Închide meniul

Mihai Stoica, avertisment pentru Radu Boboc, noul fundaș de la FCSB: „Trebuie să-și dea restart!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 august 2022, 19:20

Mihai Stoica, avertisment pentru Radu Boboc, noul fundaș de la FCSB: „Trebuie să-și dea restart!

Radu Boboc a semnat cu FCSB

Radu Boboc, într-un meci împotriva FCSB / Hepta

Mihai Stoica i-a transmis un avertisment lui Radu Boboc, noul fundaș venit la FCSB. MM e de părere că jucătorul de 23 de ani trebuie să-și relanseze cariera la clubul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am surprins două aspecte din cariera lui Boboc, era la un moment dat senator de drept în naţională U21, clar pe lista lui Rădoi la naţionala mare, după care surpriza mare a fost că a pierdut echipa la Farul.

Mihai Stoica, avertisment pentru Radu Boboc, noul fundaș de la FCSB

Are 23 de ani, trebuie să îşi dea restart. Pur şi simplu, Gigi a zis să ne acoperim , acum avem varianta la Radunovic. E jucător de picior drept, cred că a jucat la Farul mai mult fundaş stânga decât dreapta, e un jucător clar interesant, pentru că nici nu a fost o sumă de transfer foarte mare”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

FCSB s-a dezlănțuit pe piața transferurilor în ultima săptămână. Luni au fost prezentați David Miculescu și Bogdan Rusu, iar vineri au fost anunțați Radu Boboc, Eduard Radaslavescu și Marco Dulca.

Gigi Becali și-ar fi dorit să mai aducă încă un fotbalist, dar MM a anunțat că mutarea a picat: „S-a închis, dar nu se face. Nu ştiu ce credea lumea, dar nu se face„, a spus Mihai Stoica, conform sursei de mai sus.

Reclamă

Radu Boboc și-a setat obiectivele la FCSB

Radu Boboc speră să evolueze alături de FCSB în Conference League. Totodată, fundaşul dreapta declară că transferul la echipa patronată de Gigi Becali a venit într-un moment în care se simţea pregătit de o nouă provocare.

„Ne dorim să jucăm în grupele cupelor europene, ne dorim să obţinem rezultate bune şi în campionat, ne dorim să câştigăm cât mai multe trofee. Acum e momentul potrivit pentru acest transfer, m-am maturizat, am strâns multe meciuri şi la naţionala de tineret, sunt foarte pregătit pentru această provocare”, a declarat Radu Boboc, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Mioveni.

Nicolae Dică, mulțumit de transferurile FCSB-ului

Nicolae Dică este mulţumit de ultimele transferuri realizate de FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor mărturiseşte că era nevoie de întăriri.

Reclamă 4 / 0/3

„Am vorbit cu ei acum înainte de antrenament, sunt pregătiţi. S-au antrenat normal la echipele de unde au venit. Nu este nicio problemă. Singurul Marco Dulca care a fost plecat 2 zile. Dar nu este o problemă”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Mioveni.

Radu Boboc şi Eduard Radaslavescu pot debuta în următoarea partidă de campionat a FCSB-ului. Roş-albaştrii întâlnesc Mioveni, într-un meci ce va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00, în format live text, pe as.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-1. Covăsnenii au reuşit să egaleze, după ce Florinel Coman a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și