Închide meniul

Dan Şucu se gândeşte doar la derby-ul cu FCSB: „Doamne, ce mult mi-ar plăcea să batem”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 martie 2024, 22:41

Reclamă
Dan Şucu se gândeşte doar la derby-ul cu FCSB: „Doamne, ce mult mi-ar plăcea să batem

Dan Şucu se gândeşte doar la derby-ul cu FCSB: "Doamne, ce mult mi-ar plăcea să batem"

Dan Şucu, la finalul unui meci / AntenaSport

Dan Şucu se gândeşte doar la derby-ul cu FCSB. Patronul Rapidului a subliniat că rezultatul meciului cu Universitatea Craiova avantajează FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de derby-ul Rapid – FCSB, care se va disputa sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, echipa lui Gigi Becali are 12 puncte peste cea a lui Dan Şucu.

Dan Şucu se gândeşte doar la derby-ul cu FCSB: „Doamne, ce mult mi-ar plăcea să batem”

Ştiam că o să întâlnim o echipă foarte puternică, am venit cu gândul să învingem.

Ştiam că o să fie un meci de care pe care, rezultatul avantajează mai mult FCSB-ul.

Doamne, ce mult mi-ar plăcea să batem sâmbătă”, a declarat Dan Şucu după Universitatea Craiova – Rapid 1-1.

Reclamă

Rapid – FCSB va fi în format LIVE TEXT sâmbătă, de la ora 20:00, pe AS.ro. Meciul se va disputa pe Arena Naţională.

Cristiano Bergodi a făcut iureş după remiza de la Craiova: „Ne lăsăm de fotbal dacă acela nu e penalty!”

Cristiano Bergodi a făcut iureş după remiza de la Craiova. Antrenorul Rapidului e de părere că echipa sa trebuia să primească penalty în minutul 86, la duelul dintre Maldonado şi Oaidă.

Mijlocaşul Rapidului a tras la poartă, însă imediat s-a prăbuşit în careu. Antrenorul Rapidului e convins că intervenţia lui Maldonado a fost una neregulamentară şi că echipa sa merita să primească penalty.

Reclamă 4 / 0/3

„Un rezultat pozitiv, dar rămâne cu un gust amar. Noi am venit aici de a câştiga meciul. Am contracarat bine toţi mijlocaşii lor. La prima şansă, ei ne-au dat gol. Până atunci ei nu au făcut nimic.

A fost şi acel episod. M-am uitat la fază, trebuie să spună ei argumentele pentru care nu au dat penalty. Vorbim despre cine a fost la VAR. Cum e posibil? Dacă nu e penalty acesta, atunci ne lăsăm de fotbal! După ce a dat Oaidă, a căzut pe el. Nu e posibil.

Noi avem două meciuri grele. Nu e uşor să câştigi cu Craiova, care e o echipă foarte bună. Ne dorim să câştigăm pentru că mergem la 9 puncte”, a spus Bergodi la digisport.ro, după Universitatea Craiova – Rapid 1-1.

Albu a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi

Alexandru Albu a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi. Mijlocaşul Rapidului şi-a cerut scuze pentru faptul că a ieşit în club la Iaşi, alături de Borza, imediat după înfrângerea cu Poli.

Alexandru Albu a spus că a avut şi e perioadă mai grea din viaţă şi le-a promis fanilor că va da totul pe teren pentru echipă. Albu a mai spus că Rapid trebuia să primească un penalty în finalul derby-ul cu Universitatea Criova. De asemenea, Albu a vorbit şi despre derby-ul cu FCSB.

„A fost un meci greu, am întâlnit o echipă bună, cu calitate. Puteam să înscriem mai repede. Pe final cred că am avut un penalty din ce am văzut. În fine, nu am eu ce se comentez. Asta e, acum urmează un derby. Nu ştiu dacă va fi ultima şansă, dar important este să câştigăm şi să luăm cele 3 puncte. A fost o perioadă mai grea, am făcut acea greşeală. Vreau să îmi cer scuze suporterilor. Nu vreau să fac rău clubului.

Îmi cer scuze, nu trebuia să fac acel gest prostesc. Am plătit şi am învăţat. Încerc să dau totul pe teren. Îmi pare rău pentru situaţia creată, nu trebuia să ies. Îmi cer scuze suporterilor şi celor din club. Am avut o perioadă mai nasoală în viaţa mea şi am simţit să refuleze. Din păcate, nu am făcut bine ce a făcut. Am plătit pentru asta. Nu contează perioada, se ia meci cu meci. Meciul direct va fi o altă partidă. Oricine poate câştiga”, a spus Alexandru Albu după Universitatea Craiova – Rapid 1-1, la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și