Închide meniul

Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea lui Vlad Chiricheș. Cum a decurs operația din Finlanda

Alex Ioniță Publicat: 24 noiembrie 2023, 14:34

Reclamă
Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea lui Vlad Chiricheș. Cum a decurs operația din Finlanda

Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea lui Vlad Chiricheș

Mihai Stoica, în timpul unui meci al celor de la FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri despre starea lui Vlad Chiricheș. Oficialul de la FCSB a vorbit despre operația la care a fost supus fundașul, în Finlanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător de la Cremonese a suferit o ruptură musculară, așa că singura alternativă pe care a avut-o a fost aceea de a fi supus unei intervenții chirurgicale, pentru a putea reveni mai repede pe teren.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea lui Vlad Chiricheș. Fundașul a fost operat cu succes

Managerul general al celor de la FCSB a dezvăluit faptul că Vlad Chiricheș s-a operat cu succes în Finlanda și că va începe procesul de recuperare, pentru a fi apt de joc în cel mai scurt timp posibil.

„Eu nu am fost la bază săptămâna asta, m-am ocupat de nişte probeme. Ideea e că am vorbit doar cu Flavian Arămitu, medicul nostru care a fost în Finlanda cu Chiri (n.r. – Vlad Chiricheş) şi mi-a zis că operaţia a decurs foarte bine.

Altceva nu ştiu. Nici nu ai ce să ştii altceva pentru că începe recuperea. Nu, aici face recuperarea. Poţi face recuperarea unde vrei. Înainte, toată lumea mergea la Bologna. Nu există repaus total la nicio operaţie”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Internaţionalul de 34 de ani a bifat doar șapte meciuri la FCSB, după transferul din vară. Fundașul s-a accidentat în duelul cu UTA, și a fost înlocuit imediat în primul 11 de către Siyanbonga Ngezana. Becali susţine acum că Vlad se află într-o situaţie delicată.

FCSB este lider în Liga 1, cu 34 de puncte. Are 3 puncte avans faţă de CFR Cluj şi 4 în plus faţă de Rapid. Pentru roş-albaştri urmează derby-ul cu Dinamo care va fi duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mesajul emoţionant primit de Vlad Chiricheş de la soţie, în ziua în care a împlinit 34 de ani

Soţia lui Vlad Chiricheş, Sabrina, i-a urat „La mulţi ani!” soţului ei într-un mod special. Pe Instagram, Sabrina Chiricheş a pregătit un colaj special cu fotografii speciale pentru ei doi.

Reclamă 4 / 0/3

În pozele respective apar ei doi, dar şi cei doi băieţei ai cuplului. Totodată, Sabrina Chiricheş a folosit versurile melodiei „Pointless” pentru a-i face o urare specială soţului ei.

„Totul e fără rost fără tine”, sună unele dintre versurile melodiei. Totodată, în timp ce se succedau imaginile de colecţie cu cei doi şi cu copiii lor, pe fundal se auzea piesa „Pointless”.

Printre cei care i-au urat „La mulţi ani!” pe reţelele de socializare lui Vlad Chiricheş se numără Mihai Pintilii, Nicolae Stanciu, Cornel Râpă, Alex Chipciu, Ionuţ Panţîru, echipa naţională şi FCSB, echipa de club la care evoluează în prezent FCSB.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 15:00 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 0-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 14:45 Liviu Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop Vezi toate știrile
Citește și