Închide meniul

Mihai Stoica a numit jucătorul care nu poate lipsi din primul „11” al FCSB-ului: „Nu are voie să iasă nicio secundă de pe teren!”

Cosmin Olteanu Publicat: 8 martie 2023, 8:17

Reclamă
Mihai Stoica a numit jucătorul care nu poate lipsi din primul 11” al FCSB-ului: Nu are voie să iasă nicio secundă de pe teren!”

Mihai Stoica s-a convins după o nouă înfrângere a România U21

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimedia

Mihai Stoica a numit jucătorul care nu poate lipsi din primul „11” al FCSB-ului! Managerul general de la FCSB a vorbit la superlativ despre Octavian Popescu, tânăra extremă a formației roș-albastre. În acest moment, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 54 de puncte obținute după 29 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În actualul sezon, Octavian Popescu a dat două goluri și șapte pase decisive, în 40 de partide bifate pentru FCSB.

Mihai Stoica a numit jucătorul care nu poate lipsi din primul „11” al FCSB-ului

Mihai Stoica a avut numai cuvinte de laudă pentru Octavian Popescu, despre care consideră că nu ar trebui să lipsească din primul „11” al vicecampioanei României.

„Octavian Popescu, în opinia mea, nu are voie să iasă nicio secundă de pe teren, niciodată. Octavian Popescu niciodată nu joacă prost. Ştii ce înseamnă să joci prost? Să pierzi multe mingi, să iroseşti foarte multe acţiuni de atac, iar el niciodată nu mai face asta.

Chiar dacă nu are realizări, la modul să ajungă să dea pase de gol sau goluri, el nu pierde mingea. Când se pierde mingea, niciodată nu o să-l vezi să nu facă sprint să-şi ajute echipa pe tranziţia negativă. Niciodată! Pe când unii au problema asta”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Octavian Popescu este cotat la patru milioane de euro.

Bănel Nicoliță, discurs devastator la adresa lui Gigi Becali după ce l-a scos din echipă pe Iulian Cristea

Iulian Cristea a fost scos din primul „11” al FCSB-ului, după ce a marcat un autogol în partida FCSB – Universitatea Craiova, care a contat pentru etapa a 26-a a Ligii 1.

Bănel Nicoliță a avut un discurs „acid” la adresa lui Gigi Becali, despre care spune că ar avea o problemă personală cu Iulian Cristea.

Reclamă 4 / 0/3

„Din punctul meu de vedere, linia de fund, moartă! Cu Tamm și Dawa, praf! Clar! Mă întrebați pe mine de ce nu joacă Cristea? Sunt alții care se pricep… Vine după o accidentare, îți joacă bine cu CFR Cluj, după aia vine un corner și o scoți… Atunci e o problemă. Eu nu o înțeleg, și eu am jucat… Înseamnă că ai ceva personal cu Iulian Cristea. A greșit undeva, nu-ți place fața lui și nu-l bagi.

E posibil ca lui Gigi Becali să nu-i placă de Cristea. Un jucător care vine după o acidentare, îți joacă perfect, a doua etapă nu-ți face o greșeală individuală, e un corner unde portarul iese greșit și dai vina doar pe el? E clar că în momentul ăla ai ceva cu el personal. Așa cred eu”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru fanatik.ro.

FCSB, învinsă de UTA Arad

FCSB a fost învinsă de UTA Arad, 1-3, în etapa a 29-a din Liga 1. Pentru UTA, au marcat Tamm (autogol), Postolachi și Ubbink, în timp ce unicul gol al FCSB-ului a fost semnat de Coman.

„Nu are cum să crească nivelul campionatului cu astfel de terenuri!

Au fost multe surprize în această etapă, din păcate și pentru noi a fost o surpriză neplăcută. Am luat golurile destul de ușor, n-am reușit să ne revenim. UTA a reușit să se adapteze, terenul a fost foarte prost, nu are cum să crească nivelul campionatului cu astfel de terenuri.

Dar nu trebuie să găsim scuze, băieții trebuie să treacă repede peste această înfrângere. E clar și că starea terenului a contat, dar acum nu știu dacă ar fi ok să ne găsim scuze.

(Reporter – Au contat și ultimele evenimente cu Leo Strizu și Mihai Pintilii?) Nu cred că contează. Băieții toată săptămâna s-au pregătit bine. Îmi doresc ca și săptămâna viitoare să facă la fel și sunt sigur că va veni victoria.

Reclamă

Orice meci e greu, dar echipa e bine să aibă un moral ridicat. Acolo e punctul de plecare și cu siguranță va veni un rezultat bun. Tot eu voi sta (n.r. pe banca FCSB-ului, în meciul cu Sepsi)”a declarat Lucian Filip, după UTA – FCSB 3-1, potrivit digisport.ro.

În ultima etapă din sezonul regular, formația roș-albastră o va întâlni, acasă, pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul este programat duminică, de la ora 21:00.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și