Închide meniul

Mihai Stoica l-a ironizat pe Florin Talpan, după verdictul din procesul de palmares dintre FCSB şi CSA Steaua

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 martie 2023, 21:22

Mihai Stoica l-a ironizat pe Florin Talpan, după verdictul din procesul de palmares dintre FCSB şi CSA Steaua

Mihai Stoica e optimist că Vlad Chiricheş va semna cu FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Mihai Stoica l-a ironizat pe Florin Talpan când a aflat care este verdictul în procesul de palmares dintre FCSB şi CSA Steaua. Managerul general al echipei din Liga 1 a avut o primă reacţie după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât ca procesul să se rejudece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM s-a amuzat de juristul lui CSA Steaua, Florin Costel Talpan. A făcut o asemănare cu cazul meciului Sepsi – FC U Craiova 1948, în care echipa lui Adrian Mititelu a câştigat la Comisii. Confruntarea decisivă pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1 s-a rejucat.

Mihai Stoica l-a ironizat pe Florin Talpan. Prima reacţie după decizia ÎCCJ

Florineleeee, Costelușuleee, se rejoacă meciul. Ca la Sepsi.„, a recţionat Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Gigi Becali s-a declarat mulțumit de decizia ÎCCJ. Totodată, patronul lui FCSB consideră că CSA Steaua nu are nicio șansă de câștig în proces.

Reclamă

S-a decis rejudecare pentru palmares, nu? Nu este o șansă, ci, practic, atunci când se dă rejudecare, cu alte cuvinte, are dreptate omul. Rejudecare înseamnă că e un proces câștigat. Altfel cum? Repet, rejudecare = proces câștigat. Nu am niciun dubiu.

Știu ce au cerut judecătorii. Aceștia au cerut de la avocați, ca în cazurile celor două Craiove sau la Rapid. Ei, avocații, au cerut. (n.r. Veți cere despăgubiri către CSA sau MapN?) Cui să cer, ce să cer? Fii serios. Ei au visat când mi-au cerut despăgubiri, lasă-i”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

După mai multe amânări, Înalta Curte de Casație și Justiție a luat hotărârea de a se rejudeca procesul. FCSB a atacase decizia prin care CSA Steaua a primit palmaresul până în 1998.

Reclamă 4 / 0/3

48951/3/2017 – Decizia nr. 513 Admite recursul declarat de pârâta Fotbal Club FCSB S.A. (n.r. fostă Fotbal Club Steaua Bucureşti S.A.) împotriva încheierii din 10 mai 2021 şi a deciziei nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie.

Admite recursul declarat de intervenienta Asociaţia Salvaţi Steaua împotriva deciziei civile nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Casează încheierea şi decizia recurate şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de apel. Definitivă.

Recurent ASOCIAŢIA SALVAŢI STEAUA
Recurent SC FOTBAL CLUB FCSB SA (FOSTĂ FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI SA)”, se arată în decizia oficială ÎCCJ.

Ce a spus Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB

Gheorghe Mustaţă aşteaptă o victorie la Curtea de Apel Bucureşti. Este sigur că suporterii lui FCSB au avut un rol decisiv în hotărârea luată la ÎCCJ.

Contează foarte mult (n.r. decizia), pentru că această decizie a venit datorită suporterilor, datorită Asociației Salvați Steaua. Este ceea ce am cerut noi în instanță. Mă bucur că au desființat toată sentința din apel. Să se rejudece de niște judecători care, cât de cât, cunosc fotbalul românesc și legea sportului.

Acum, oricare judecător ar putea să înțeleagă, pentru că o echipă care continuă în Liga 1 nu poate să piardă palmaresul sau ceea ce a muncit.

La momentul 98′, cânt a preluat domnul Viorel Păunescu, n-a preluat un tanc, o mitralieră sau un avion, ca să poți să clasifici documentele. Dar am o înregistrare de la cineva, în care se spune că au pierdut documentele, vezi domne în ghilimele, între CSA și Viorel Păunescu.

Reclamă

Bun, în momentul în care tu preiei această societate, care și acea societate a lui Păunescu a fost înființată în 98’… Același lucru s-a întâmplat în 2003. Trebuia să înființezi o nouă societate și să preiei tot ce a luat domnul Păunescu. Domnul Păunescu, în momentul în care i-a dat acele hârtii, că în baza a 300.000 sau 500.000, cât a costat Neaga sau Aliuță…

După ce i-a luat pe jucătorii aceia, tu ai ajuns, la un moment dat, să nu mai ai bani să duci Steaua. O lăsasei pe locul 14. În momentul în care tu i-ai spus lui Gigi: «Bă, ți-o dau, dar trebuie să-ți faci o societate». El și-a făcut acea societate. Deci, practic, oamenii au văzut nereguli acolo și au spus: «Păi, ce ați făcut? Ați împărțit o continuitate și un palmares?».”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica se amuză de Florin Talpan
  • Reacţia managerului general de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și