Închide meniul

Mihai Stoica îl vrea plecat pe Andrei Vlad de la FCSB: „Aş vrea să plece, dar trebuie să plătească cineva!”

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2023, 9:23

Reclamă
Mihai Stoica îl vrea plecat pe Andrei Vlad de la FCSB: „Aş vrea să plece, dar trebuie să plătească cineva!

Mihai Stoica îl vrea plecat pe Andrei Vlad de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica îl vrea plecat pe Andrei Vlad de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a declarat că portarul va rămâne la echipă şi în sezonul viitor, însă susţine că ar fi mai bine pentru el dacă ar fi transferat de o altă formaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vlad este rezerva lui Ştefan Târnovanu la FCSB. Vlad evolueză la gruparea roş-albastră din 2017, atunci când era transferat de la Universitatea Craiova.

Mihai Stoica îl vrea plecat pe Andrei Vlad de la FCSB

Mihai Stoica a declarat că Andrei Vlad a ajuns într-o situaţie ingrată la FCSB. MM susţine că portarul va continua la echipa roş-albastră, deoarece dacă o echipă va vrea să-l transfere, va trebui să plătească o sumă considerabilă de bani în schimbul său.

De asemenea, managerul general al FCSB-ului a mai declarat că Ştefan Târnovanu va rămâne în continuare portarul numărul 1 de la formaţia roş-albastră, şi în acest context, a declarat că pentru Andrei Vlad ar fi mai potrivit să plece de la FCSB.

„(n.r. – Andrei Vlad) Va rămâne la noi. Dacă va avea vreo ofertă să plece, trebuie să aducem portar. Şi aşa cred că trebuie să aducem încă un portar. Cum are Inter, portar de 40 de ani, cum are City.

Reclamă

E o situaţie ingrată cea în care se află, dar e jucătorul nostru. Se antrenează foarte bine, e un băiat bun, dar Târnovanu e portarul numărul 1. Nu există nicio echipă în lume care să aibă un al doilea portar. Au fost Navas cu Donnarumma şi gata. Nu există aşa ceva. La Inter e Onana, iar Handanovic are 39 de ani.

Aş vrea să plece Vlad, dar peentru asta trebui să plătească cineva”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica, detalii despre negocierile cu fundaşul croat

Mihai Stoica a oferit detalii despre negocierile cu fundaşul croat. Deşi părea că transferul se va face, totul a picat în ultimul moment.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a spus că totul a picat după ce misteriosul fundaş croat s-a răzgândit şi a cerut un contract valabil pe 2 ani. Becali i-a oferit un contract valabil pe un an, cu opţiune prelungire pentru încă unul. Mihai Stoica a venit cu mai multe detalii.

„Au fost niște discuții. Când totul părea că se materializează, nu s-a mai făcut. Am bătut palma metaforic, chiar și prin viu grai, ne-am și văzut. Un agent era la plajă în Portugalia, unul în România, jucătorul era la plajă în Croația. Ieri era făcut transferul, astăzi nu mai este.

A picat, astăzi m-a întrebat ceva ce stabiliserăm deja. Când vezi că un jucător nu este decis, mai bine nu faci transferul. Sunt foarte mulți fundași centrali, putem oferi și noi condiții destul de bine. Nu trebuie să te limitezi. Avem din ce alege, important este să facem alegerile corecte”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial Vezi toate știrile
Citește și