Închide meniul

Mihai Stoica a făcut praf arbitrajul după FCSB – Sparta Praga 2-3: „O bătaie de joc”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 august 2024, 22:41

Reclamă
Mihai Stoica a făcut praf arbitrajul după FCSB – Sparta Praga 2-3: „O bătaie de joc

Mihai Stoica a făcut praf arbitrajul după FCSB - Sparta Praga 2-3

Mihai Stoica / Profimedia Images

Mihai Stoica a făcut praf arbitrajul după FCSB – Sparta Praga 2-3! Oficialul roş-albaştrilor e de părere că FCSB a fost dezavantajată atât în tur, cât şi în retur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a catalogat arbitrajul ca fiind unul „ostil” FCSB-ului la returul din Ghencea. Roş-albaştrii au acuzat că nu au primit o lovitură de la 11 metri după o intrare la Darius Olaru.

Mihai Stoica a făcut praf arbitrajul după FCSB – Sparta Praga 2-3: „O bătaie de joc”

”Eu regret un singur lucru, că ne-au scos nişte slabi. O echipă care nu ne-a fost cu nimic superioară, nu au avut ocazii, golul 3 să zicem că e singurul dinamic. Am început să jucăm după golul lui Olaru, dacă jucam mai repede aveam o şansă să ducem meciul în prelungiri şi chiar să ne calificăm.

Noi am fost foarte slabi în prima repriză, speriaţi. Aşa e când nu ai experienţă în Europa, se poate întâmpla şi asta. E clar că ce s-a discutat nu s-a făcut. Nu aş vrea să zic despre teren. Aş putea să vorbesc şi despre arbitraj pentru că a fost unul ostil.

Dacă deja tu în primele secunde, când adversarul îi ridică piciorul în cap lui Ştefănescu, tu nu dai fault…  Când avem cea mai bună perioadă tu opreşti jocul pentru pauză de hidratare. A fost bătaie de joc. Să dai doar 5 minute când suntem călare pe ei. Trag de timp şi tu nimic. Arbitraj ostil în tur şi în retur!”, a declarat Mihai Stoica pentru primasport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Verdictul lui Ion Crăciunescu după ce Gigi Becali a acuzat că FCSB-ul nu a primit un penalty clar cu Sparta Praga!

După ce Gigi Becali a acuzat că FCSB-ul nu a primit un penalty clar cu Sparta Praga, a venit verdictul lui Ion Crăciunescu!

La scorul de 2-0 pentru Sparta Praga, Darius Olaru a fost doborât în careu. Centralul danez Morten Krogh nu a dictat lovitură de la 11 metri. Mai mult, i-a acordat cartonaşul galben pentru simulare lui Darius Olaru.

După cum se vede aici, adversarul a intrat în el și l-a doborât. E 11 metri. Dacă nu dai la asta… Ce să zici?”, a spus Ion Crăciunescu la digisport.ro.

Reclamă

Ion Crăciunescu a susţinut şi că lovitura de la 11 metri primită de Sparta Praga, la imprudenţa lui Joyskim Dawa, a fost corect acordată.

Da, penalty, îl lovește. Intenționează să joace mingea, dar îl lovește pe adversar, care a jucat mingea. Îl lovește în cap. Are acoperire arbitrul”, a mai afirmat Ion Crăciunescu, pentru sursa citată.

Gigi Becali a distrus arbitrajul, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League

Gigi Becali a distrus arbitrajul, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League, de către Sparta Praga. Patronul roş-albaştrilor s-a plâns de deciziile luate de centralul partidei, Morten Krogh.

Noi am avut şi 11 metri. Păi, da, la 2-0.

2-0 şi cu încă două pe care le-am dat … Lasă că a fost manieră şmecherească, dar timpul, dacă vrei. S-au făcut şase schimbări şi au băut apă de două ori. Trebuia să dea cel puţin opt minute.

Eram noi pe val şi el a făcut întrerupere să bea apă, în minutul 75, îţi dai seama ce tupeu”, a declarat Gigi Becali, conform primasport.ro.

 

 

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 15 aug.

Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid

0:00 15 aug.

Recorduri uriaşe pentru Ancelotti, Modric şi Carvajal după câştigarea Supercupei Europei. Real Madrid, bornă istorică

23:53

George Puşcaş a fost prezentat oficial la noua lui echipă: „Bine ai venit în familia noastră!”

23:51

Kylian Mbappe, debut de vis la Real Madrid! Primul gol pentru spanioli şi primul trofeu cucerit cu trupa lui Carlo Ancelotti!

23:40

Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului

23:31

Scandal între MM Stoica şi Petrescu, după înfrângerea FCSB-ului cu Sparta: „Taci din gură! Vorbeşti prostii! Fii bărbat, Dane!”

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 3 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre” 4 Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!” 5 „Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta” 6 „Cât tupeu!” Gigi Becali a distrus arbitrajul, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League: „Şmecheresc!”
Citește și