotaru încearcă mutarea anului pe piaţa transferurilor! Patronul Universităţii Craiova vrea să îl legitimeze pe Jalen Blesa, jucător dorit şi de Gigi Becali, chiar dacă perioada de mercato s-a încheiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, Universitatea Craiova s-a înţeles cu Jalen Blesa, dar perioada de mercato s-a încheiat oficial pe 12 februarie, la ora 00:00. Oltenii încearcă să obţină o derogare de la FIFA pentru a înregistra transferul.

Mihai Rotaru încearcă mutarea anului pe piaţa transferurilor!

Mai avem o bombă pe care o poate detona Universitatea Craiova, chiar dacă s-a încheiat perioada de transferuri. Cei de acolo au cerut o derogare de la FIFA prin Ovidiu Costeşin, omul care se ocupă de transferuri.

Au venit actele cu 4-5 ore de întârziere, dar Universitatea Craiova are semnătura unui jucător pe care l-a avut în urmă cu o lună de zile FCSB. Este vorba de atacantul spaniol Jalen Blesa. 

Asta este ultima bombă pe care Rotaru a vrut să o detoneze în mercato. N-a fost vina Craiovei, cei de la Priştina… era jucător în Kosovo. Are 1,87 metri înălţime. Este o nebunie ce se întâmplă acolo.

Reclamă

S-a cerut derogare, au explicat că au ajuns actele foarte greu, a fost şi o pană de curent. Universitatea Craiova s-a înţeles cu jucătorul şi rămâne de văzut dacă există derogări”, notează sursa citată.

Gigi Becali îl voia şi el pe Jalen Blesa

Jalen Blesa, de la FC Priştina, a fost dorit în mercato şi de Gigi Becali. În vârstă de 23 de ani, atacantul spaniol e o maşinărie de goluri.

Cotat de transfermarkt.com la 250.000 de euro, Blesa are 18 jocuri în acest sezon, în campionat, la FC Priştina. El a marcat 9 goluri şi are şi 4 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Din 2022 evoluează în Kosovo, mai întâi la KF Istogu, ulterior la KF Rahoveci şi în cele din urmă la FC Priştina. Blesa a ajuns în Kosovo din Anglia, acolo unde a evoluat pentru Arlesey Town, în ligile inferioare engleze. Atacantul are dublă cetăţenie, spaniolă şi engleză. S-a născut la Barcelona.

Răspunsul lui Mihai Rotaru la întrebarea dacă va câştiga FCSB titlul! Milionarul craiovean le-a fixat obiectivul jucătorilor săi!

Patronul Universităţii Craiova a recunoscut că va fi foarte greu pentru o adversară a FCSB-ului să câştige campionatul sezonul acesta. Iată răspunsul lui Mihai Rotaru la întrebarea dacă va câştiga FCSB titlul.

Mihai Rotaru a precizat că obiectivul jucătorilor săi este să se claseze pe podium la finalul campionatului. Rotaru nu concepe ca echipa lui să rateze play-off-ul.

Cei de la FCSB au un avantaj consistent și asta apasă. Dacă intră într-o pasă proastă, putem discuta (n.r.: despre ratarea titlului de către FCSB). Dacă vor merge în același ritm, va fi greu pentru restul.

Noi am reușit asta cu CFR Cluj (n.r: să reducă din avansul liderului în play-off). Dacă se disputa meciul cu Astra (n.r.: în 2020), vorbeam altfel acum.

Nu am luat niciodată în calcul să ne temem de intrarea în play-off. Noi luptăm să terminăm pe podium. Noi nu am vorbit de campionat nici înainte, când stăteam mai bine”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Universitatea Craiova e pe locul 4 în Liga 1, cu 38 de puncte. Echipa patronată de Mihai Rotaru are cu 16 puncte mai puţin decât liderul FCSB.

Reclamă

 

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 „Nu aş aduce un antrenor străin” Tehnicianul român care îi este recomandat lui Dan Şucu dacă nu se înţelege cu Marius Şumudică! 9:59 Restricţii de trafic pentru semimaratonul Bucureşti! Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători! Ce străzi vor fi închise 9:56 Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap la turneul de la Roma! Ce a spus despre șocantul incident 9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” 9:43 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 8:47 „Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor 8:35 FotoTransformarea uimitoare a lui Toto Dumitrescu! Cum arată acum fiul lui Ilie Dumitrescu, ce are altă carieră faţă de tatăl lui 8:20 Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona 8:14 Cornel Dinu, derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo: „Voiau să se numească handicapaţi”! 0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley Vezi toate știrile
Citește și