Închide meniul

Gică Hagi a făcut scandal după Farul-FCSB 0-1: „Sunt depășit de situație, penalty-ul a fost inventat!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 septembrie 2023, 0:25

Gică Hagi a făcut scandal după Farul-FCSB 0-1: Sunt depășit de situație, penalty-ul a fost inventat!”

Gică Hagi a răbufnit după Dinamo - Farul 0-2

Gică Hagi, în timpul unui meci/ Profimedia

Gică Hagi a făcut scandal după Farul-FCSB 0-1. Antrenorul campioanei a fost nemulțumit de prestația elevilor săi, dar și de decizia lui Sebastian Colțescu, care i-a acordat un penalty vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Farul Constanța și FCSB s-a încheiat cu scorul de 0-1 și a reprezentat derby-ul etapei a 9-a din Liga 1. Meciul a fost în format live text pe AS.ro.

Gică Hagi a făcut scandal după Farul-FCSB 0-1

„Nu o să stau să mă agăț de un penalty după o simulare. Nu s-a consultat VAR-ul. Dar trebuie să jucăm mai bine, puteam să câștigăm lejer dacă eram noi. Cred că am făcut un meci destul de bun, dar nu cum mi-am dorit eu.

Clubul are o conducere, ei trebuie să vorbească despre penalty. Toți cei care am fost pe stadion am văzut, era o simulare și s-a dat penalty. Nu mai există respect. Dar trebuia să marcăm goluri, important e să ai gândul să marchezi în orice meci și mai ales să nu primești gol, dar asta e.

Am primit cartonaș galben la primul fault. Ei au primit 100 de faulturi, ei niciunul. Dacă și acasă suntem arbitrați așa. A fost și penalty inventat. Eu sunt depășit de situație. De asta vreau să vorbesc despre partea tehnică, echipa a avut situații, dar trebuia să avem mai multă răbdare. Știam că trebuia să marcăm, când joci nu echipe bune e clar că trebuie să marchezi ca să speri la rezultat.

Reclamă

Nu pot să îi încurajez dacă am pierdut meciul. Facem o analiză la cald în care spunem ce am văzut. Mie îmi place să citesc meciul, dar de mâine vom vedea. Trebuie să avem puterea să o luăm de la capăt. Campionatul e pierdut însă, acum stăm să evaluăm șansele de calificare în play-off. Dacă acasă primim ce am primit astăzi ne va fi foarte greu.

Toate meciurile sunt grele, niciun meci nu e ușor.”, a spus Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Fostul mare arbitru, Adrian Porumboiu, i-a dat dreptate „Regelui” Hagi şi l-a făcut praf pe Sebastian Colţescu.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru mine e un déjà vu ce se întâmplă cu Colțescu. El a avut o perioadă prestații jenante, apoi a avut 4-5 ani buni. Eu am zis că nu știu cât îl ține așa. Trecutul lui era întunecat tare. Nu spun ce conducători strigau la el din lojă: «Colțescule, Colțescule!».

Cum să dai un asemenea penalty? Nici vorbă de așa ceva! Nu ai cum să dai penalty oricât ai analiza. Aveai dreptul de a verifica faza.

El nu mai avea ce să caute pe teren de atunci. La câte nenorociri a făcut ca arbitru… e mult de discutat. Eu nu pot să acord greșeli umane pentru unul care știu ce a făcut în carieră. Greșeală poate fi pentru un copil venit de un an în arbitraj.

Dar el a fost hotărât. A plecat pe o direcție și a rămas pe ea. Oricât de bine plasat era, dacă el avea altceva în cap…”, a declarat Adrian Porumboiu la gsp.ro.

În urma acestui eșec, Farul Constanța a rămas în a doua parte a clasamentului. Campioana României se află pe poziția a 11-a, cu 9 puncte obținute după cele 8 etape disputate, până în momentul de față. Următorul duel al „marinarilor” este împotriva lui Dinamo, în deplasare, pe 22 septembrie de la ora 21:00. Partida va fi în format live text pe AS.ro.

Penalty controversat acordat de Sebastian Colţescu în Farul – FCSB

În minutul 55 al meciului de la Ovidiu, dintre campioana și vicecampioana României, Sebastian Colțescu a dictat o lovitură de la 11 metri după un contact între Adrian Șut și Tudor Băluță. Jucătorul de la FCSB a căzut în careul campioanei, iar centralul a luat imediat decizia menționată anterior. Acesta nu a dorit să revadă faza la marginea terenului, cu ajutorul arbitrajului video. Decizia lui Sebastian Colțescu a stârnit imediat o serie de reacții.

„Pentru mine nu a fost fault. Şut a încercat să dribleze cu o minge invizibilă şi a dat în piciorul lui Băluţă. Pentru mine nu e penalty. Iar reacţia lui Şut, parcă îi dăduse cu satârul! Se împiedică de acesta. Veşnica acoperire regulamentară pe undeva o are Colţescu!”, a declarat comentatorul Digi Sport.

Reclamă

De asemenea, Gică Hagi a făcut imediat o criză de nervi pe bancă. „A văzut toată lumea!” i-a strigat managerul Farului arbitrului.

Lovitura de la 11 metri a fost transformată de către Darius Olaru în minutul 58, iar scorul a devenit 1-0 în favoarea „roș-albaștrilor”. Astfel fotbalistul a devenit golgheterul „roș-albaștrilor”, în acest început de sezon.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și