Închide meniul

Mihai Stoica a ales arbitrul favorit pentru „finala” FCSB – CFR Cluj. „Nu ar fi bine să fie Istvan Kovacs!”

Alexandru Ivan Publicat: 12 mai 2022, 23:56

Mihai Stoica a ales arbitrul favorit pentru „finala FCSB – CFR Cluj. „Nu ar fi bine să fie Istvan Kovacs!

Mihai Stoica, uluit înainte de UTA - FCSB

Mihai Stoica, la aeroport, înaintea unei deplasări cu FCSB / Hepta

  • „Finala” FCSB – CFR Cluj se joacă la Buzău
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Mihai Stoica a ales arbitrul favorit pentru „finala” FCSB – CFR Cluj. Managerul general de la clubul lui Gigi Becali crede că Istvan Kovacs iese din calcul, fiind deja delegat la finala Conference League. Un singur arbitru mai e pe placul lui MM.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica nu îl vrea la FCSB – CFR Cluj nici pe Horațiu Feșnic. MM speră ca CCA să-l trimită la „finala” de la Buzău pe Sebastian Colțescu.

Mihai Stoica a ales arbitrul favorit pentru „finala” FCSB – CFR Cluj

„Istvan Kovacs e delegat la finala Conference League. Cred că pentru el nu ar fi bine să arbitreze FCSB – CFR Cluj, pentru că e un meci cu încărcătură. Eu n-am auzit până acum trei zile… N-am auzit un arbitru la trei zile să fi condus un meci cu asemenea încărcătură.

Reclamă

Cu Feşnic era complicat, că e din Cluj. Cu Feşnic am o mare problemă, face greşeli mari şi ar trebui să te califici pentru un astfel de meci.

L-am văzut pe Colţescu, a avut un sezon foarte bun, nu ţin minte să fi văzut o eroare, iar la U Cluj cu Hermannstadt am văzut o prestaţie excepţională. La ora actuală e cam singura soluţie”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

În acest sezon, FCSB a disputat trei partide cu Sebastian Colțescu la centru: 0-0 cu FC Botoșani, 3-3 cu CFR Cluj și 4-0 cu FC Voluntari.

FCSB și CFR Cluj sunt despărțite de două puncte în clasamentul din play-off.

FCSB – CFR Cluj se va juca la Buzău

FCSB – CFR Cluj, „finala” pentru titlu din Liga 1, se va juca la Buzău. Anunţul oficial a fost făcut de Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, care a trimis „săgeţi” către rivalii de la CSA Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a depus actele pentru ca derby-ul să se dispute în Ghencea, însă nu a avut sorţi de izbândă. Patronul roş-albaştrilor a încercat şi varianta Arena Naţională, unde a oferit 40.000 de euro. S-a lovit de un refuz şi de această dată.

„Eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din București au fost încununate de succes. Prin urmare, meciul în care sperăm să jucăm pentru titlu se va disputa la Buzău, acolo unde mereu am fost primiți cu brațele deschise.

Ce nu înțeleg factorii ăștia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptățiți. Ei vor pierde la alegeri, noi vom câștiga suporteri.

P.S. Până atunci trebuie să căștigăm sâmbătă la despărțirea temporară de stadionul unde 55.000 locuri ar fi fost insuficiente pentru steliști. În anumite condiții”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Când se joaca ”finala” FCSB – CFR Cluj

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit ziua și ora ”finalei” pentru titlu dintre FCSB și CFR Cluj. Totuși, arena unde se va disputa marele meci nu este încă cunoscută. Roș-albaștrii își doresc în Ghencea, însă s-au lovit doar de refuzuri.

FCSB rămâne în cursa pentru primul titlu după 7 ani după succesul cu Universitatea Craiova, scor 1-0. Ivan Mamut, fostul jucător al oltenilor, a intrat pe teren în minutul 84 și a decis derby-ul. La prima atingere de balon a reuşit un gol de poveste, cu călcâiul. Risto Radunovic i-a pasat, iar croatul de 25 de ani a înscris spectaculos.

LPF a anunțat că ”finala” dintre FCSB și CFR Cluj se juca duminică, 22 mai, de la ora 20:30. Confruntarea va fi LIVE TEXT pe AS.ro. Pentru ca duelul să se joace cu titlul pe masă, FCSB nu trebuie să se încurce în penultima etapă, cu FC Voluntari.

Reclamă

Derby-ul FCSB – CFR Cluj nu se va juca cu titlul pe masă dacă:

Dacă FCSB va câștiga duelul cu ilfovenii, iar CFR Cluj se impune în derby-ul cu oltenii, distanța dintre cele două echipe va fi de două puncte. Astfel, FCSB devine campioană doar dacă învinge în ”finală”. Ardelenii cuceresc un nou titlu și în cazul unui rezultat de egalitate.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”