Închide meniul

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Sorin Cârțu, după ironiile la adresa FCSB-ului: „Așa e el”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 17 decembrie 2023, 19:28

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Sorin Cârțu, după ironiile la adresa FCSB-ului: Așa e el”

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Sorin Cârțu, după ironiile la adresa FCSB-ului

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Sorin Cârțu, după ironiile la adresa FCSB-ului. Managerul general al „roș-albaștrilor” a venit cu un răspuns dur pentru fostul oficial de la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meciul dintre FCSB și FC Hermannstadt, încheiat cu scorul de 3-0, Sorin Cârțu i-a ironizat pe „roș-albaștrii”. Acesta a menționat faptul că victoria vicecampioanei a venit după un „blat” între cele două echipe, având în vedere faptul că Baba Alhassan a s-a transferat de la echipa sibiană la formația pregătită de Elias Charalambous.

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Sorin Cârțu, după ironiile la adresa FCSB-ului. Mesajul oficialului

După ironia lui Sorin Cârțu, „MM” a spus faptul că, în opinia sa, în fotbalul românesc nu mai există „blaturi”. Totodată, oficialul de la FCSB a lanast un mesaj dur la adresa lui Cârțu, și a menționat că aceste comentarii ar fi făcute de „oameni care au o experiență” în aranjarea meciurilor.

„Sorin Cârțu este analist la o emisiune de profil, nu mai are nicio legătură cu Universitatea Craiova. Dar când s-a dus Borza la Rapid s-a mai comentat în vreun fel? Oamenii vorbesc, foarte frumos. Dacă nu spunea chestia asta nu mai era citat.

Poate unii care au experiență la chestii de genul ăsta spun că au pus 200.000 în plus. Dar unii trebuie să spună să se dea la o parte. Jucătorii trebuiau să știe, nu?

Reclamă

Eu zic ca nu mai sunt blaturi în fotbalul românesc. Înainte se făceau. Blat înseamnă când sunt plătit să mă dau la o parte. Dacă am o simpatie pentru o echipă și joc cu frâna trasă e altceva, nu blat. E altceva, chiar dacă oricum nu e normal.

Dacă ieri era ceva, băgau și ei la altă echipă. Gata, detector de minciuni pentru toți cei implicați. Ironia lui Cârțu nu mă deranjează, așa e el”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Sorin Cârțu, ironii la adresa FCSB-ului, după meciul cu FC Hermannstadt

Ironia lui Sorin Cârțu a avut la bază transferul lui Baba Alhassan, jucătorul celor de la FC Hermannstadt, care va ajunge la FCSB în luna ianuarie. Fostul președinte al celor de la Universitatea Craiova a sugerat că Gigi Becali ar fi achitat o sumă mai mare pentru transferul jucătorului, pentru a face un „blat” la meciul direct din etapa cu numărul 20.
”Nu știu ce să spun. Așa, dacă aș fi răutăcios, m-am uitat aseară la meci, cum a jucat FCSB, îmi explic acum prețul lui Baba Alhassan. Eu știu că nouă, când am vrut să-l luăm la vremea respectivă, ni l-au propus la vreo 300-400 de mii de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Noi am vrut să dăm banii ăia. A mai fost o discuție anul trecut, ni-l dădeau cu 400 de mii de euro. Dacă aș fi răutăcios, dar nu sunt, aș spune că înțeleg prețul mai mare plătit de FCSB”, a spus Sorin Cârțu, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și