Închide meniul

Mihai Stoica, chemat la Comisia de Disciplină după ce l-a ironizat pe Rareș Vidican: „Probabil că Vassaras nu înţelege limba română!”

Cosmin Olteanu Publicat: 5 mai 2023, 21:20

Reclamă
Mihai Stoica, chemat la Comisia de Disciplină după ce l-a ironizat pe Rareș Vidican: Probabil că Vassaras nu înţelege limba română!”

Mihai Stoica, chemat la Comisia de Disciplină după ce l-a ironizat pe Rareș Vidican

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a fost chemat la Comisia de Disciplină după ce l-a ironizat pe Rareș Vidican! Oficialul FCSB-ului a avut o tiradă la adresa arbitrajului după partida Rapid – FCSB, 1-0, care a contat pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la FCSB au acuzat faptul că Rareș Vidican, arbitrul din camera VAR, nu i-a atras atenția, „centralului” Horațiu Feșnic, la faptul că ar fi trebuit să le arate cartonașul roșu lui Răzvan Onea și Dragoș Grigore, pentru intrările brutale pe care le-au avut asupra lui Florinel Coman, respectiv Andrea Compagno.

Mihai Stoica, chemat la Comisia de Disciplină după ce l-a ironizat pe Rareș Vidican

Mihai Stoica a dezvăluit faptul că a fost chemat la Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, pentru a da explicații după discursul dur pe care l-a avut la adresa lui Rareș Vidican.

„Voi fi chemat la Comisia de Disciplină, din cauză că am jignit sentimentele unui arbitru, Rareş Vidican. Probabil că Vassaras nu înţelege limba română. El nu a înţeles că eu am avut un monolog. În toate ieşirile lui, el tot ce ne-a spus a fost că arbitrii au făcut totul perfect. Au fost cartonaşe roşii clare şi la Onea şi la Dragoş Grigore.

Am fost reclamat că l-am jignit pe Rareş Vidican. Nu. Am relatat un monolog imaginar pentru că pe tabela stadionului din Giuleşti a apărut verificare VAR, iar Vidican nu l-a chemat pe Feşnic la marginea terenului”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Ce a spus Mihai Stoica despre Rareș Vidican

„Vidican nu-l cheamă la VAR, probabil i s-a părut atac de cartonaș galben. Dar ce face după aia Feșnic? De fapt, ce fac ăștia 2? Dragoș Grigore îl calcă pe Compagno, iar marele Feșnic nici măcar nu se uită la Compagno.

După aia, ce credeți? Apare pe tabela de marcaj «Verificare VAR – posibil cartonaș roșu». Și ce credeți? Nu se duce Feșnic să vadă.

Cum adică e verificare? S-a verificat singur Vidican? S-a autosesizat, apoi s-a automustrat? «Băi Vidicane, prost mai ești, cum să fie posibil cartonaș roșu? E galben în toată seara asta frumoasă, giuleșteană».

Reclamă 4 / 0/3

Se poate așa ceva? Este odios! De ce? Am spus zi de zi înainte de meciul ăsta că vor fi brutalități, va fi masacru, măcel! Ce cuvinte să mai folosesc? Cu toate astea, oamenii n-au avut nicio reținere. Au făcut măcel, măcel!”, a fost discursul în urma căruia Mihai Stoica a fost chemat la Comisia de Disciplină.

În acest moment, FCSB se află pe locul 2 din play-off-ul Ligii 1, cu 40 de puncte obținute.

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, acasă, pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul este programat luni, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:15 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și