Închide meniul

Mihai Stoica a reacţionat după Farul – FCSB 0-1! Ce a spus despre penalty-ul care a decis meciul

Bogdan Stănescu Publicat: 18 septembrie 2023, 8:22

Reclamă
Mihai Stoica a reacţionat după Farul – FCSB 0-1! Ce a spus despre penalty-ul care a decis meciul

Mihai Stoica are un nou favorit în Liga 1

Mihai Stoica, după un meci / Profimedia Images

Mihai Stoica a reacţionat după Farul – FCSB 0-1. Oficialul roş-albaştrilor susţine că penalty-ul dictat de arbitrul Sebastian Colţescu în minutul 55 al meciului a fost corect acordat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul gol al derby-ului a fost marcat în urma acestei lovituri de la 11 metri. Darius Olaru a transformat penalty-ul în minutul 58. Gică Hagi, Gică Popescu şi cel care a fost implicat în duelul cu Adrian Şut la faza penalty-ului au susţinut că nu trebuia dictată lovitură de la 11 metri.

Mihai Stoica a reacţionat după Farul – FCSB 0-1! Ce a spus despre penalty-ul care a decis meciul

Dacă nu e contact, nu e penalty. Doar că e contact”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook, după Farul – FCSB 0-1.

FCSB îşi consolidează poziţia de lider în Liga 1 în urma victoriei cu campioana de anul trecut, de la Ovidiu.

FCSB a adunat 21 de puncte din 8 meciuri, câştigând toate partidele din acest sezon de Liga 1, cu excepţia celei disputate la Arad, cu UTA. UTA a învins-o atunci cu 2-1 pe FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

Gică Hagi, după Farul-FCSB 0-1: „Sunt depășit de situație, penalty-ul a fost inventat!”

Gică Hagi a reacţionat după Farul-FCSB 0-1. Antrenorul campioanei a fost nemulțumit de prestația elevilor săi, dar și de decizia lui Sebastian Colțescu, care i-a acordat un penalty vicecampioanei.

Nu o să stau să mă agăț de un penalty după o simulare. Nu s-a consultat VAR-ul. Dar trebuie să jucăm mai bine, puteam să câștigăm lejer dacă eram noi. Cred că am făcut un meci destul de bun, dar nu cum mi-am dorit eu.

Clubul are o conducere, ei trebuie să vorbească despre penalty. Toți cei care am fost pe stadion am văzut, era o simulare și s-a dat penalty. Nu mai există respect. Dar trebuia să marcăm goluri, important e să ai gândul să marchezi în orice meci și mai ales să nu primești gol, dar asta e.

Reclamă

Am primit cartonaș galben la primul fault. Ei au primit 100 de faulturi, ei niciunul. Dacă și acasă suntem arbitrați așa. A fost și penalty inventat. Eu sunt depășit de situație. De asta vreau să vorbesc despre partea tehnică, echipa a avut situații, dar trebuia să avem mai multă răbdare. Știam că trebuia să marcăm, când joci nu echipe bune e clar că trebuie să marchezi ca să speri la rezultat.

Nu pot să îi încurajez dacă am pierdut meciul. Facem o analiză la cald în care spunem ce am văzut. Mie îmi place să citesc meciul, dar de mâine vom vedea. Trebuie să avem puterea să o luăm de la capăt. Campionatul e pierdut însă, acum stăm să evaluăm șansele de calificare în play-off. Dacă acasă primim ce am primit astăzi ne va fi foarte greu.

Toate meciurile sunt grele, niciun meci nu e ușor”, a spus Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Verdictul specialistului după penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu în Farul – FCSB: „Penalty a la Colțescu. Cine e la VAR?”

A apărut verdictul specialistului după penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu în derby-ul Farul – FCSB, din etapa a 9-a a Ligii 1. Arbitrul a considerat că Adrian Şut a fost faultat în careu de Tudor Băluţă şi a acordat punctul cu var. De la 11 metri, Darius Olaru a deschis scorul la Ovidiu.

Gică Hagi a protestat vehement, dar nu a putut să îl convingă pe Colţescu să îşi schimbe decizia. „Centralul” a considerat că faultul a fost clar şi nici măcar nu a vrut să revadă faza cu ajutorul sistemului VAR.

În minutul 55 al meciului de la Ovidiu, dintre campioana și vicecampioana României, Sebastian Colțescu a dictat o lovitură de la 11 metri după un contact între Adrian Șut și Tudor Băluță. Jucătorul de la FCSB a căzut în careul constănţenilor. Adrian Porumboiu e convins că penalty-ul nu trebuia acordat şi l-a făcut praf pe Colţescu.

Penalty a la Colțescu. Nu ai cum să dai așa ceva! (n.r. râde zgomotos). VAR trebuia să intre, greșeala e flagrantă. Cine e la VAR? Eu știu cine, dar vă întreb așa… (n.r. Marcel Bîrsan e arbitru VAR). Am crezut că s-a schimbat Colțescu. A stat o perioadă departe de alte lucruri, dar acum și-a revenit la starea lui de acum 7-8 ani. E inadmisibil”, a spus Adrian Porumboiu pentru prosport.ro.

Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:27

VideoAlexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 iunie

17:25

Primul arbitru „dat afară” de la EURO 2024! UEFA nu a avut milă! E OUT după meciurile din faza grupelor

17:12

FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare

16:41

Rafael van der Vaart, verdict sincer despre Olanda, înaintea duelului cu România: „Joc slab! Suntem norocoși”

15:54

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia! Verdictul oferit

15:51

Reacția lui Marius Șumudică, când a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu: „Are ofertă de 700.000 de euro pe an!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și