Închide meniul

Mihai Stoica l-a ironizat pe Istvan Kovacs, după Universitatea Craiova – FCSB 0-1. „L-am felicitat. Doar pentru avantajul de la golul lui Bernardo Silva”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 mai 2022, 17:03

Mihai Stoica l-a ironizat pe Istvan Kovacs, după Universitatea Craiova – FCSB 0-1. „L-am felicitat. Doar pentru avantajul de la golul lui Bernardo Silva

Mihai Stoica a criticat arbitrajul lui Istvan Kovacs

Mihai Stoica, alături de jucătorii lui FCSB, după o victorie cu FC Argeș, scor 3-2, la începutul play-off-ului / Hepta

Mihai Stoica l-a ironizat pe Istvan Kovacs după derby-ul Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Managerul general de la clubul lui Gigi Becali susține că arbitrul din Carei nu a dictat două penalty-uri pentru roș-albaștri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a precizat, ironic, că l-a felicitat pe Istvan Kovacs. MM se referea însă la prestația de gală a „centralului” de 37 de ani în semifinala de Champions League, Manchester City – Real Madrid 4-3, nu l-a partida din Bănie.

Mihai Stoica l-a ironizat pe Istvan Kovacs

„Poate că după aspectul părții secunde nu meritam să câștigăm, așa cum nici Craiova nu merita după aspectul părții secunde la meciul tur. Chiar nici după aspectul primei părți.

Un alt aspect rămâne neschimbat în dubla confruntare. Cel al erorilor de arbitraj. Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca) dictează inexplicabil un penalty contra noastră, Istvan Kovacs (Carei) ignoră două faulturi comise asupra jucătorilor noștri. În careu.

Aseară, după meci, l-am felicitat pe Kovacs. Acum cred că doar pentru avantajul de la golul lui Bernardo Silva.

Reclamă

P.S. E greu când se greșește împotriva noastră la meciuri cu asemenea miză. Greu, dar nu imposibil”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Mihai Stoica, lăsat fără cuvinte după Universitatea Craiova – FCSB 0-1

Mihai Stoica a fost lăsat fără cuvinte după victoria in-extremis din Bănie, unde FCSB a învins Universitatea Craiova cu 1-0. Roş-albaştrii sunt la 2 puncte distanţă de liderul CFR Cluj cu doar două etape înainte de finalul sezonului. În ultima etapă, cele două rivale se vor întâlni în meciul direct.

Reclamă 4 / 0/3

La scurt timp după succesul in-extremis, Mihai Stoica a transmis că a fost lăsat fără cuvinte. Postarea a strâns sute de aprecieri în doar câteva de minute.

„Niciodată n-am crezut că voi rămâne fără cuvinte. S-a întâmplat și asta”, a scris managerul general de la FCSB.

Ivan Mamut, fostul jucător al oltenilor, a intrat pe teren în minutul 84. La prima atingere de balon a reuşit un gol de poveste, cu călcâiul. Risto Radunovic i-a pasat, iar croatul de 25 de ani a înscris spectaculos.

A fost primul gol reuşit de Mamut în tricoul lui FCSB. Nu mai punctase de la începutul anului trecut, când o făcea în Universitatea Craiova – FC Argeş 1-1.

Cotele pentru câştigarea Ligii 1 după Universitatea Craiova – FCSB 0-1

FCSB este „la mâna ei” în lupta pentru titlul pe care nu l-a mai câştigat din 2015. Dacă se va impune în următoarele două etape, va deveni campioana României. Prin urmare, succesul obţinut pe stadionul „Ion Oblemenco” le-a adus un plus important.

Echipa patronată de Gigi Becali rămâne cu şansa a doua, dar cota pentru câştigarea titlului s-a micşorat din nou.

Cotele la titlu după Universitatea Craiova – FCSB 0-1:

Reclamă

Cotele la titlu înainte de Universitatea Craiova – FCSB 0-1:

Luna trecută, roş-albaştrii aveau cota 10.00, în timp ce Universitatea Craiova avea 51.00. Între timp, jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf au ieşit din cursă.

Recomandări
  • Mihai Stoica, supărat pe arbitrajul lui Istvan Kovacs
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și