Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj de încurajare înainte de FCSB – CFR Cluj: „Echipa asta și-a descoperit spiritul!”

Alexandru Ivan Publicat: 15 decembrie 2022, 16:36

Mihai Stoica, mesaj de încurajare înainte de FCSB – CFR Cluj: „Echipa asta și-a descoperit spiritul!

Mihai Stoica și-a făcut planurile de viitor! Ce va face după plecarea de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

  • Mihai Stoica, mesaj de încurajare înainte de FCSB – CFR Cluj
  • Ce a spus managerul general al roș-albaștrilor

Mihai Stoica a transmis un mesaj de încurajare pentru jucătorii de la FCSB înaintea partidei cu CFR Cluj, programată joi, de la 20:00, LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica e convins că spiritul de luptă al roș-albaștrilor îi poate aduce FCSB-ului o nouă victorie împotriva rivalei CFR.

Mihai Stoica, mesaj de încurajare înainte de FCSB – CFR Cluj

„Că vom fi doar 10.000 sau 15.000 diseară nu contează. Va fi NORDUL și e suficient pentru ca ARENA să vibreze. Plus steliștii fanatici de la A DOUA.

Reclamă

Nu vor fi în teren căpitanul și golgheterul. Nici asta nu trebuie să conteze la meciul cu CFR. Vor fi în teren frații lor, ca în mlaștina de la Ploiești. Și vor da iar peste cap parametrii. Cum au făcut-o cu Rapid. Cu Craiova. Cu Chindia.

Pentru că echipa asta de ceva timp nu mai atrage atenția doar prin tehnica unora. Echipa asta și-a descoperit altceva, ceea ce nici noi nu știam că are în arsenal. SPIRIT!”, a transmis MM Stoica, pe Facebook.

Reclamă

Dan Petrescu, temător înainte de FCSB – CFR Cluj

Dan Petrescu susţine că este îngrijorat înaintea meciului cu FCSB, deoarece echipa sa are probleme de lot. Totodată, “Bursucul” este de părere că FCSB se va putea baza pe Andrea Compagno şi Darius Olaru, chiar dacă cei doi jucători s-au accidentat în etapa trecută.

“Mereu a avut forţă FCSB în atac. De când sunt eu antrenor la CFR, nu ştiu să fi avut jucători buni în atac şi forţă. Sunt în formă, au câştigat 10 din 11 în campionat, asta înseamnă că şi-au revenit total şi sunt în luptă pentru titlu ceea ce eu mă aşteptam oricum şi când erau pe penultimul loc.

Reclamă 4 / 0/3

Acest meci e foarte important, dar indiferent de rezultat, nu se schimbă prea multe. Se vor juca în continuare foarte multe meciuri, nu se decide nimic”, a spus Dan Petrescu.

Mihai Stoica a ieşit la atac înainte de FCSB – CFR Cluj

Mihai Stoica a acuzat că, în trecut, CFR Cluj a avut parte de un avantaj din partea arbitrilor, însă acum e de părere că va fi mai greu cu arbitrajul VAR. Managerul general al roş-albaştrilor nu a depăăşit nici acum momentul din finalul sezonului trecut, când FCSB a pierdut titlul în urma unui gol primit de la FC Voluntari, dintr-o poziţie suspectă de offside.

“CFR Cluj va veni să se baricadeze. Asta e convingerea mea. Sper să fie măcar 15-20.000 de fani. Ar fi suficienți pentru a pune o presiune cu care CFR Cluj nu e învățată. CFR Cluj joacă aproape toate meciurile cu stadionul gol. Doar când mergem noi nu e așa. Iar atunci stadionul e plin pentru că jucăm noi.

Acum, cu VAR, o să fie puțin mai complicat. e posibil să se termine această serie teribilă. Știm cum s-a făcut această serie. Nu suntem idioți! Finala campionatului trecut a fost negată de niște erori grave de arbitraj. Valentin Avram ne-a oprim să jucăm finala campionatului. Acum, cu VAR, sunt mai puține greșeli de arbitraj“, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu