Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ înainte de FCSB – Farul: „Dacă nu batem, ar trebui să nu mai vorbim de titlu că ne facem de râs!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 aprilie 2023, 22:50

Reclamă
Mihai Stoica, anunţ înainte de FCSB – Farul: „Dacă nu batem, ar trebui să nu mai vorbim de titlu că ne facem de râs!

Mihai Stoica, anunţ ferm înainte de FCSB - Farul

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a făcut un anunţ ferm înainte de FCSB – Farul. Managerul general al roş-albaştrilor a spus că în cazul în care FCSB nu va câştiga derby-ul cu echipa lui Hagi, nu se mai poate vorbi de titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este condamnată să câştige cu Farul pentru a putea spera în continuare la titlu. Orice alt rezultat în afară de victorie ar fi dezastruos pentru echipa lui Elias Charalambous şi Pintilii, anunţă Mihai Stoica. Farul are un avans de 4 puncte faţă de CFR Cluj şi 5 faţă de FCSB.

Mihai Stoica, anunţ înainte de FCSB – Farul

”Dacă nu batem Farul, noi nu avem cum să emitem pretenţii (n.r. la câştigarea campionatului). Atunci trebuie să ne luptăm pentru un loc de cupe europene şi gata, dar trebuie să batem.

Sunt convins că vor fi cel puţin 30.000 de spectatori, care sunt foarte importanţi pentru noi. Acum au simţit-o şi jucătorii în teren, am văzut-o şi noi de unde stăteam noi foarte sus, comentatorii au sesizat şi ei asta, în momentul în care Coman a marcat, jumătate din spectatorii Gruia s-au ridicat şi au aplaudat echipa asta iubită peste tot şi însoţită peste tot.

Farul a jucat foarte bine cu Craiova. Ne-a bătut pe noi în meciul ăla de pomină, dar, repet, dacă nu batem, ar trebui să nu mai vorbim de titlu că ne facem de râs”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Şi Gigi Becali crede că FCSB e condamnată să câştige cu Farul

Gigi Becali a transmis un mesaj clar înaintea derby-ului dintre FCSB şi Farul, din a patra rundă de play-off. Patronul roş-albaştrilor susţine că dacă echipa sa nu va ieşi învingătoare din duelul cu trupa lui Gică Hagi, trebuie să-şi ia gândul de la titlu.

„Dacă n-o bați pe Farul acasă n-ai ce să cauți la titlu?! Dacă faci un egal, să zicem că mai ai un meci. City cu nu știu cine, 3-1, 4-0. Ai valoare câștigi. Când este meci decisiv trebuie să le dai 2-3 în plus, să anulezi orice fel de risc. Dacă nu, ce să mai căutăm. Mă las de fotbal și îmi iau și bani. Ești exclus dacă nu bați acum. Dacă nu dădeam gol, eram gata, la revedere!

Valoarea e esențială și decisivă! O să vedeți că ne lăsați să ne pregătim de Liga Campionilor! O să vadă domnul Balint că la toamnă o să fim în grupele Champions League”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Gică Hagi îl „ceartă” pe Gigi Becali pentru că nu l-a lăsat pe Florinel Coman să plece

Gică Hagi îl „ceartă” pe Gigi Becali pentru că nu l-a lăsat pe Florinel Coman să plece! „Regele” a dezvăluit faptul că actuala „vedetă” de la FCSB a avut o ofertă foarte bună de a pleca de la formația bucureșteană.

Gică Hagi susține că Florinel Coman ar fi putut prinde un transfer pe bani mulți, în trecut, însă FCSB nu l-ar fi lăsat să plece.

„Întotdeauna mi-aș dori un jucător ca el. Coman este un fotbalist foarte talentat, cu un potențial enorm. Important este să-i găsești cipul și să-l faci să fie foarte bun.

Florinel a fost de mic printre cei mai buni, un număr 9. Așa este el, un număr 9, genul lui Alibec, care are apucături de 9 fals. Adică e și decar. Important este ca tu, antrenorul, să-l faci să dea randamentul cel mai bun.

Florinel a avut la un moment dat o ofertă foarte bună, dintr-un campionat de top. Trebuia lăsat să plece, dar nu s-a luat decizia bună. Putea să aibă provocarea vieții.

Coman a avut o ofertă foarte mare, dar nu s-a luat o decizie în favoarea lui. Decizia de a rămâne nu a fost foarte bună.

Apoi a avut un moment în care a căzut emoțional, au apărut și accidentările și regresul”, a declarat Gică Hagi, pentru fanatik.ro.

Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:00 18 iun.

Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina

23:58

Kylian Mbappe, accidentare groaznică în Franţa – Austria! Şi-a spart nasul şi s-a umplut de sânge

23:55

Austria – Franța 0-1! Mbappe a provocat autogolul lui Wober, dar a suferit o accidentare teribilă. Starul Franţei, plin de sânge!

23:42

Ilie Dumitrescu, uluit de victoria României cu Ucraina: „Cel mai bun rezultat din istoria fotbalului românesc!”

23:26

Kylian Mbappe, ratare monumentală în meciul Austria – Franţa! Reacţia superstarului francez imediat după ce a greşit ţinta

23:25

Câţi bani intră în conturile FRF, după victoria colosală a României cu Ucraina! Suma poate căpăta proporţii pe durata EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și