Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Tavi Popescu a fost schimbat la pauza meciului cu FC Voluntari

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 martie 2024, 21:25

Mihai Stoica a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Tavi Popescu a fost schimbat la pauza meciului cu FC Voluntari

Mihai Stoica a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Tavi Popescu a fost schimbat la pauza meciului cu FC Voluntari

Mihai Stoica, în timpul unui meci/ Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Tavi Popescu a fost schimbat la pauza meciului cu FC Voluntari. Oficialul FCSB a spus că atacantul nu „era bine” şi că meciul nu îl avantaja.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu a fost înlocuit la pauza meciului cu Baba Alhassan, cel care i-a pasat decisiv lui Florinel Coman la primul gol marcat. Becali a anunţat că Tavi Popescu va fi rezervă la partida cu Petrolul şi că Radaslvaescu va fi titular.

Mihai Stoica a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Tavi Popescu a fost schimbat la pauza meciului cu FC Voluntari

Tavi nu a fost scos numai pentru că nu a fost bine, dar şi pentru că noi avem problema cu regula. Trebuie să avem jucător de regulă cu care să începem. Meciul ăsta nu era pentru el la ce se juca. Era clar că îţi trebuie jucători care să se bată, jucători mult mai combativi si au intrat trei jucători care au corespuns din toate punctele de vedere.

Cei doi mijlocaşi centrali la noi sunt Şut, care este de neînlocuit pentru că este singurul de profilul respectiv, şi al doilea este între Alhassan şi Lixandru, cu şanse aproximativ egale şi contează şi profilul adversarului pe care îl întâlneşti.

Câteodată ai nevoie de un jucător cu un aport ofensiv mai mare cum e Baba (n.r. Alhassan), altadată de un jucător mai echilibrat, mai bun defensiv, cum e Lixandru. Minute capătă amândoi. Suntem bine acolo„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Tavi Popescu, „distrus” de Gigi Becali după meciul de la Voluntari

Milionarul a transmis că cel pe care spera la un moment dat să încaseze 100 de milioane de euro e mai slab valoric decât la 17-18 ani. Mesajul lui Gigi Becali pentru Tavi Popescu este că trebuie să lupte mai mult pe teren. Becali l-a criticat dur imediat după meci şi pe Luis Phelipe, pe care chiar nu îl mai vrea în teren.

Tavi Popescu să înțeleagă că nu merge cu pipăitul mingii. E război la fotbal. Luis Phelipe le-a pierdut pe toate. Au fost 3 schimbări cu jucători care nu au contat. Nu au contat nici Lixandru, nici Tavi, nici Phelipe. Dacă ai 3 care nu contează, te bate Voluntari.

Cu Tavi Popescu nu știu ce se întâmplă, el a pierdut toate mingile. Lui i-a mai lăsat Coman locul în stânga. Fizic parcă e mai slab. Nu e vorba de post. El era mai bun la 17-18 ani. A căzut, trebuie să își revină.

Reclamă 4 / 0/3

Schimbările au fost un exemplu pentru jucători. Un duș rece, să înțeleagă că fotbalul e război. Dacă ești relaxat, îți fură varza. Am intrat prea relaxați, prea lenți”, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

Gigi Becali a anunţat că Luis Phelipe va dispărea din echipă: „Nu o să mai joace, voiam să-l schimb în minutul 25”

Gigi Becali a anunţat că Luis Phelipe va dispărea din echipă. Phelipe a fost adus în ultimul mercato, cel de iarnă, la FCSB. Jucătorul a fost transferat de la Poli Iaşi, Becali plătind 200 de mii de euro. Phelipe e cotat la 500.000 de euro.

A rămas puțină răbdare cu Phelipe. Am avut mare încredere, dar a pierdut toate mingile. Nu mai driblează pe nimeni, pase doar la adversar. Nu merge așa. Anul ăsta nu ne putem baza în el, nu mai avem timp, că vin meciuri tari. Nu mai joc cu el din prima, joc cu Baba Alhassan titular. Iar de pe bancă îl bag pe Miculescu.

Cu Baba am controlat jocul, nu se precipită, nu îi e teamă, nu are niciun fel de frică. Am greșit echipa de start. Pe Luis Phelipe am vrut să îl scot în minutul 25. Dar am vorbit cu MM și a zis că la pauză. Nu se poate în halul ăsta”, a mai declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și