Închide meniul
EXCLUSIV

Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră: „Ne-am înţeles cu Adrian Mutu. El va fi antrenorul echipei”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 ianuarie 2024, 19:11

Reclamă
Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră: „Ne-am înţeles cu Adrian Mutu. El va fi antrenorul echipei

Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră: "Ne-am înţeles cu Adrian Mutu. El va fi antrenorul echipei"

Adrian Mutu, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Neluţu Varga a făcut un anunţ de ultimă oră despre Adrian Mutu. Patronul lui CFR Cluj a anunţat că s-a înţeles cu Adrian Mutu şi că acesta va prelua banca CFR-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga nu a vrut să dea detalii despre durata contractului, precizând că aceste detalii vor fi stabilite ulterior.

Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră: „Ne-am înţeles cu Adrian Mutu. El va fi antrenorul echipei”

Am vorbit cu Mutu. Ne-am înţeles, da. Astea sunt detalii pe care mâine le vom stabili (n.r.: durata contractului şi alte aspecte legate de contract), dar am stabilit că el va fi. Detaliile contractuale le discutăm mâine”, a declarat Neluţu Varga în exclusivitate pentru AntenaSport.

Anterior, Neluţu Varga a anunţat că îl demite pe italianul Andrea Mandorlini în urma înfrângerii cu 1-0 cu FC Botoşani. CFR Cluj ar putea ajunge din nou la 11 puncte în spatele FCSB-ului, în cazul în care „roş-albaştrii” vor câştiga meciul cu UTA de mâine seară.

Da, e adevărat. Renunțăm la el. Nu se mai poate, nu mai suport să văd echipa jucând așa. Când nu ești în stare să bați la ultima clasată nu mai avem ce să discutăm!

Reclamă

„I-am dat o grămadă de şanse, s-a terminat”

Nu vreau să ajung să mă bat la play-off. Eu vreau să mă bat la titlu. I-am dat o grămadă de șanse, dar s-a terminat.

Adi Mutu este numele viitorului antrenor. Cu Adi am discutat și anul trecut, înainte de meciul cu U Cluj. Apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama lui, noi am bătut cu 4-0 și am zis să nu schimb antrenorul după o victorie la scor.

O să discutăm cu el (n.r. – Mandorlini) să o încheiem. Cred că nu e în stare să transmită mesajul în vestiar. Nu cred că avem echipă rea, dar e o problemă de comunicare din partea lui. Nu pot să contest modul în care pregătește echipa, dar nu mai pot. Nu am arătat nimic astăzi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu are nicio scuză! Venise din cantonament. A avut toate condițiile acolo. Terenuri, tot. Totul a fost cum a cerut. Salariile sunt la zi. Tot ce a cerut i-am adus.

Nu mai pot, îmi doresc altceva de la echipă!”, declara anterior Varga, pentru iamsport.ro.

FC Botoşani – CFR Cluj 1-0! Înfrângere surprinzătoare pentru ardeleni

Botoşani – CFR Cluj 1-0 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa cu numărul 22 a acestui sezon de Liga 1.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 64, de către Eduard Florescu. După acest rezultat, CFR Cluj rămâne pe locul al 2-lea, cu 36 de puncte, dar FCSB se poate distanța la 11 puncte, dacă o va învinge pe UTA. De cealaltă parte, FC Botoșani este pe poziția a 16-a, ultima din clasament, cu 15 puncte, la o lungime de Dinamo, care e pe locul 15.

Botoșani: Ducan – Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu – David, Dican, I. Filip – Florescu, Ilicic, Kaprof

Rezerve: Ureche, Petro, Kupa, Creț, Dragu, Adams, Dragomir, Cărăușu, L.Fulop, Mitrov, Aldair.

Antrenor: Bogdan Andone.

Reclamă

CFR Cluj: Sava – Kresic, Ajeti, M. Ilie – Cr. Manea, Avonou, Tachtsidis, Muhar, Mamic – Otele, Bîrligea.

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Mogoș, Boben, Keita, R. Filip, Fica, Deac, El Kaddouri, Serebe, Ciubăncan.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:35 Primul jucător de bază care a plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui Vezi toate știrile
Citește și