Închide meniul

Mihai Stoica, reacţie nervoasă din cauza întrebărilor primite de Leo Strizu: „Arată cum îi umilim noi pe oameni”

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2022, 8:42

Reclamă
Mihai Stoica, reacţie nervoasă din cauza întrebărilor primite de Leo Strizu: „Arată cum îi umilim noi pe oameni

Jucătorii remarcaţi de Mihai Stoica, după FCSB - FC Botoşani 0-2

Mihai Stoica, pe Arena Naţională în timpul unui meci disputat de FCSB / Hepta

Mihai Stoica a avut o reacţie nervoasă când a auzit ce întrebări a primit Leo Strizu după ce a fost numit de Gigi Becali antrenor principal la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a răbufnit şi a ieşit la atac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM a pus tunurile pe jurnaliştii care l-au intervievat pe Leo Strizu, deţinătorul licenţei PRO de la vicecampioana României.

Mihai Stoica a avut o reacţie nervoasă din cauza întrebărilor primite de Leo Strizu

Sunt puşi în dificultate de oameni care chiar cunosc fenomenul şi ştiu ce să spună. Aşa suntem noi. Ne place să ne batem joc de oameni.

Pentru că eşti obligat să ai licenţă PRO. Ăştia, şmecherii care pun întrebări din astea. Nu ştiu, astea cu biserica… Îi învit eu… Ce întrebare e asta. Ce legătură are conferinţa de presă premergătoare partidei FCSB – Mioveni cu sfinţii la care Strizu…

Nu mă interesează, eu vorbesc de conferinţa de presă. Să vină şmecherii care vor să pună întrebări ca să deruteze la mine. Să avem noi o discuţie. Să vedem cât de simpatici sunt ei şi zglobii. Şi-au bătut joc. Au zis că dacă tot vin până acolo…

Reclamă

Ce legătură are dacă eu am evlavie la un sfânt cu meciul. Ce înseamnă asta. Explică-mi tu mie. Sincer, asta e o chestie să arate cum îi umilim noi pe oameni… Băiatul care pune întrebări din astea, îl invit să facem o conferinţă de presă„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Leo Strizu, moment uluitor în FC Botoșani – FCSB 2-3: „Cine a dat gol?”

Noul antrenor al roș-albaștrilor a fost surprins de camerele TV în timp ce îl întreba pe secundul său, Mihai Pintilii, cine a marcat primul gol al echipei sale.

Strizu a fost surprins în timp ce îl întreba pe Pintilii „cine a dat gol?”. Răspunsul lui Mihai Pintilii a venit imediat: „Tamm!”.

Reclamă 4 / 0/3

Leo Strizu a fost instalat pe postul de antrenor principal la FCSB în cursul acestei săptămâni și pare că, momentan, are dificultăți când vine vorba de numele jucătorilor săi.

„Principalul” din acte de la FCSB a spus că Miculescu a jucat bine în prima repriză, deşi a intrat pe teren în minutul 67, în locul lui Andrei Cordea.

Leo Strizu a fost bulversat după debutul său la FCSB. A uitat că David Miculescu a jucat puţin peste 20 de minute în partida de la Botoşani, câştigată de FCSB cu scorul de 3-2.

Miculescu a jucat bine în prima repriză„, a spus Leo Strizu.

Leo Strizu, un antrenor pe placul lui Gigi Becali: „Merg la biserică de când eram jucător!”

La conferința de presă premergătoare meciului de pe Arena Națională, Leo Strizu a fost întrebat și despre relația sa cu biserica.

Tehnicianul FCSB-ului a explicat că merge la biserică inclusiv la baza de antrenament a clubului, înainte de antrenamente.

Prietenia mea cu anumiți preoți, cu anumiți parohi, este strict personală. Eu merg la biserică de când eram jucător. Nu am venit acum, nu mă duc la biserică doar în bază. Doar că în bază, vin înainte. Primul drum ar fi, în funcție de cum este deschisă, dacă am antrenament după-amiază nu găsesc.

Reclamă

Dar dimineața vin și cer binecuvântarea preotului. Am venit azi dimineață, că a fost slujbă. Nu aș vrea să intru foarte amănunțit în subiect. Nu vreau să impresionez pe nimeni. Asta este ce simt eu, sufletul meu, în relația mea cu biserica. Mă interesează doar pe mine. Eu cred, am o anumită sfântă, Xenia, iar de câte ori mi-a fost greu, prin rugăciuni am simțit-o aproape de mine”, a spus Leo Strizu, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și