Închide meniul

Mihai Stoica îi ironizează pe suporterii de la CSA Steaua: „Ce oraș au împânzit? Niște copilării”

Alex Ioniță Publicat: 7 iulie 2023, 22:45

Reclamă
Mihai Stoica îi ironizează pe suporterii de la CSA Steaua: Ce oraș au împânzit? Niște copilării”

Mihai Stoica surprinde, după ce FCSB a fost primită în Ghencea

Mihai Stoica în galeria FCSB-ului / Hepta

Mihai Stoica îi ironizează pe suporterii de la CSA Steaua. Managerul general de la FCSB a vorbit despre acțiunea Peluzei Sud Steaua, care a afișat diferite mesaje în capitală, legate de intenția FCSB-ului de a juca în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii din Peluza Sud nu acceptă ideea ca FCSB să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo. Aceştia au afişat mai multe bannere prin care îşi strigă nemulţumirea. Jos labele de pe Ghencea„, „Prim-ministrul, în slujba unui condamnat / Mai nou, legile se dau de la Palat” sau, „Doar Steaua în Ghencea„, sunt câteva dintre mesajele afişate de ultraşi.

Mihai Stoica îi ironizează pe suporterii de la CSA Steaua. Oficialul continuă războiul cu „militarii”

Mihai Stoica i-a luat din nou peste picior pe suporterii de la CSA Steaua, care dorescă să blocheze accestul FCSB-ului pe Ghencea. „MM” este de părere că acțiunea acestora este una copilărească și că echipa pe care o reprezintă trebuie să joace în „templul fotbalului românesc”.

„Am văzut niște cearșafuri de diverse dimensiuni. Au împânzit tot orașul? Vin și scriu pe garduri, mi se par niște copilării! Cum e asta cu «Jos labele Sud?» (n.r. – MM ironizează unul dintre bannerele afișate de ultrași, care conținea și semnătura peluzei). Eu citesc de la stânga la dreapta.

Nu știu cum ne-ar putea împiedica. Cred că drept de preempțiune are primul venit (n.r. – în tentativa de a închiria arena). Stadionul n-a fost făcut pentru ca cineva să facă circ, la modul «hai să ne întâlnim să facem un grătar acolo». Stadionul a fost făcut pentru ca bucureștenii să vadă fotbal! A fost făcut pentru ca derby-ul fotbalului românesc să se joace pe un stadion unde intră 30.000 de euro. E Steaua – Dinamo, totuși!

Reclamă

Îi zic Steaua fiindcă noi n-am retrogradat niciodată! Nu cred că trei cearșafuri așternute de unii… Mie mi se par copilării. Ce oraș au împânzit? Au pus trei-patru cearșafuri, atât”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Alexandru Buziuc, atacantul de la CSA Steaua, declaraţie incredibilă

„Nu am nicio problemă să joace FCSB în Ghencea și să împarțim stadionul. Nu mă deranjează pe mine. Nu contează pentru mine rivalitatea dintre FCSB și CSA, pentru mine contează că sunt aici și să fac tot ce depinde de mine ca să-mi ajut echipa să termine pe unul din primele două locuri. La sfârșit vreau să ne bucurăm, să fim și noi în prima ligă.

Aș veni la un meci al FCSB-ului pe Ghencea. De ce nu? Am prieteni acolo, am foști colegi la FCSB cu care țin legătura. Am foști colegi cu care sunt prieten foarte bun, cu care suntem prieteni de familie. De ce nu?”, a spus Alexandru Buziuc.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Daniel Opriţa a disputat primul amical al verii, încheiat la egalitate, scor 2-2. Pentru echipa din Ghencea a marcat şi Alexandru Buziuc, fostul jucător al celor de la FCSB în sezonul 2020/21, care a ajuns la CSA Steaua vara aceasta.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! Vezi toate știrile
Citește și