Închide meniul

Mihai Stoica susţine că Elias Charalabous chiar va fi antrenor principal la FCSB: „El va decide tot şi va face schimbările! Hai să facem un pariu!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 aprilie 2023, 21:45

Mihai Stoica susţine că Elias Charalabous chiar va fi antrenor principal la FCSB: „El va decide tot şi va face schimbările! Hai să facem un pariu!

Mihai Stoica a izbucnit la adresa constestatarilor lui Vlad Chiricheş

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica susţine că Elias Charalabous chiar va fi antrenor principal la FCSB. Managerul general de la FCSB e convins că Gigi Becali nu se va mai băga la echipă şi că antrenorul cipriot va fi cel care va decide tot, inclusiv schimbările.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica spune că Gigi Becali nu se va mai băga la echipă şi că îl va lăsa pe Elias Charalambous să facă tot la echipă. MM spune că Beclai a înţeles că putea pierde anumite meciuri.

Mihai Stoica susţine că Elias Charalabous chiar va fi antrenor principal la FCSB

”Eu n-am mulţi oameni în care am încredere. E o surpriză plăcută, e un tip foarte foarte pasionat. (cum l-aţi convins pe Becali?) Păi am ajuns cam la capătul puterilor. Până la urmă a înţeles că puteam să pierdem meciurile! Mai sunt 9 meciuri, avem o şansă să jucăm pentru campionat. Gigi a înţeles că de acum încolo nu mai poate să fie vorba de ce a fost înainte.

Tot va decide Elias. El este antrenorul. Că se va consulta cu Pintilii… e altceva! A fost la Vaslui, tocmai ce am citit ce a zis Poromboiu când Berlusconi i-a dictat schimbarea lui Ancelotti.

Doar că Becali vorbeşte! El va decide schimbările! Toată lumea ştie că Elias va face tot. Hai să facem un pariu că nu o să vină Becali să zică că face el schimbările”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Elias Charalambous, prima reacție după ce a semnat cu FCSB

Elias Charalambous a oferit prima reacție după ce a semnat cu FCSB. Antrenorul cipriot al vicecampioanei României s-a declarat foarte entuziasmat de oportunitatea pe care a primit-o și speră să îndeplinească obiectivele echipei.

FCSB ocupă locul 3 actualmente în Liga 1, cu 30 de puncte, la 3 în spatele CFR-ului și la 5 în spatele liderului Farul.

„Vă mulțumesc. Sunt bucuros să fiu din nou aici după 10 ani, într-adevăr. Să primesc o ofertă de la FCSB a fost extraordinar, deoarece este cel mai mare club din țară. A reușit multe lucruri în Europa și este foarte cunoscut peste tot în lume, are suporteri extraordinari, o istorie uriașă și nu regret că am acceptat să vin. Este o mare provocare pentru mine să fac parte din această echipă.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o surpriză plăcută. Atmosfera din sânul echipei este fantastică. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am experiență în fotbal și pot înțelege că starea de spirit din vestiar și din jurul echipei este foarte bună. Pentru mine contează foarte mult să fie o atmosferă bună, deoarece te ajută să faci lucruri bune. De asemenea, o altă surpriză plăcută a fost faptul că aici sunt condiții foarte bune de lucru.

În primul rând, sunt genul de persoană care crede în ideea de a munci zi de zi. În acest moment pot vorbi doar despre meciul cu Sepsi, de luni. Vom aborda fiecare meci în parte. Obiectivele clubului sunt cunoscute deja de toată lumea, dar cel mai important meci este următorul. Noi ne antrenăm și suntem concentrați pentru partida de luni.

La nivel de limbă, îmi amintesc doar ”Ce faci?”. Glumesc. M-am simțit foarte bine în România, mi-am făcut prieteni buni aici și sunt foarte fericit că m-am întors. Sper să avem succes împreună, deoarece aceasta este provocarea mea aici”, a declarat Elias Charalambous pentru canalul oficial al clubului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și