Închide meniul

Mihai Stoica, noi „înţepături” pentru cei de la CSA Steaua: „FCSB e singura echipă care n-a lipsit nicio secundă din Liga 1!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iulie 2022, 16:37

Mihai Stoica, noi „înţepături pentru cei de la CSA Steaua: „FCSB e singura echipă care n-a lipsit nicio secundă din Liga 1!

Mihai Stoica,noi ironii pentru cei de la CSA Steaua

Mihai Stoica, în timpul derby-ului Universitatea Craiova - FCSB/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica, noi înţepături pentru cei de la CSA Steaua la puţin timp după ce s-a stabilit programul noului sezon. Managerul general al FCSB a spus că echipa pe care o conduce e singura care nu a lipsit niciodată din Liga 1.
Mai mult, Mihai Stoica şi-a făcut şi un scurt bilanţ al mandatelor pe care le-a avut la echipa lui Gigi Becali. Totuşi, Mihai Stoica a admis că echipa lui Gigi Becali a terminat de multe ori pe locul 2.

Mihai Stoica, noi înţepături pentru cei de la CSA Steaua

„În 1 iulie 2002 începeam cu mari emoții capitolul 2. Primul însemnase peste 10 ani de Liga 1 la Galați. Adică acolo unde vom merge peste o săptămână. 2 ani la “și alții”, după care… Zenga-grupe-Valencia-titlul 1! Protasov-Oli-semifinala-titlul 2-grupe UCL după 10 ani-plecare-întoarcere-Reghe-Ajax-alte titluri-iar grupe UCL-multe primăveri europene-plecare-reîntoarcere-(prea) multe locuri 2, etc. 
Acum, vorba lui Dumas, după 20 ani, știu că suntem una dintre puținele echipe cu 20 participări consecutive în competițiile europene și mai știu că FCSB e Steaua, pentru că această echipă este singura care n-a lipsit nicio secundă din Liga 1 de la înființare și pentru că Peluza Nord Steaua Oficial este din nou lângă noi””, a scris Mihai Stoica pe reţelele de socializare.

Lupta la titlu în Liga 1, afacere în doi. Anunţul lui Helmut Duckadam

Lupta la titlu în Liga 1 va fi o afacere în doi între FCSB și CFR Cluj. O spune marele Helmut Duckadam, care nu le dă nicio șansă Rapidului și Universității Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eroul de la Sevilla” este ferm convins că singura echipă care poate opri hegemonia echipei lui Dan Petrescu este FCSB. CFR Cluj s-a încoronat campionă în Liga 1 în ultimele 5 sezoane.

„Mi-ar plăcea să cred că va fi oprită dominația CFR-ului, dar cred că tot ei sunt favoriți. Singura care va putea să o oprească pe CFR este tot FCSB. Eu cred că Universitate Craiova nu va reuși.

A rămas cu același lot de jucători, îl știm, au avut perioade mai bune, mai puțin bune. Cred că lupta la campionat se va da între CFR Cluj și FCSB”, a declarat Helmut Duckadam, potrivit sport.ro.

Gigi Becali, mesaj „războinic” pentru CFR Cluj înaintea noului sezon

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru rivalii de la CFR Cluj înaintea noului sezon din Liga 1, care va începe pe 16 iulie. Patronul FCSB spune că echipa sa este „cu 3 clase” pentru campioana din ultimele 5 sezoane. Latifundiarul din Pipera consideră că, la fel ca în sezonul trecut, lupta pentru trofeu se va da între FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Reclamă

Gigi Becali a început deja „războiul” declarațiilor, cu mai bine de două săptămâni înaintea debutului noului sezon din Liga 1.

„(N.r. – Despre CFR Cluj) Îşi permit să cheltuie nişte bani că joacă în Europa League, dacă nu sigur în Conference League. Noi avem 100% şanse la campionat, suntem 3 clase peste ei valoric.

Peste CFR, că noi cu CFR ne batem. Anul ăsta mai avem încă 10% în plus, VAR-ul. Va fi exact aceeaşi luptă care a fost anul ăsta. FCSB, CFR Cluj, Craiova, în ordinea asta. Eu aşa cred. Asta va fi lupta la titlu”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și