Închide meniul

Octavian Popescu, pe lista lui Rangers! Ce scriu scoţienii despre tânărul de 20 de ani şi despre Gigi Becali!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 august 2023, 23:14

Reclamă
Octavian Popescu, pe lista lui Rangers! Ce scriu scoţienii despre tânărul de 20 de ani şi despre Gigi Becali!

Octavian Popescu, pe lista lui Rangers!

Octavian Popescu, într-un meci cu Universitatea Craiova / Profimedia Images

Octavian Popescu, pe lista lui Rangers! Jurnaliştii scoţieni scriu că mijlocaşul de 20 de ani al lui FCSB a mai fost dorit în trecut de Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scoţienii au comentat şi modul în care Gigi Becali negociază transferurile jucătorilor tineri.

Octavian Popescu, pe lista lui Rangers!

Puştiul-minune care joacă pentru FCSB, în ţara natală, nu mai e un secret pentru nimeni. Everton a fost interesată de transferul său! În mod cert un star de viitor, întrebarea este cât timp îi va lua să ajungă acolo. 

Rangers a mai fost «legată» de transferul lui Popescu în trecut însă Gigi Becali nu e genul care să-şi scadă pretenţiile financiare când e vorba de talent. L-a comparat cu Cristiano Rolando şi l-a cotat la 150 de milioane de euro. Asta chiar e o evaluare!”, au scris jurnaliştii de la dailyrecord.co.uk.

Octavian Popescu este cotat de site-ul transfermarkt.com la 3.8 milioane de euro, dar Gigi Becali speră să îl vândă pentru cea mai mare sumă care a fost plătită vreodată pe un fotbalist român.

Reclamă

Rangers îl are în lot pe Ianis Hagi. Fiul lui Gică Hagi a evoluat foarte puţin în ultima perioadă pentru scoţieni şi ar fi dorit în Spania, la Espanyol Barcelona.

Viitorul lui Ianis Hagi, în pericol după ce a jucat 2 minute în Rangers – Servette 2-1: „Nu cred că va mai fi titular”

Viitorul lui Ianis Hagi, în pericol după ce a jucat 2 minute în Rangers – Servette 2-1. Situația mijlocașului român a fost comentată de Derek Ferguson, un fost fotbalist din Premier League, care a jucat și pentru echipa scoțiană la care este legitimat, în prezent, fiul lui Gică Hagi.

Cei de la Rangers s-au impus în fața celor de la Servette cu scorul de 2-1, în cadrul turului 3 preliminar al UEFA Champions League. Partida a contat pentru manșa tur a „dublei” cu echipa din Elveția, iar astfel echipa de pe Ibrox Stadium este aproape de play-off-ul competiției, acolo unde o va întâlni pe câștigătoarea dintre PSV și Strum Graz.

Reclamă 4 / 0/3

În cadrul partidei din preliminariile UEFA Champions League, Ianis Hagi a fost utilizat în finalul partidei. Acesta a intrat pe teren în minutul 88 și nu a avut timp să se impună în teren. Astfel, fostul fotbalist Derek Ferguson a comentat situația fotbalistului român, care nu mai este titular la Rangers.

Fostul jucător a menționat că Ianis prinde puține minute în tricoul echipei din Scoția și că acest lucru nu îi face bine fotbalistului de 24 de ani. Acesta a declarat că, în cazul în care va mai rămâne la club, nu va fi titular în lotul condus de Michael Beale. De asemenea, Derek a vorbit și despre accidentarea românului din luna ianuarie 2022, care l-a ținut pe Ianis departe de teren.

„Ianis va dori să joace mai multe meciuri”

„Nu sunt sigur (n.r. despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers). Nu cred că va mai fi titular în echipa lui Michael Beale. Evident, a ratat foarte mult fotbal din cauza acidentării, așa că va dori să joace mai multe meciuri din postura de titular.

Dar, o să fiu sincer, nu cred că se va întâmpla. Nu sunt sigur dacă vrea să se impună aici, pe Ibrox (n.r. stadionul celor de la Rangers). Meciul cu Servette avea totuși nevoie de mai multă creativitate, cel puțin în a doua repriză. A ajutat cu asta, dar în ultimele 2-3 minute ale meciului. Este prea puțin timp pentru a arăta ce poți”, a spus Derek Ferguson, pentru BBC Scoția, citat de glasgowtimes.com.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! Vezi toate știrile
Citește și