Închide meniul

Mihai Rotaru negociază cu un atacant! Patronul Universităţii Craiova încearcă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Bogdan Stănescu Publicat: 7 februarie 2024, 17:53

Reclamă
Mihai Rotaru negociază cu un atacant! Patronul Universităţii Craiova încearcă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Mihai Rotaru negociază cu un atacant! Patronul Universităţii Craiova încearcă o nouă lovitură

Mihai Rotaru, în timpul unei conferinţe de presă

Mihai Rotaru negociază cu un atacant! Omul cu banii de la Universitatea Craiova a dezvăluit că nu ar trebui să plătească decât 300.000 de euro pe vârful de atac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rotaru a mărturisit că încearcă şi o lovitură pe piaţa transferurilor din România, dar a spus că e puţin probabil să o realizeze.

Mihai Rotaru negociază cu un atacant! Patronul Universităţii Craiova încearcă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

”Atacantul? Îl căutăm. Avem o discuție și vedem ce se concretizează. E din străinătate. Din România avem ceva interesant, dar nu cred că se va pune problema. Nu vă pot spune, e o negociere cu clubul. Nu e mare suma de transfer, undeva la 300.000 de euro. 

Markovic e foarte bine, Koljic a înscris și el din penalty. Ei ar fi cele mai bune transferuri, dacă ar reveni la forma pe care o aveau”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Mihai Rotaru a reacţionat după ce subiectul fuziunii cu FCU Craiova a revenit în actualitate! Ce spune despre echipa lui Mititelu

Mihai Rotaru a reacţionat după ce subiectul fuziunii cu FCU Craiova a revenit în actualitate. Primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, a propus acum fuziunea Universităţii Craiova şi a FCU Craiova, dar Rotaru a declarat că nu se pune problema de aşa ceva.

Reclamă

Mihai Rotaru a spus că Universitatea Craiova nu va fuziona cu nicio echipă, fie ea FCU Craiova sau alta.

Nu ştiu (n.r.: de declaraţia primarului Craiovei, Olguţa Vasilescu) şi nici nu se pune problema unei fuziuni. De ce Universitatea Craiova ar fuziona cu cineva?

E o singură echipă (n.r.: care deţine palmaresul), Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu se pune problema unei fuziuni”

Se poate obţine o singură echipă nu numai prin varianta fuziunii, dar nu se pune problema.

Respectăm orice echipă, inclusiv pe cealaltă din oraş, dar nu se pune problema unei fuziuni.

Nu vrem să ne războim cu nimeni, că am auzit vorbindu-se de război, dar nu (n.r: nu ia în calcul această variantă)”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Subiectul fuziunii celor două echipe ale Craiovei revine în actualitate: „Din două echipe bunicele am putea avea una foarte bună”

Subiectul fuziunii celor două echipe ale Craiovei a fost readus în actualitate de către primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu. Cei doi patroni ai echipelor Craiovei, Mihai Rotaru (patronul Universităţii Craiova) şi Adrian Mititelu (patronul lui FCU Craiova), nu sunt în relaţii bune şi chiar s-au judecat în privinţa palmaresului Universităţii Craiova.

Eu mi-aș dori foarte mult să fie o singură echipă la Craiova. Vă spun foarte sincer, dar asperităție sunt încă… mai e de lucrat la un astfel de proiect. E păcat să avem două echipe în Liga 1, bunicele amândouă, când am putea avea una singură foarte bună cu care să ne batem la titlu în fiecare an, mai ales că suntem foarte orgolioși.

Nici suporterii nu vor toți, nici patronii nu vor. E o situație complicată. Eu mi-aș fi dorit să fie o echipă continuatoare a palmaresului, care să atragă suporteri la stadion.

Bine, sunt foarte mulți. Universitatea Craiova este pe locul 2 în România ca număr de spectatori plătitori de bilete la fiecare meci. Ar fi mult mai frumos să nu existe această tensiune când de fiecare dată joacă Craiovele”, a declarat primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și