Închide meniul

Mihai Stoica a anunțat revelația cantonamentului din Olanda. Numele surprinzător rostit de oficialul de la FCSB

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 7 iulie 2023, 23:30

Mihai Stoica a anunțat revelația cantonamentului din Olanda. Numele surprinzător rostit de oficialul de la FCSB

Mihai Stoica a dat un răspuns fabulos când a fost întrebat cine a făcut schimbările cu Dinamo

Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a anunțat revelația cantonamentului din Olanda. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că jucătorul va fi titular în echipa lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa „roș-albastră” s-a întors din cantonamentul din Olanda. În cadrul pregătirii, FCSB a jucat două amicale, cu Anderlecht (scor 2-5) și cu PAOK Salonic (scor 1-1). Mihai Stoica a dezvăluit ce jucător s-a remarcat în aceste două partide.

Mihai Stoica a anunțat revelația cantonamentului din Olanda: „A arătat bine din toate punctele de vedere”

Mihai Stoica a dezvăluit că jucătorul care l-a impresionat cel mai mult în cantonamentul din Olanda este Denis Haruț. Managerul general de la FCSB consideră că acesta va rămâne un titular incontestabil la echipa condusă de Elias Charalambous și a lăudat jocul de picior al fundașului.

„Revelația e Haruț, care a arătat bine din toate punctele de vedere. Eu i-am spus de anul trecut lui Gigi că îl văd pe Haruț titular la echipa asta. Cred că dacă el va începe bine, va fi titular indiscutabil. El are cel mai bun picior decât toți, mai bun și decât era Cristea pe construcție”.

E al doilea cantonament în care nu se accidentează niciun fotbalist. M-am accidentat eu, am făcut o ruptură musculară. Prima glumă a făcut-o Florinel, a spus să mă duc la Marijana”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica a vorbit și despre noile achiziții ale FCSB-ului

Mihai Stoica a vorbit și despre noile achiziții ale FCSB-ului, după ce perioada de pregătire din Olanda s-a încheiat. Oficialul a dezvăluit că Djokovic și Băluță o pot ajuta pe FCSB în lupta pentru titlu, în timp ce Ngezana mai are nevoie de timp pentru a se acomoda.

„Djokovic și Băluță sunt doi jucători care ne vor ajuta mult. Știe foarte bine Djokovic să se poziționeze ca să nu cumva să fim surprinși. Băluță poate juca orice, îmi plac amândoi mult și amândoi pot juca pe mai multe poziții.

Nu mai pot eu de ce ștampile i se pun lui Ngezana! Momentan îi văd calitățile fizice, el nici n-ar fi trebuit să joace cu PAOK, nici nu știe pe cineva. Îl știe doar pe Șut, pe care crede că îl cheamă Șuta.

Reclamă 4 / 0/3

Băieții l-au ajutat, Haruț stătea lângă el. Trebuie să mai știi și engleză. Și noi avem o problemă că nu toți jucătorii vorbesc engleză, dar sunt obligați să învețe că e bine pentru ei. La Ngezana e problema de adaptare, nu se pune problema ca el să înceapă”, a mai adăugat oficialul, pentru sursa citată anterior.

Mihai Stoica îi ironizează pe suporterii de la CSA Steaua. Oficialul continuă războiul cu „militarii”

„Am văzut niște cearșafuri de diverse dimensiuni. Au împânzit tot orașul? Vin și scriu pe garduri, mi se par niște copilării! Cum e asta cu «Jos labele Sud?» (n.r. – MM ironizează unul dintre bannerele afișate de ultrași, care conținea și semnătura peluzei). Eu citesc de la stânga la dreapta.

Nu știu cum ne-ar putea împiedica. Cred că drept de preempțiune are primul venit (n.r. – în tentativa de a închiria arena). Stadionul n-a fost făcut pentru ca cineva să facă circ, la modul «hai să ne întâlnim să facem un grătar acolo». Stadionul a fost făcut pentru ca bucureștenii să vadă fotbal! A fost făcut pentru ca derby-ul fotbalului românesc să se joace pe un stadion unde intră 30.000 de euro. E Steaua – Dinamo, totuși!

Îi zic Steaua fiindcă noi n-am retrogradat niciodată! Nu cred că trei cearșafuri așternute de unii… Mie mi se par copilării. Ce oraș au împânzit? Au pus trei-patru cearșafuri, atât”, a spus „MM”, pentru aceași sursă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și