Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ despre stadiul negocierilor cu Bari pentru transferul lui Malcom Edjouma: „Vrea să plece de la FCSB!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2023, 22:28

Mihai Stoica, anunţ despre stadiul negocierilor cu Bari pentru transferul lui Malcom Edjouma: „Vrea să plece de la FCSB!

Malcom Edjouma a plecat din România

Malcom Edjouma, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a făcut un anunţ despre stadiul negocierilor cu Bari pentru transferul lui Malcom Edjouma. Mijlocaşul central în vârstă 26 de ani ar putea juca în Serie B, în direct în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul vicecampioanei României anunţă că Edjouma i-a cerut lui Gigi Becali să fie lăsat să plece. Îşi doreşte să joace în Italia şi să se lupte pentru promovarea în Serie A.

Mihai Stoica, anunţ despre stadiul negocierilor cu Bari pentru transferul lui Malcom Edjouma

AS.ro a anunţat în exclusivitate, la finalul lunii trecute, că Edjouma a primit o ofertă de la Bari. Echipa antrenată de Michele Mignani insista pentru jucătorul FCSB-ului.

Patronul FCSB-ului le-a transmis italienilor câţi bani îşi doreşte în schimbul lui Edjouma şi aşteaptă răspunsul final.

Aşteptăm răspunsul lui Bari pentru el. Ăsta e stadiul în momentul ăsta. Edjouma se antrenează bine. Da, au fost discuţiile când el era în alt moment şi Gigi a cerut 1.5 milioane, dar între timp au apărut alţi jucători.

Reclamă

El vrea să plece. Şi-a manifestat intenţia de a pleca, i se pare că e o oportunitate pentru el în Italia, la Bari, în Serie B„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Malcom Edjouma a fost rezervă în duelul dintre FCSB şi CFR Cluj, încheiat cu scorul de 1-0, în etapa a patra de Liga 1. Mijlocaşul a fost trimis în teren în prelungiri, în minutul 90+3, în locul lui Darius Olaru.

Malcom Edjouma s-a arătat extrem de nemulţumit la finalul derby-ului cu CFR Cluj. Mijlocaşul a plecat direct la vestiare, după fluierul final de meci.

Reclamă 4 / 0/3

De altfel, în acest start de sezon, Malcom Edjouma a fost titular doar într-o singură partidă, dueulul cu Oţelul, în care de altfel mai mulţi titulari au fost menajaţi pentru returul cu CSKA 1948 Sofia.

Edjouma este unul dintre cei mai valoroşi jucători din lotul FCSB-ului. Are o cotă de piaţă, potrivit Transfermarkt, de 1.5 milioane de euro. Numai Darius Olaru, Tavi Popescu, Florinel Coman, Andrea Compagno, Andrei Cordea şi Ştefan Târnovanu stau mai bine.

Gigi Becali, gata să renunţe la Malcom Edjouma

Patronul de la FCSB a mărturisit că Bari vrea să-l împrumute pe mijlocaşul francez, iar şefii grupării din Serie B şi-ar dori să achite 200.000 de lei.

Singurul jucător căruia i-am dat drumul e Malcom Edjouma. Voi lua 200.000 de euro pentru împrumut și 600.000 de euro pentru transfer definitiv. Nu mai pleacă nimeni! Nimic, nimic, nimic! Gata! Vreau să facă echipă tare”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Gigi Becali şi-a redus serios pretenţiile pentru jucătorul pe care a plătit 330.000 de euro, în 2022, pentru a-l aduce de la FC Botoşani.

În tricoul roş-albaştrilor, Edjouma a bifat 60 de partide, în care a reuşit să marcheze 16 goluri. De asemenea, acesta şi-a mai trecut în cont şi patru pase decisive.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și