Închide meniul

Mihai Stoica, criză de nervi în direct la TV! Un fost jucător de la FCSB l-a scos din sărite: „Trebuie să îşi apere puii!”

Alexandru Ivan Publicat: 16 noiembrie 2022, 23:52

Mihai Stoica, criză de nervi în direct la TV! Un fost jucător de la FCSB l-a scos din sărite: „Trebuie să îşi apere puii!

Mihai Stoica, reacție ironică la adresa arbitrului Andrei Chivulete după Rapid - Chindia 2-0

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

  • Mihai Stoica, criză de nervi în direct la TV
  • Un fost jucător de la FCSB l-a scos din sărite

Mihai Stoica a făcut o criză de nervi în direct la TV, în momentul în care alcătuia cel mai bun „11” al sezonului în Liga 1, alături de Florin Lovin. Fostul jucător al roș-albaștrilor l-a enervat pe MM.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM a inclus nu mai puțin de 8 jucători de la FCSB în echipa ideală din Liga 1, iar Florin Lovin l-a acuzat că este subiectiv. Mihai Stoica nu s-a abținut și l-a contrat pe Lovin.

Mihai Stoica, criză de nervi în direct la TV

MM Stoica: Păi… şi Octavian Popescu nu e aici?

Reclamă

Florin Lovin: MM e subiectiv. Trebuie să îşi apere puii (n.r. râde). Dar nu trebuie să…

MM Stoica: Nu trebuie să îmi apăr eu puii. Că nu apăr eu puii. Problema mea ce văd eu şi ce vedeţi voi!

Reclamă

Florin Lovin: E clar că eşti subiectiv!

MM Stoica: E clar că fiecare are opinia lui şi eu nu îţi comentez ţie opiniile. Eu, în primul rând, fac fotbal de 30 de ani şi eu nu pot sa pun într-o parte un jucător care n-a jucat niciodată acolo. De aici, în afară de Andrei Ivan, nimeni n-a jucat acolo.

Florin Lovin: Tu iei prea în serios chestia asta… (râde)

Reclamă 4 / 0/3

MM Stoica: Eu iau în serios meseria. Asta e o meserie de analist. Iar eu când vin sunt foarte concentrat, nu vin să… Eu zic fiecare să îşi vadă de probleme lui.

  • Echipa construită de Mihai Stoica: Târnovanu – V. Crețu, Burcă, Tamm, Radunovic – Șut, Olaru – Cordea, Pitu, Baiaram – Compagno

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră! Când va avea FCSB un nou antrenor

„Noi trebuie să luăm o decizie foarte importantă, aceea de a aduce un antrenor. Nu putem să ne uităm pe lista de antrenori cu licență PRO și să alegem unul de acolo. Noi avem în curte doi antrenori cu licență PRO și e posibil să apelăm la această soluție. Cei doi sunt Ionuț Ilie și Leo Strizu.

Mai avem 4 meciuri în campionat și unul în Cupă. Pintilii nu poate să antreneze pentru că nu are licență. Nu are voie să antreneze. Oricine se poate implica în procesul de pregătire, chiar și eu, dar Pintilii nu poate antrena. Dar eu așa cred că vom face.

Vom aștepta până în pauză. Ar fi fost foarte bine să aducem acum antrenor, dar nu-l avem. E o criză mare. Am luat tabelele cu antrenorii cu licență PRO și am luat nume cu nume. Avem vreo 200 de antrenori cu licență și nu am pe cine să aleg. E o problemă. Dar ce să facem? Vom respecta regulamentele.

Nu avem tatonări cu nimeni, nu avem o soluție de antrenor cu care să mergem cel puțin până în vară. Pintilii va fi delegat. Indicații va da cel care are licență PRO. Chestia asta cu indicațiile… Nu se aude nimic. La pauză, oricine poate da indicații. Când văd antrenorii că dau din mâini, «Vino așa, du-te așa»… Jucătorii nu înțeleg nimic„, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Nicolae Dică, gata să preia o echipă din Liga 1

Nicolae Dică nu îşi mai doreşte nicio zi de vacanţă şi e gata să preia o echipă din Liga 1. Antrenorul care şi-a dat demisia de la FCSB a recunoscut că există interes pentru el dar că, pentru moment, nu a primit nicio ofertă concretă.

Dică a anunţat că interesul pentru el nu a venit de la „lanterna roşie”, CS Mioveni, care a obţinut o singură victorie în primele 18 etape.

Reclamă

„Nu știu, vedem. Nu m-au căutat cei de la Mioveni, deocamdată nu. Trebuie să mă gândesc foarte bine unde voi merge. Am antrenat deja o echipă şi pot antrena doar două echipe într-un an, aşa că trebuie să mă gândesc foarte bine unde voi antrena. Eu sunt genul de antrenor care vrea să antreneze mai mult, nu doar trei luni.

Se spune că Mioveni e foarte jos. Din punctul meu de vedere nu e diferenţă mare între echipe, între primul loc şi ultimul. Mioveniul a pierdut pe final cu Farul„, a declarat Nicolae Dică la orangesport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”