Închide meniul

Mihai Stoica, „săgeţi” către Gigi Becali după ce Edjouma a fost schimbat la pauză în UTA – FCSB 3-1: „Asta se întâmplă când cineva nu are răbdare!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 martie 2023, 23:02

Mihai Stoica, „săgeţi către Gigi Becali după ce Edjouma a fost schimbat la pauză în UTA – FCSB 3-1: „Asta se întâmplă când cineva nu are răbdare!

Gheorghe Mustață a intervenit în scandalul dintre Mihai Stoica și Leo Strizu, de la FCSB

Mihai Stoica, într-un meci pe banca celor de la FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a lansat câteva „săgeţi” către Gigi Becali, după ce Malcom Edjouma a fost schimbat la pauză în UTA – FCSB 3-1. Managerul general de la FCSB a spus că ar fi preferat ca Edjouma să mai fi fost pe teren şi în a doua repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a vorbit şi despre Gigi Becali, despre care a spus că se întâmplă des ca acesta să nu aibă răbdare.

Mihai Stoica, „săgeţi” către Gigi Becali după ce Edjouma a fost schimbat la pauză în UTA – FCSB 3-1

”Nu garatează nimeni că dacă rămanea Edjouma nu pierdeam meciul. Eu preferam să râmănă, eu nu sunt adeptul schimbărilor, dacă ceva funcţionează, dacă ceva îţi dă speranţe, nu trebuie să schimbi.

De exemplu, îmi aduc aminte de un meci în grupele Europa League, cu Lugano, în prima parte a meciului Benzar şi Morais nu au făcut un joc foarte bun, am fost conduşi, dar nu s-au făcut modificări. Ei bine, în a doua parte cei doi au făcut un meci senzaţional. Se întamplă.

(n.r. face referire la Gigi Becali) Ştii foarte bine că atunci când cineva nu are răbdare asta se întâmplă… (n.r. incerci să schimbi asta? Prin dialog cu Becali, discuţii) Le-am avut, câteodată se întâmplă să aibă răbdare, câteodată nu”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Basarab Panduru știe de ce Malcom Edjouma a fost schimbat în UTA – FCSB 3-1

Basarab Panduru știe de ce Malcom Edjouma a fost schimbat în partida dintre UTA și FCSB, încheiată cu scorul de 3-1. Fostul internațional este de părere că Gigi Becali a greșit atunci când l-a înlocuit pe mijlocașul francez cu Andrei Cordea, la pauza meciului, însă a oferit și o explicație pentru această decizie a patronului roș-albaștrilor.

Malcom Edjouma a început meciul ca titular cu UTA, însă nu a impresionat în prima repriză, motiv pentru care a fost înlocuit cu Andrei Cordea la pauza. Schimbarea a stârnit un val de reacții în rândul specialiștilor din țară, iar Basarab Panduru s-a alăturat și el listei.

Basarab Panduru a ajuns la concluzia că Gigi Becali l-a schimbat pe Malcom Edjouma, deoarece francezul a prestat un joc modest, motiv pentru care i-ar fi putut scădea suma de transfer.

Reclamă 4 / 0/3

În acest context, fostul internațional i-a menționat pe Octavian Popescu și pe Florinel Coman ca fiin jucătorii pe care patronul de la FCSB nu se gândește să-i înlocuiască, deoarece își dorește să îi vândă pe sume consistente în următoarele sezoane.

Mie nu mi se pare normal, dar dacă mă uit la ce vrea şi la cum vede fotbalul, cred că e normal să-l scoţi pe cel care-ţi aduce bani mai puţini”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica a lansat câteva „săgeţi” către Gigi Becali
  • Edjouma, schimbat la pauza meciului cu UTA

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” Vezi toate știrile
Citește și