Închide meniul

Mihai Rotaru, replică acidă pentru Gigi Becali: „Se vaită că are lumea ceva împotriva lui!” Ce a declarat despre transferul lui Dan Nistor

Viviana Moraru Publicat: 16 februarie 2023, 20:50

Reclamă
Mihai Rotaru, replică acidă pentru Gigi Becali: „Se vaită că are lumea ceva împotriva lui! Ce a declarat despre transferul lui Dan Nistor

Mihai Rotaru, replică acidă pentru Gigi Becali

Gigi Becali / Profimedia

Mihai Rotaru i-a dat o replică acidă lui Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a dezvăluit că cei de la Universitatea Craiova i l-au propus pe Dan Nistor. Finanţatorul oltenilor a dezminţit acest fapt, şi susţine că mijlocaşul a fost un jucător pe piaţă, fără a fi trimis către o formaţie rivală din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Nistor s-a transferat la U Cluj, după despărţirea de Universitatea Craiova, din această iarnă. Imediat după ce mutarea s-a oficializat, Gigi Becali a declarat că a avut şansa de a-l lua la FCSB, însă a refuzat.

Mihai Rotaru, replică acidă pentru Gigi Becali după transferul lui Dan Nistor

Mihai Rotaru a declarat că nu s-a pus problema ca Universitatae Craiova să-l propună pe Dan Nistor o rivală din Liga 1.

Mai mult decât atât, patronul oltenilor a declarat că omologul său de la FCSB „se vaită”, că este criticat de ceilalţi, însă oficialul clubului din Bănie susţine că mai degrabă Mihai Stoica este cel care agită lucrurile prin declaraţiile pe care le face.

„Nu ne-am gândit noi să îl propunem la FCSB sau la Rapid. Nu l-am propus niciodată. A fost un fotbalist pe piață. După aceea, se plânge domnul Becali de animozități. Nistor, la anul, dacă o va prinde pe FCSB, dacă poate să facă un meci mare, o va face.

Reclamă

Eu așa o văd. Dânsul se vaită că lumea are ceva împotriva lui, dar cred că mai degrabă ar avea împotriva lui Mihai Stoica, pentru că el declară anumite lucruri care inflamează”, a declarat Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

Gigi Becali, dezvăluire incredibilă despre Dan Nistor

Gigi Becali a făcut o dezvăluire incredibilă despre Dan Nistor. Patronul de la FCSB a dezvăluit că Mihai Rotaru i-a propus să îl ia pe mijlocaşul de 34 de ani la formaţia sa. Becali a refuzat, iar Nistor a semnat ulterior cu Universitatea Cluj.

Gigi Becali l-a ironizat pe Dan Nistor şi a spus că doar dacă mai primea şi bani îl lua la FCSB. Latifundiarul din Pipera i-a cerut 50.000 de euro lui Mihai Rotaru ca să îl scape de Dan Nistor.

Reclamă 4 / 0/3

„L-au vândut la U Cluj. Au vrut să mi-l dea și mie, dar prin Șiman. M-au întrebat cât dau pe el. Și am zis minus 50.000. Să îmi dea Rotaru mie 50.000 și îl iau. Acum o săptămână mi l-au propus”, a spus Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

În perioada petrecută la Craiova, Dan Nistor a jucat 123 de meciuri pentru olteni. Mijlocaşul a reuşit să marcheze 15 goluri şi să dea şi 18 pase decisive. Nistor (34 de ani) ar putea debuta vineri la Universitatea Cluj, în deplasarea de la Chindia.

Ruptura a venit la trei ani distanţă de la venirea mijlocaşului în Bănie. Pe lângă Nistor, au mai plecat şi Ivan Martic şi Paul Papp.

Dan Nistor, prima reacţie după despărţirea de Universitatea Craiova

Dan Nistor a avut o primă reacţie după despărţirea de Universitatea Craiova, venită chiar în ultima zi de mercato din Liga 1.

„Vă mulțumesc pentru clipele minunate, a fost o plăcere!”, a fost mesajul lui Dan Nistor, pe reţelele de socializare, pentru fanii Universităţii Craiova, după despărţirea de gruparea din Bănie.

„Baftă, fratele meu! Toate cele bune”, i-a urat Andrei Ivan, cel care a adus victoria în meciul cu CFR Cluj, cu dubla marcată pe „Ion Oblemenco”.

Ștefan Vlădoiu a revenit la Universitatea Craiova, în aceeași zi în care Paul Papp și Ivan Martic au plecat de la clubul din Bănie. Papp și Martic, doi dintre jucătorii care se aflau pe „lista neagră” a lui Rotaru, au plecat de la formația pregătită de Eugen Neagoe.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și