Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de un jucător al unei rivale din Liga 1! Fotbalistul a „explodat” după plecarea de la FCSB: „E alt jucător, nu îl știam”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 noiembrie 2022, 12:14

Mihai Stoica, impresionat de un jucător al unei rivale din Liga 1! Fotbalistul a explodat” după plecarea de la FCSB: E alt jucător, nu îl știam”

Mihai Stoica, impresionat de echipa lui Adrian Mititelu

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB | Hepta

Mihai Stoica este impresionat de forma arătată de un fotbalist, după plecarea de la FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor a avut doar cuvinte de laudă pentru Alexandru Crețu, fundașul Universității Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Crețu traversează o formă bună sub comanda lui Mirel Rădoi, în Bănie. Fundașul a evoluat pentru FCSB timp o lună, bifând doar cinci partide, ulterior fiind cedat de Gigi Becali la Universitatea Craiova.

Mihai Stoica, impresionat de un jucător al unei rivale din Liga 1, după plecarea de la FCSB

Mihai Stoica a analizat prestațiile lui Alexandru Crețu și a ajuns la concluzia că fundașul este complet schimbat față de perioadă în care era transferat de Gigi Becali, în 2021. Managerul roș-albaștrilor susține că i-a urmărit progresul jucătorului, și mărturisește că acesta a avut evoluții impecabile în ultimele runde pentru olteni.

„Pe Creţu puteţi să-l puneţi la atacanţi, la ce joacă în ultima vreme. Pe cuvânt. Pentru mine este un jucător nou. Alexandru Creţu, din ultimele zece meciuri de la Craiova, este un jucător nou, pe care nu îl ştiam.

Eu pe Creţu îl ştiu de când era junior, de când făcea pereche la echipa naţională de juniori cu colegul lui de echipă Avrămia sau Florin Ilie, care acum e la Cluj. Echipa naţională de juniori născuţi în 1992.

Reclamă

Tocmai de aia spun că e alt jucător, că la noi (n.r. la FCSB) a fost adus de Gigi pentru fundaş central”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră! Când va avea FCSB un nou antrenor

Mihai Stoica a făcut un anunţ de ultimă oră şi a dezvăluit când va avea FCSB un nou antrenor. Managerul general al roş-albaştrilor a declarat că nu s-a găsit o soluţie pentru banca tehnică a echipei momentan, iar un nou tehnician ar urma să fie instalat în pauza competiţională din iarnă.

Mai mult decât atât, MM a anunţat că FCSB nu a purtat negocieri cu niciun antrenor, iar Mihai Pintilii se va ocupa de destinele echipei în continuare, chiar dacă în acte alt tehnician va fi „principal”.

Reclamă 4 / 0/3

„Noi trebuie să luăm o decizie foarte importantă, aceea de a aduce un antrenor. Nu putem să ne uităm pe lista de antrenori cu licență PRO și să alegem unul de acolo. Noi avem în curte doi antrenori cu licență PRO și e posibil să apelăm la această soluție. Cei doi sunt Ionuț Ilie și Leo Strizu.

Mai avem 4 meciuri în campionat și unul în Cupă. Pintilii nu poate să antreneze pentru că nu are licență. Nu are voie să antreneze. Oricine se poate implica în procesul de pregătire, chiar și eu, dar Pintilii nu poate antrena. Dar eu așa cred că vom face.

Vom aștepta până în pauză. Ar fi fost foarte bine să aducem acum antrenor, dar nu-l avem. E o criză mare. Am luat tabelele cu antrenorii cu licență PRO și am luat nume cu nume. Avem vreo 200 de antrenori cu licență și nu am pe cine să aleg. E o problemă. Dar ce să facem? Vom respecta regulamentele.

Nu avem tatonări cu nimeni, nu avem o soluție de antrenor cu care să mergem cel puțin până în vară. Pintilii va fi delegat. Indicații va da cel care are licență PRO. Chestia asta cu indicațiile… Nu se aude nimic. La pauză, oricine poate da indicații. Când văd antrenorii că dau din mâini, «Vino așa, du-te așa»… Jucătorii nu înțeleg nimic„, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Recomandări
  • Mihai Stoica, impresionat de un jucător al unei rivale din Liga 1
  • Fotbalistul a explodat după plecarea de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și