Închide meniul

Mihai Rotaru, un nou transfer la Universitatea Craiova! A adus un mijlocaş care a evoluat pentru Gică Hagi!

Bogdan Stănescu Publicat: 27 august 2023, 22:20

Reclamă
Mihai Rotaru, un nou transfer la Universitatea Craiova! A adus un mijlocaş care a evoluat pentru Gică Hagi!

Mihai Rotaru, un nou transfer la Universitatea Craiova!

Lyes Houri, într-un meci pentru Universitatea Craiova / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Rotaru, un nou transfer la Universitatea Craiova! Patronul oltenilor s-a înţeles cu francezul Lyes Houri, care a evoluat în trecut pentru formaţia lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 27 de ani, Houri a mai evoluat la Universitatea Craiova în sezonul 2021 – 2022, fiind împrumutat de formaţia maghiară Fehervar.

Mihai Rotaru, un nou transfer la Universitatea Craiova!

Potrivit fanatik.ro, Lyes Houri a semnat pe 3 ani cu formaţia patronată de Mihai Rotaru.

Houri a fost adus în România de către Gică Hagi în vara lui 2018. Hagi, care era atunci proprietarul echipei Viitorul, l-a transferat atunci liber de contract pe Houri de la Lens B.

În ianuarie 2020, Hagi avea să îl vândă pe Houri la formaţia maghiară Vidi FC, pentru 600.000 de euro. Houri era cotat atunci la 1 milion de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Reclamă

Cotat acum la 300.000 de euro de către transfemarkt.com, Houri a evoluat pentru naţionalele U16, U17 şi U19 ale Franţei.

Louis Munteanu, „dublă” la revenirea în Liga 1! Atacantul Fiorentinei face spectacol în Farul – Universitatea Craiova

Louis Munteanu, „dublă” la revenirea în Liga 1! Titular în meciul cu Universitatea Craiova, tânărul de 21 de ani a marcat două goluri în primele 35 de minute ale partidei de la malul mării.

Munteanu a revenit în această vară la campioana României sub formă de împrumut de la Fiorentina. El s-a pregătit alături de formaţia din Serie A în această vară, iar după plecarea lui Denis Alibec în Qatar, echipa lui Gheorghe Hagi l-a readus în România.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a evoluat 33 de minute în meciul cu HJK Helsinki din turul play-off-ului Conference League, câştigat de Farul Constanţa cu 2-1, Louis Munteanu a revenit oficial şi în Liga 1.

Titularizat de Gheorghe Hagi în meciul cu Universitatea Craiova, atacantul de 21 de ani împrumutat de cei de la Fiorentina a avut nevoie de 17 minute pentru a înscrie.

Munteanu a deschis scorul în minutul 17, atunci când a trimis în poartă balonul venit din centrarea lui Grameni, uşor deviată de Vînă. În minutul 35, Louis Munteanu a majorat diferenţa, după ce a înscris superb, din lovitură liberă.

Sezonul trecut, Louis Munteanu a contribuit din plin la titlul câştigat de Farul Constanţa în Liga 1. El a marcat 10 goluri în 29 de meciuri şi a oferit 6 pase de gol. În play-off, Munteanu a marcat 6 goluri în 10 meciuri.

Mihai Rotaru a explicat de ce Universitatea Craiova nu a vrut amânarea meciului cu Farul

Mihai Rotaru a explicat de ce Universitatea Craiova nu a vrut amânarea meciului cu Farul. Patronul Universităţii Craiova a considerat că o eventuală mutare a datei de disputare a meciului va da peste cap programul echipei sale. După meciul cu Farul, din deplasare, oltenii joacă pe terenul celor de la FCSB. Apoi, după pauza internațională, echipa din Bănie va juca cu Sepsi.

„Eu am comunicat deja punctul nostru de vedere. Nu am dorit amânarea meciului cu Farul pentru că ar fi însemnat că noi să facem o pauză prea mare, de câteva săptămâni, și apoi să jucăm din 3 în 3 zile.

Dacă LPF decide altceva asta este. Sigur că ne dorim ca buni români să se califice ambele echipe, atât Sepsi, cât și Farul mai departe. Craiova își menține și în acest sezon același obiectiv, locurile 1-3”, a transmis Mihai Rotaru, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și