Închide meniul

Mihai Stoica, șocat de transferul lui Dorin Rotariu la FCSB: „Să fie într-un ceas bun”

Alex Ioniță Publicat: 11 octombrie 2023, 21:37

Reclamă
Mihai Stoica, șocat de transferul lui Dorin Rotariu la FCSB: Să fie într-un ceas bun”

Mihai Stoica, șocat de transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci al celor de la FCSB / Profimedia

Mihai Stoica s-a declarat șocat de transferul lui Dorin Rotariu la FCSB, având în vedere faptul că Gigi Becali nu l-a anunțat faptul că negocia cu fostul dinamovist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu a fost prezentat oficial de FCSB pe data de 9 octombrie. Atacantul care a ajuns acum la 28 de ani va purta tricoul cu numărul 29 la formația pregătită de Elias Charalambous.

Mihai Stoica, șocat de transferul lui Dorin Rotariu la FCSB. Ce l-a anunțat Gigi Becali

Managerul general de la FCSB a dezvăluit că Gigi Becali nu l-a anunțat că purta negocieri cu Dorin Rotariu. „MM” a anunțat faptul că patronul a menționat interesul pentru atacantul de 28 de ani și că a anunțat transferul abia în momentul în care acesta s-a realizat.

De asemenea, Mihai Stoica a vorbit și despre episodul dintre el și noul atacant al vicecampioanei, din urmă cu ceva timp. La vremea respectivă, „MM” l-a acuzat pe fostul dinamovist că nu i-a răspuns la un mesaj.

„A fost blitz, discuta mai de mult Gigi, mi-a spus să aflu date despre el. După care a dispărut subiectul. Luni mi-a zis ‘Gata, l-am luat’. ‘Pe cine?’. ‘Pe Rotariu’. ‘E bine, să fie într-un ceas bun.’ A mai fost o discuţie anul trecut, când i-am trimis mesaj şi n-a răspuns. După aia a răspuns. S-a făcut, azi a fost la primul antrenament”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Pentru Dorin Rotariu FCSB este al 8-lea club al carierei. De-a lungul timpului a mai jucat pentru: Poli Timișoara, Dinamo, Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar, FC Astana, Ludogorets și Atromitos. În momentul de față este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Ce urmează la FCSB, după transferul lui Dorin Rotariu | Anunţul lui Gigi Becali

Gigi Becali s-a declarat euforic, după transferul realizat în această perioadă. Patronul de la FCSB consideră că şi-a întărit echipa, deoarece consideră că avea nevoie de un atacant, iar Dorin Rotariu poate îndeplini acest rol.

De asemenea, Gigi Becali a declarat că FCSB va câştiga la pas următoarele meciuri din Liga 1, iar jucătorii săi de atac vor marca cel puţin trei goluri în fiecare partidă.

Reclamă 4 / 0/3

„Noi de asta duceam lipsă, de un atacant. Prea multe ocazii și nu marcam. Acum asta nu aveam, acum la fiecare meci o să marcăm câte 3-4 goluri. Și-a luat mașina, și-a luat apartamentul în primire. Deja mâine la antrenament”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

FCSB este pe primul loc în Liga 1, cu 29 de puncte, acumulate după 12 runde disputate. CFR Cluj este pe locul secund, la trei puncte distanţă de roş-albaştri. După pauza datorată echipelor naţionale, trupa lui Elias Charalambous se va duela cu Voluntari, pe teren propriu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și