Închide meniul

Mihai Stoica râde de Rapid înaintea derby-ului cu FCSB: „Ce atmosferă să fie? Nu au ei fani să umple Arena Națională!”

Cosmin Olteanu Publicat: 23 aprilie 2023, 9:44

Reclamă
Mihai Stoica râde de Rapid înaintea derby-ului cu FCSB: Ce atmosferă să fie? Nu au ei fani să umple Arena Națională!”

Mihai Stoica, noi detalii despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Mihai Stoica, bucurie alături de galeria FCSB-ului / Hepta

Mihai Stoica râde de Rapid înaintea derby-ului cu FCSB, din etapa a 5-a de play-off! În acest moment, FCSB se află pe locul 3 în clasamentul Ligii 1, cu 37 de puncte obținute, la nouă lungimi în fața Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul Rapid – FCSB este programat astăzi, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica râde de Rapid înaintea derby-ului cu FCSB

Managerul general de la FCSB a ironizat-o pe Rapid, susținând că fanii alb-vișiniilor nu au cum să-i sperie pe jucătorii vicecampioanei României, deoarece stadionul din Giulești are o capacitate de doar 14.047 de locuri.

„Eu sunt sigur că noi o să câștigăm cu Rapid. Așa simțeam și înainte de meciul cu Farul. Suntem prea buni în momentul ăsta. Giulești e un stadion de 14 mii de locuri, ce atmosferă să fie?

Băteam pe stadion de 18 mii de locuri, cât avea înainte. Să ne speriem de 14 mii, pentru ce? Poate dacă jucam pe Arena Naționala, cu 50 de mii de oameni, mai ziceam. Dar nu au ei fani să umple Arena Națională”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Adrian Mutu resimte presiunea pusă de fani înainte de Rapid – FCSB

La finalul meciului Universitatea Craiova – Rapid, 3-1, suporterii alb-vișiniilor i-au cerut demisia antrenorului Adrian Mutu.

Adrian Mutu susține că este afectat de presiunea pe care fanii Rapidului o pun asupra echipei. Totodată, acesta spune că a avut o discuție cu Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, pentru a liniști spiritele în Giulești.

„Am citit presa, ce s-a scris. A fost o săptămână grea, presiune era și înainte, dar săptămâna asta a fost ceva mai mare. Lucrurile între mine și club sunt clare, după discuția pe care am avut-o și cu șeful galeriei am clarificat lucrurile.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că ce am promis atunci când am venit la echipă am realizat. Sezonul trecut am promis că voi menține echipa în Liga 1, iar acum că voi conduce echipa în play-off, ceea ce s-a întâmplat. Bineînțeles, pretențiile au crescut, trebuie să ne ridicăm la nivelul așteptărilor.

Galeria noastră este pătimașă, pune mult suflet. Ar trebui să facem la fel și noi, să dăm 100% pe teren, să încercăm să câștigăm fiecare meci.

Am înțeles supărarea suporterilor după meciul de la Craiova. Bineînțeles, și eu sunt supărat pe situație, nu-mi convine să aud că-mi cer demisia, mai ales că știu cât am muncit.

Am dat tot timpul 100%, sunt profesionist, un antrenor foarte serios, cred că am demonstrat-o tuturor. Am ajuns în play-off, nu voi renunța după două înfrângeri. Încerc să găsesc soluții să redresez echipa pentru a putea câștiga acest derby”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FCSB.

În ultima confruntare dintre FCSB și Rapid, cea din returul sezonului regular, roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 3-1.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Doamne fereşte!” Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare” 15:03 Irina Begu, în turul 3 de la Roma! Calificare după doar 29 de minute pentru româncă, după abandonul adversarei 14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” 13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” Vezi toate știrile
Citește și