Închide meniul

Mihai Stoica, reacţie uluitoare după scandalul de la Rapid – CFR Cluj: „Domnul arbitru Cojocaru Adrian Viorel este în dubă azi!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 octombrie 2022, 10:31

Mihai Stoica, reacţie uluitoare după scandalul de la Rapid – CFR Cluj: „Domnul arbitru Cojocaru Adrian Viorel este în dubă azi!

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a avut o reacţie uluitoare după scandalul de arbitraj de la Rapid – CFR Cluj, scor 2-1, din etapa a 16-a a Ligii 1. Managerul general de la FCSB a răbufnit la adresa „centralului” Cătălin Popa, care a acordat două lovituri de la 11 metri pentru jucătorii lui Adi Mutu. La 12 ore după derby, MM a transmis un nou mesaj controversat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă s-a ajuns să se dea penalty la ținere reciprocă….a) Contra CFR-ului b) Cu VAR… e grav!”, a fost mesajul transmis de oficialul de la FCSB imediat după partidă. La 12 ore distanţă, MM l-a atacat şi pe Adrian Cojocaru.

Mihai Stoica, reacţie uluitoare după scandalul de la Rapid – CFR Cluj

MM nu îşi explică cum Adrian Cojocaru a ajus să fie arbitru VAR astăzi, la meciul CS Mioveni – Hermannstadt. Acesta a fost la centru în Cupa României, la UTA – FCSB 2-2, când le-a acordat trei cartonaşe roşii roş-albaştrilor.

Nu știu ce e mai alarmant, ce s-a întâmplat în derby-ul vișiniu sau că domnul arbitru Cojocaru Adrian Viorel este în dubă azi. În duba VAR. P.S. E la Mioveni – Sibiu„, a postat Mihai Stoica pe contul de Facebook.

Reclamă

În ultimul meci al etapei, FCSB are duel în deplasare cu Universitatea Cluj. Istvan Kovacs va fi la centru şi va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene.

Dan Petrescu a răbufnit: „A fost Popa 2 – CFR 1. Ca pe vremea Scorniceştiului”

Dan Petrescu a răbufnit la finalul meciului Rapid – CFR Cluj 2-1. „Bursucul” l-a acuzat pe arbitrul meciului, Cătălin Popa, că a influenţat rezultatul derby-ului, după cele două penalty-uri acordate gazdelor.

În minutul 32, „centralul” partidei a acordat primul penalty, cu ajutorul VAR, pentru un presupus fault al portarului Simone Scuffet asupra lui Kevin Luckassen. Cătălin Popa a dictat o lovitură de la 11 metri şi în minutul 68 al partidei de pe Giuleşti. Nu s-a mai dus să revadă faza. Burcă şi Dugandzic s-au ţinut reciproc în careul campioanei, iar centralul Popa a arătat punctul cu var.

Reclamă 4 / 0/3

Eu zic că în primele 30 de minute am controlat jocul, a venit faza primului penalty, întîi împinge Lukassen, după aceea vine faultul portarului. Am căzut până la pauză putea fi 2-0. Am revenit şi am marcat.

A venit şi penalty-ul al doilea. Nu înţeleg de ce nu s-a dus să vadă la VAR, se termina acolo polemica. Vedea că nu a fost penalty. Aici a fost ca pe vremea lui Scorniceşti. Nu vreau să îi iau din merite lui Mutu. Dacă câştigau fără ajutorul abritrului era mai bine.

A fost Popa 2 – CFR 1. Puteţi pune titlul. De ce să mai fac scandal. Am stat pe bancă, nu am protestat. Aici, la Rapid, trebuie să joci fotbal. Nu cred că e vina lui neapărat. Dacă cei de la VAR l-ar fi chemat… Nu ar trebui să vorbim numai de arbitraj că nu e corect.

Îi înţeleg frustrarea lui Burcă, de-abia venea după o accidentare. L-am pierdut pe Yuri. Cei de la Ballkani şi-au amânat meciul. Băieţii au dat totul azi. Îmi pare rău că nu am încercat să amânăm meciul”, a spus Petrescu, la finalul meciului.

După primele 16 etape, Rapid rămâne pe locul 2, cu 32 de puncte. Giuleştenii se află la cinci lungimi de liderul Farul şi au pus patru puncte în faţa campioanei CFR Cluj, care încheie podiumul.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și